Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Вишневський знаходиться на перегляді у "Земплін" Міхаловце
14:11
Вишневський знаходиться на перегляді у "Земплін" Міхаловце
Снінський бомбардир готується до сезону у команді з Міхаловців, яка виступає у вищій лізі Словаччини.

Вишневський знаходиться на перегляді у
Традиційний учасник верхньої регіональної футбольної ліги МФК Сніна в осінній частині чемпіонату може похвалитися другою кращою атакою в III лізі. Вони забили 37 голів, більше вдалося настріляти тільки дублерам із Прешова (40).
 
Велика заслуга в цьому лежить на парі нападників: Олег Вишневський і Йозеф Сквашик, які забили разом 27 голів. Перечинський форвард Олег Вишневський став кращим бомбардиром чемпіонату, забивши 18 голів (ще 7 забив у кубку). Велика заслуга у його бомбардирських здобутках тренера Штефара.
 
"Коли я прийшов до команди на початку осені, Олег мав лише три забиті голи після восьми турів. Потім він додав 13 голів до кінця сезону, тож у підсумку забив 18. Його результативність йшла ракетним темпом вгору. Слід зазначити і те, що Олег при собі мав Йожка Сквашика, з яким він дуже добре розумівся на полі", сказав головний тренер МФК Сніна Йозеф Штафура.
 
На українського бомбардира, який прибув до Словаччини влітку 2014 з Перечина в Стакчин, звертають увагу вже клуби з вищих ліг.
 
"Наш клубний менеджер Феро Ханк сказав мені, що деякі з них вже зверталися з приводу українця. Однак я не буду їх називати. Олег - це якісний та працьовитий гравець. Крім того, він також відмінний у грі, з ним нема ніяких проблем. Ми побачимо, чи зможемо ми зберегти його у клубі. У Сніні він відчуває себе добре, я думаю, що він не захоче піти. І я особисто був би радий, якби він залишився, це були би дуже корисно нашій команді",- сказав Штафура.


 
В одній восьмій Кубку Словнафт зустрічались третьолігова та вищолігова команди - Сніна проти Міхаловце. Фаворит мав надію легко розправитись із суперником, але довів гру до серії післяматчевих пенальті. Особливо часто змушував нервувати своїми діями гостей Олег Вишневський. Під час того жовтневого матчу він перебував на снінській стороні, а в даний час знаходиться в міхаловській команді.
 
У тій грі Олег Вишневський вже на 3-ій хвилині, після пасу Сквашика, відкрив рахунок у грі. Пізніше гості зрівняли - 1:1, основний час так і завершився. У серії пенальті Вишневський першим підійшов до позначки і впенено реалізував свій удар. Та підсумкова перемога була за Земпліном 2:4.
 
«Наразі переглядаємо кілька гравців, щоб мати якісні кадри в основу. Нам потрібен нападник, і особливо гравці оборони або півзахисту",- оголосив наставник МФК Земплін Міхаловце Антон Шолтис на початку підготовчих зборів.
 
Восени Олег Вишневський забив 18 голів в 3-ій лізі, в цілому із 37 командних МФК Сніни, і це майже половина. Ще 7 точних влучань в Кубку Словнафта, де він займає третє місце у списку бомбардирів, вище нього, на один гол більше мають, Юсуф Отубаньо із Жиліни і Патрік Абрахам із Нітри, що виступають у вищій лізі. Якщо 22-річний нападник залишить Сніну, це буде значним ослабленням для їхньої команди.
 
"Ми знаємо, що Олег Вишневський розпочав тренування у Міхаловце, тренер Шолтіс хоче його переглянути на двох підготовчих зборах. Ще рано говорити про те, чи він залишається з нами, чи ні. До сих пір ніхто з Міхаловців на нас не виходив з пропозицією", - сказав Франтішек Ханц, менеджер МФК Сніна.
 
У разі переходу гравця до вищолігової команди проблем виникнути не повинно, відступні за футболіста вираховуються згідно табличним значенням. Якщо ж МФК Земплін захоче взяти перечинця на правах оренди, тоді вони повинні досягти згоди із МФК Сніна.

На фото нижче Олег (крайній зліва) на тренуванні МФК Земплін Міхаловце.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1111 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: