Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вища ліга: огляд 5-го туру чемпіонату області
13:22
Вища ліга: огляд 5-го туру чемпіонату області
У п’ятому турі лідери обласного футболу ФК «Поляна» та «Метеор» проводили непрості поєдинки.

У п’ятому турі лідери обласного футболу ФК «Поляна» та «Метеор» проводили непрості поєдинки. Полянцям протистояв новачок ліги ФК «Ф.Медвідь», який стрімко увірвався до лідируючої групи. Поєдинок мав дати відповідь, чи справді володар кубка області може покласти золоті медалі до кубка.

Новодавидківці, які потужно провели останні три гри, перед матчем із володарем кубка області зазнали відчутних втрат. Через хворобу на поле не змогли вийти провідні гравці Корнутяк, Ковтун, Жаренко. Скунзяк хоч і вийшов у стартовому складі, але був далеким від футболіста, якого ми звикли бачити. Не дивлячись на такі втрати, «Ф.Медвідя» дав бій господарям. Полянці – навпаки, вийшли на гру впевненими в своїх силах і чомусь думали, що гості вже здалися на милість ще до початку матчу. Господарі діяли повільно, і їх дії ніяких загроз гостям не несли. А новодавидківці не здавалися. Більш того, вони в першому таймі були ближчими, щоб відкрити рахунок. На 5 хв. Варга перехопив поперечний пас Теплого, втік від центральних захисників і не зміг обіграти голкіпера господарів Лютнянського. Це був один із найреальніших шансів забити гол. На 7 хв. після стандарту з правого флангу Андрій Сливка пробивав головою з кількох метрів, але м’яч оминув площину воріт. Потім гра на 10-13 хв. заспокоїлася. На 20 хв. Балаж видав м’який пас за спину захисників. Скунзяк зробив ривок за спину захисників, але Лютнянський вийшов за межі штрафного майданчика й головою вибив м’яч. Тільки на 26 хв. господарі провели більш-менш небезпечну атаку. Після проходу правим флангом Оржеховський передав м’яч у центр штрафної. Послідувало кілька спроб пробити, але захисники блокували «постріли», а удар Реплюка головою відбила перекладина. На 29 хв. Скунзяк в один дотик переправив м’яч на вільного Балажа. Півзахисник бив із 14-15 метрів, але м’яч пролетів у кількох сантиметрах від стійки. Ще один шанс відкрити рахунок полянці змарнували на 31 хв. Після помилки центральних захисників, м’ячем заволоділи полянці, послідував пас на вихід Реплюку, а Іван Сливка, який втратив позицію, зупинив вихід полянця поштовхом у спину. Пенальті. Реплюк, виконуючи вирок арбітра, не потрапив у площину воріт. Останні 15 хв. пройшли в боротьбі в центрі поля.

Другий тайм новодавидківці захищалися всією командою. Перед штрафною було виставлено міцний заслін. Полянці продовжували грати повільно й намагалися атакувати тільки по центру, чим полегшували роботу захисту. На 54 хв. Реплюк ударив у дальній кут, але м’яч, торкнувшись стійки, покинув межі поля. На 69 хв. потужно пробив Кундрик. Голубицький дотягнувся і пальцями перевів м’яч у перекладину. Непогано пробивали Теплий, Риплюк, Кундрик, але м’яч у ворота не йшов. Усі ці моменти виникали або після помилок захисту, або після індивідуальних дій полянців. Командна гра в господарів не проглядалася. Треба віддати належне й гостям, які «билися» як в останній раз. Тренери «Поляни» намагалися внести свіжий струмінь у гру. На полі з’явилися Ловска, Попович, Кошеля, які додали гостроти. «Пробудилися» господарі десь за 7-8 хв. до фінального свистка. Штурм хоч і був хаотичним, але доволі небезпечний. Арбітр додав 5 хв. до основного часу. Коли закінчувалася друга додана хвилина, господарі відкрили рахунок – Кундрик пробив із 17 метрів. М’яч, мов із катапульти, влетів у праву від воротаря «дев’ятку». Останні секунди гравці догравали в центрі поля. Новодавидківці молодці, але спортивне щастя все-таки посміхнулося господарям. Гра забувається, а результат залишається.

«Поляна» – «Ф.Медвідя» – 1:0

Гол: Сергій Кундрик 90 +2 хв. – «Поляна»

У цьому матчі зустрілися команди, які значно омолодили свої склади й покладаються в основному на місцевих футболістів. Правда, в Середньому зібрані більш класні футболісти, які встигли пограти в професійних командах. Перший тайм проходив за невеликої переваги господарів. Рахунок на 17 хв. відкрив Іван Бандурович. Незважаючи на пропущений гол, гості стримували навалу на свої ворота. У другому таймі в хустян просто не вистачило сил. Команда розсипалася на очах. Шість голів влетіло у сітку воріт Івана Шимона. Особливо дошкуляв «Оболоні» Іван Бандурович, який записав цього дня на свій рахунок 4 голи. Ще двічі відзначився молодий Василь Кручаниця. Заключну крапку за хвилину до фінального свистка поклав Андрій Гаврилів. Перемога з великим рахунком дозволила середнянцям наблизитися до лідерів чемпіонату.

«Середнє» – «Оболонь» – 7:0

Голи: Іван Бандурович 17, 50, 60, 65 хв., Василь Кручаниця 68, 83 хв., Андрій Гаврилів 89 хв. – «Середнє»

Інші матчі туру принесли такі результати: «Воловець» – «Петрово» 2:0, «Севлюш» – «Боржава» 6:0, «Бужора» – «Метеор» 1:6.

Джерело

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1189 | Додав: Лобда | Теги: ФК Метеор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: