Головна » Усі публікації » у світі » Вишневський став кращим бомбардиром 3-ї Словацької ліги
08:27
Вишневський став кращим бомбардиром 3-ї Словацької ліги
Після вдалого сезону перечинським нападником зацікавились більш статусні клуби ближнього зарубіжжя.

Вишневський став кращим бомбардиром 3-ї Словацької ліги Ще перед останнім матчем третьої ліги чемпіонату Словаччини "Сніна" - "Прешов Б" (6:0), в роздягальні команди-господаря сталася дивна подія. Йозеф Штафура, тренер Сніни, підійшов до Олега Вишневського і обійняв його. Український нападаючий відповів йому тим же, і цим було все сказано...

На полі кращий бомбардир 3-ї ліги знову змусив запалити своє прізвище на табло, в якості автора забитих голів. Після півгодини гри він збільшив свою суму забити голів до 31, а в кінці першої половини зустрічі головою довів свій гольовий доробок у сезоні до цифри 32. Тож цей чемпіонат Олег завершив із середнім балансом більш ніж один гол за гру (1,06).

"Я дуже радий цьому досягненню. Як одноклубники, так і тренери спонукали мене перевершити мою ціль у 30 голів. Мені вдалося забити ці два голи і хотів би подякувати всім за це ", - прокоментував своє досягнення після матчу Олег Вишневський. На полі він знову показав себе у всій красі. Окрім двох м'ячів, які він забив голкіперу Пряшева, він мав ще декілька нагод, постійно активно працював з м'ячем на швидкості.

"Я дуже добре розуміюсь на полі з Йожко Сквашиком, ми знаємо, що і як, іноді ми вже віддаємо один одному передачі наосліп. Із зими до нас приєднався ще один нападник Душан Янко, який добре налаштований на командну гру, дуже швидко зрозумів наше спільне мислення в команді. Спасибі всім товаришам по команді, тренерам. Це колективний успіх, результат гарної співпраці на полі та благополуччя за її межами ", - сказав 22-річний футболіст.

На словацьких полях він з'явився у серпні 2014 року перейшовши із ФК "Карпати" Перечин в ОФК "Агріфоп" Стакчін. З березня 2015 року, він завітав на тренування MFK "Snina", де і гостював до кінця сезону, а потім, протягом шести місяців, починаючи з липня 2016 року став повноцінним гравцем MFK "Sninа". У сезоні 2015/2016 він забив 20 голів, а в своєму нещодавно завершеному чемпіонаті 2017/2018, його гольовий рахунок був зупинений на 32 точних пострілах. Цей рекордний показник не вислизнув від інтересу інших клубів. Під час зимової перерви Олег пройшов перегляд у вищоліговому "Земплін" Міхаловце. Інтерес до нього від футбольних клубів не згасає і влітку. А навпаки, тільки зростає.

"Так, є багато телефонних дзвінків. Роздумовую, що буде далі, є кілька варіантів. У Сніні провів три з половиною роки, куди я прийшов як юний гравець, а виріс у змужнілого футболіста. Я був би радий рухатися вгору у футбольному напрямку, я радий, що керівництво клубу і тренер допомагають мені, вони хочуть, щоб я зробив ще один футбольний крок вперед. Конкретно нічого говорит не буду, так як поки нічого не було остаточно підтверджено ", - посміхнувся Олег Вишневський. За неофіційною інформацією, попередній інтерес до нападника приписують "Маттерсбургу", учаснику австрійської бундесліги, який закінчив минулий сезоні на 6-му місці.

Цей сезон "Сніна" завершила на четвертому місці, з відставанням у 10 очків від лідера, та шість очків до 2-3 місць. За сезонною статистикою у "Сніни" 66 голів, майже половину з них провів перечинський голеадор.
 
Джерело
Переклад - Тарас Галушка

Категорія: у світі | Переглядів: 970 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: