Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Вишково» мінімально перемагає «Оболонь-2»
09:55
«Вишково» мінімально перемагає «Оболонь-2»
5-й тур "Зимової першості Закарпаття" у групі «А» розпочався матчем «Вишкова» та «Оболоні-2».

5-й тур "Зимової першості Закарпаття" у групі «А» розпочався матчем «Вишкова» та «Оболоні-2». Команди вже не претендували на путівку до півфіналу, однак принципове дербі мало визначити, хто на сьогодні другий за силою клуб Хустського району після «Оболоні-1».

У 1-му таймі вишківці мали відчутну перевагу у володінні м’ячем – приблизно 57 на 43 %. Половину своїх атакувальних дій вони здійснювали лівим флангом. Трохи менше правим, та майже не атакували по центру. Головною ударною силою в 1-й половині були Гапко та Зейкан. Помітними постатями в нападі були також Бонгар та Бережник. Наслідком гіперактивності цих виконавців та їх партнерів стала відчутна перевага «Вишкова» як за ударами – 9:0, так і за влучаннями в площину воріт – 6:0. Вже на 14-й секунді Гапко завершив атаку своєї команди влучним ударом по воротах та голкіпер Скляр вдало обрав позицію і забрав шкіряного до рук. Швидкий гол «Вишкову» таки вдався на 17-й хвилиній, коли Барна зіграв вдало у відборі та розпочав гольову атаку, яку ударом з 28-ми метрів у ліву дев’ятку завершив Зейкан – 1:0.

Не встигли пивовари оговтатись, як на 20-й хвилині Бонгар з передачі Зейкана завдав прицільного удару по воротах, але голкіпера врятувала поперечина. На постріли Гапка на 22-й та Барни на 32-й хвилинах зреагував воротар, який був найпомітнішою постаттю у команді. Найактивнішим у відборі м’яча за «Оболонь-2» був Бучок. Решта партнерів слідкували за атаками суперника в якості глядачів. Сама «Оболонь-2» половину своїх атакувальних спроб здійснила правим флангом, а решту – рівномірно лівим краєм та по центру. Атакувальний рух своєї команди марно намагались розбудити гравці захисного плану Бучок та Форкавець, та в 1-му таймі пивовари «проспали» і запам’ятались тільки тим, що вдвічі більше порушили правила.

У 2-му таймі перевага «Вишкова» у володінні м’ячем була не така відчутна – десь 53 на 47 %. Найактивнішими були Келемен та Барна. Помітними були також Бережник, Бонгар та Зейкан. Саме ці виконавці зробили найбільший вклад у перевагу свого клубу в 2-й половині як за ударами – 6:2, так і за влучаннями в площину – 2:0. Найнебезпечніше було на 39-йхвилині, коли Барна замкнув головою навіс з кутового, та м’яч після його удару полетів у сантиметрах над поперечиною.

Нагод для взяття брами Скляра могло бути більше якби не якісна гра в захисті Бучка, якому допомагали Форкавець та Червеняк. Оболонці вдвічі частіше застосували дрібні фоли. Пивовари в 2-му таймі майже половину своїх атак провели лівим флангом, трохи менше третини – правим краєм та решту – по центру. Лідером наступальних дій був Марко. Помітними були також Раковці, Попович, Лабант, Мельбауер та Мицик.

Найгостріший епізод біля воріт Русина відбувся на 42-й хвилині, коли на ударну позицію вивели Марка. Та проти нього вдало відіграв Фейшуш, який у 2-му таймі продемонстрував впевнену гру у відборі сфери. Карло пресингом відтіснив нападника на фланг і той пробив з гострого кута. М’яч пролетів у півметра над поперечиною. Крім Фейшуша чудову гру в захисті показав Петрич. Цей тайм для Крістіана став найкращим на турнірі. Захищатись їм допомагали Барна, Лендєл та Солома. Вони тричі створили для суперника штучне положення поза грою проти жодного у виконанні захисту суперника. Двічі у офсайдну пастку потрапив один з лідерів атаки «Оболоні-2» Міклуш. Гра так і завершилась мінімальною перемогою «Вишкова» – 1:0.

«Вишково» – «Оболонь-2» – 1:0

Гол: Зейкан, 17

«Вишково»: Василь Русин, Карло Фейшуш, Крістіан Петрич, Корнелій Келемен, Тібор Гапко, ВікторЗейкан, Михайло Мокан, Олександр Бережник, Даніель Барна, Олег Мартишин, Олександр Бонгар

Запасні: Іван Лендєл, Олександр Солома, Йосип Мункачі

Головний тренер – Юлій Варга

«Оболонь»: Еміл Скляр, Михайло Бучок, Тарас Форкавець, Іван Червеняк, Андрій Лабант, Валентин Рацин, Ігор Маслей, Михайло Лемко, Роберт Пилип, Михайло Міклуш, Михайло Марко

Запасні: Микола Дурдай, Михайло Довжанин, Роман Раковці, Роберт Мельбауер, Остап Мицик, Василь Попович

Головний тренер – Бея Швець

Арбітр – Юрій Бобаль, 1-й асистент – Олександр Рожков, 2-й асистент – Христина Шитєв, інспектор матчу – Георгій Куля.
Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1409 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: