Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Вишково приймало юних футболістів
23:40
Вишково приймало юних футболістів
У рамках змагань на приз клубу «Шкіряний м’яч».

У рамках змагань на приз клубу «Шкіряний м’яч».

1–24 жовтня на стадіоні селища Вишково проведено фінальні змагання серед юнаків 2003-2004 р.н. Першими розпочали молодші. У фінал увійшли команди Липчанської ЗОШ І-ІІІ ст., Ізянської ЗОШ І-ІІІ ст., Кічерельської ЗОШ І-ІІ ст., Вишківської ЗОШ №1 І-ІІІ ст., Рокосівської ЗОШ І-ІІІ ст., Нижньобистрянської школи-інтернату.

Команди було розбиті на дві підгрупи по три учасники, які зіграли по коловій системі. Переможці підгруп розіграли 1–2 місце, команди в підгрупах, які посіли другі місця, – 3–4 місця. У фіналі зустрілися команди Вишківської ЗОШ №1 (вчитель фізичної культури Юрій Варга) та села Іза (вчитель Андрій Козир). Із рахунком 2:1 чемпіонами стали юні вишківчани. Срібні нагороди вручено ізянам. За третє місце боролися команди РокосівськоїЗОШ І-ІІІ ст. та Кічерельської ЗОШ І-ІІ ст. Основний час закінчився внічию. У післяматчевих пенальті з рахунком 4:3 вперше здобули бронзові нагороди футболісти Кічерельської ЗОШ І-ІІ ст. (вчитель Степан Роман, він же директор школи). Переможцям та призерам вручено грамоти управління освіти Хустської РДА.

23 та 24 жовтня проведено фінальні змагання серед юнаків 2003 року народження. Слід відзначити, що у зональних змаганнях у кожній віковій групі взяло участь по 34 команди, а це 1020 учасників. Та у фінальних змаганнях – 180 учасників.

23 жовтня у фінальних змаганнях серед юнаків 2003 р. н. взяли участь команди Драгівської ЗОШ І-ІІІ ст., Вишківської ЗОШ І-ІІІ №1, Ізянської ЗОШ І-ІІІ ст., Заломської ЗОШ І-ІІ ст., Сокирницької ЗОШ І-ІІІ ст., Монастирецької ЗОШ І-ІІІ ст. У фіналі, як учора, зустрілись юні футболісти Ізянської та Вишківської ЗОШ І-ІІІ ст. З рахунком 1:0 перемогу здобули вишківчани. Їм і вручені грамоти переможців. Срібними призерами відповідно стали футболісти села Іза. За бронзові нагороди змагалися футболісти Драгівської та Монастирецької шкіл. Основний час закінчився у нічию 0:0. У післяматчевих пенальті перемогу з рахунком 3:2 здобули юні футболісти Монастирецької ЗОШ І-ІІІст., яким вручено грамоту управління молоді та спорту за третє місце. Слід відзначити, що юні футболісти Вишкова та Ізи невипадково стали переможцями та призерами. Ці учні займаються у групах відділення футболу Хустської ДЮСШ. Так що це більша заслуга тренерів по футболу.

Наступними на майданчик вийшли футболісти 2002 р.н. До 6 кращих увійшли: юні футболісти Боронявської ЗОШ І-ІІІ ст., Золотарівської ЗОШ, Ізянської ЗОШ (яка взяла участь у всіх трьох вікових групах у фінальних змаганнях), Кошелівської ЗОШ, Нижньобистрянської ЗОШ та Велятинської ЗОШ І-ІІІ ст.

У фіналі зустрілися команди Боронявської ЗОШ та Велятинської ЗОШ. Із рахунком 1:0 перемогу здобули боронявці, яким вручено кубок та грамоти управління освіти молоді та спорту Хустської РДА. Вручав призи Володимир Фінюк. Велятинці відповідно нагородженні дипломатами другого ступеня. Бронзові нагороди вручено кошелівцям, які переграли золотарівчан із рахунком 2:0. Переможці всіх вікових груп 2004, 2003 та 2002 р. н. – футболісти Вишківської ЗОШ №1 та Боронявської ЗОШ – захищатимуть честь району на обласних змаганнях.

Головна судколегія висловлює подяку дирекції стадіону «Колос» смт. Вишково за відмінно підготовлене місце проведення змагань та директору Вишківської ЗОШ №1 Юрію Юрійовичу Семенову за хороші обіди, які були смачно приготовані для всіх учасників фінальних змагань. Фінансування проводилося за рахунок управління освіти молоді та спорту. Ніяких травм, незважаючи на осінню прохолоду, не було.

Василь ДЕЯК, головний суддя змагань.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1089 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: