Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Вітязь» бере гору над «Соколом» (ФОТО)
22:06
«Вітязь» бере гору над «Соколом» (ФОТО)
Підопічні Вячеслава Пінковського впевнено переграли автомобілістів.

«Вітязь» бере гору над «Соколом» (ФОТО) Гра між сусідніми селами пройшла за відчутної переваги гостей, які досить добре укомплектовані у всіх лініях. Особливо помітно було різницю у грі команд у перші хвилини.

«Вітязь» використовував всю ширину поля для побудови своїх атак. На 5-ій хвилині Василь Коваль вистрілив з 22 метрів у перекладину. Далі вже екс-гравець «Сокола» Кривка вискочив на одного кіпера та Тренич зіграв надійно.
    
Гра рідко доходила до володінь Цветкова. Андріан Горняк увірвався у штрафну суперника і виконував гострий простріл та воротар встиг перехопити потенційно гольову передачу. Після подачі з правого краю Ковтан, який ще не встиг набрати оптимальних фізичних кондицій, пробив з семи метрів, але влучив у поперечину. Коваль здійснив перехоплення у середині поля та замість того, щоб вивести партнера на ударну позицію сам пробив з 20 метрів, не влучивши в ціль.

Та на 31-ій хвилині Вячеслав Ковтан отримавши м’яч у штрафній на замасі прибрав захисника і голкіпера і забив перший гол у цій грі. 0:1.

Через три хвилини Ковтан вже асистує Горняку, який випередив кіпера і переправив м’яч у сітку. 0:2.

Під завершення першого тайму Лучин добре пробив зі штрафного під перекладину, Цветков перевів на кутовий.

У другій половині гри, після чисельних замін у складі обох команд гра трохи вирівнялась, але гості продовжували контролювати хід зустрічі. Балаж прострілив у штрафну, де Каганець з пари метрів не зумів пробити по воротах.

Підопічні Пінковського продовжували збільшувати статистику своїх ударів силами Пребуша, Федака, Каганця.  Ще один простріл Балажа не встиг замкнути Микола «Борзий» Федак. За хвилину до фінального свистка гості заробили стандарт на вході у штрафну з лівого краю. Олександр Ревта потужним, прицільним ударом завершив переможний для своєї команди поєдинок.

Вже після перших матчів у цій групі формується дует лідерів та аутсайдерів.  


Арбітр – Василь Качур
Асистенти – Річард Готра, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Іван Кувік
 
с. Кінчеш, глядачів 200
 
ФК «Сокіл» Кінчеш – ФК «Вітязь» Концгазо 0:3

Голи: Ковтан, 31, Горняк, 34, Ревта, 70.

Сокіл: Владислав Тренич, Ян Жидик, Андрій Лобанов, Олександр Глива, Роман Демян, Владислав Демян, Віталій Лучин, Владислав Мошак, Віталій Піняшко, Йосиф Вароді, Роман Мишанич.
Запасні: Віталій Фанта, Іван Корпош, Степан Луб, Жолт Батка, Дмитро Зубанич, Віктор Зубанич.
Тренер – Віктор Микита.

Вітязь: Юрій Цветков, Володимир Товт, Віталій Ганич, Віталій Рогач, Василь Бонтей, Мирослав Скрип, Микола Словенський, Василь Коваль, Андріан Горняк, Павло Кривка, Вячеслав Ковтан.
Запасні: Андрій Ваш, Олександр Свадеба, Павло Міндак, Едуард Готра, Віталій Пребуш, Олександр Ревта, Микола Федак, Михайло Головко.
Тренер – Вячеслав Пінковський.   

ПопередженняЛобанов, 70 - Товт, 3, Ковтан, 33.  
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1112 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: