Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Витязь" дає бій виноградівцям, але вилітає (ФОТО)
19:12
"Витязь" дає бій виноградівцям, але вилітає (ФОТО)
Команди забили два голи на початку обох таймів і визначали сильнішого в серії пенальті.

В недільний кубковий день відчутно похолодало, у порівнянні з попередніми теплими днями. Сильний вітер не вщухав ні на мить і вже на початку гри, певною мірою, вплинув на результат. Після вибивання вперед Чумаком з своєї половини поля, м’яч долетів до штрафної, де Луця не встиг до м’яча, а Цветков не розрахував відскок від землі і не дотягнувся до круглого – 0:1.

Досить курйозний м’яч змусив господарів більш уважно працювати в захисті, щоб не пропустити ще. Після стартового натиску від севлюшців, підопічні Пінковського створили хороший момент під кінець першої десятихвилинки. Горняк подав справа, Ковтан опинився один перед воротами і пробив з 13 метрів, Гринишин парирує, а Повхан на добиванні, у боротьбі із захисником, б’є вище.
 
Біло-чорні встановили контроль над центром поля і будували позиційні атаки. Бандурович пробивав з середньої дистанції з рикошетом, кіпер переводить на кутовий. Після передачі від Ломаги Ребрик з 12 метрів пробив над воротами. Схожий момент не використав Вашкеба, після пасу Чедрика, з 10 метрів також вище.
 
Сергій Повхан пробив з 20 метрів, але не точно. Виноградівцям важко було показувати комбінаційний футбол та грати у короткий пас на такому полі, тому більшість загострень йшла після подач з флангів. На 27-й хвилині, після прострілу Ребрика, Луця з вбивчої позиції не влучив по м’ячу. За п’ять хвилин гості подали два поспіль кутові: у першому випадку Мешко закрутив під ближню стійку - воротар від стійки відбив. У другому епізоді – Чумак пробив головою вище воріт.
 
Другий тайм концгазівці почали дещо активніше і швидко вирівняли становище на полі. Після подачі з кута поля Селещук без перешкод пробив головою з шести метрів – 1:1.
 
За дві хвилини Ковтан після пасу від Горянка забиває другий м’яч своєї команди, але з офсайду. Гра почала носити нервовий характер, господарі намагались ловити суперника на контратаках. Так Ковтан декілька раз опинявся перед одним захисником та обійти його не зміг.
 
Мешко подав штрафний, Чумак пробив з декількох метрів, але біля стійки. Горняк з лівого кута штрафної не зміг влучити у рамку. На 67-й хвилині Вашкеба вивів Луцю на одного голкіпера та Цветков забрав шкіряного. На 73-й хвилині Будз намагаючись вибити м’яч головою віддав на хід Ребрику, який одразу переадресував на Чедрика. Михайло опинився один перед воротарем і одразу вирішив перекинути його та вдарив засильно.
 
На 77-й хвилині Реплюк асистує Чедрику удар якого з 10 метрів потягнув воротар. Бандурович приклався з 19 метрів, але вище. Реплюк вивів Ребрика сам на сам, Цветков оперативно скоротив кут обстрілу і самовіддано заблокував удар Дениса. Витримавши тривалу осаду своїх воріт червоно-сині могли вирішити долю поєдинку на свою користь в останні хвилини. На 87-й хвилині Ревта подав штрафний, Ковтан виявився без опіки у карній зоні і пробивав з семи метрів, але досить слабо і Славік забрав.
 
Одразу в атаці у відповідь Ломага подав з флангу та Чедрик головою пробив не точно. Ревта вирішив пробити на силу з штрафного по центру з 40 метрів, Славік витяг м’яч у правому куті, врятувавши свої ворота. Витязь виконав задачу мінімум і дотягнув до серії післяматчевих пенальті. При пробитті одинадцятиметрових тренери обох клубів стояли разом з командою.
 
Першим забив Ребрик – 0:1. Горняк вдарив не точно. Чедрик влучив у стійку. Селещук зрівнює рахунок – 1:1. Вайда реалізував пенальті – 1:2. Федак також пробив точно – 2:2. Реплюк знову виводить Севлюш вперед – 2:3. Красношлик забиває – 3:3. Віктор Микуляк не схибив – 3:4. Пребуш забив п’яту спробу команди – 4:4. Чумак реалізовує свій удар – 4:5. Постріл Бухарієва Славік відбив у лівому куті, вигравши чергову серію одинадцятиметрових для своєї команди.
 
Підопічні Івана Білака з великими труднощами долають чемпіона західної Першої ліги. Віктор Чумак у дебютному для себе матчі за Севлюш двічі забиває важливі для команди голи. Витязю зовсім трохи бракувало фарту, щоб взяти реванш за поразку в зимовій першості.
 
 
Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Валерій Шкура, Ігор Гарлач
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
с. Концово, стадіон сільський, глядачів 150
 
ФК «Витязь» Концгазо – ФК «Севлюш» Виноградів 1:1 (по пен. 4:5)
 
Голи: Селещук, 48 – Чумак, 1.
 
Витязь: Юрій Цветков, Олександр Ревта, Вадим Селещук, Богдан Будз, Владислав Бухарієв, Василь Красношлик, Віталій Пребуш, Андріан Горняк, Сергій Повхан (Микола Федак, 82), Олександр Свадеба (Михайло Кампов, 60), В’ячеслав Ковтан.
Запасні: Андрій Ваш, Євген Купар, Владислав Михайловський, Сергій Роман.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.
 
Севлюш: Віталій Гринишин (Юрій Славік, 46), Віктор Микуляк, Андрій Ломага, Віктор Чумак, Василь Вашкеба, Юрій Мешко (Артур Вайда, 62), Іван Бандурович, Михайло Реплюк, Василь Луця, Михайло Чедрик, Денис Ребрик.
Запасні: Борис Ковня, Дмитро Жуков.
Тренер – Іван Білак.
 
Попередження: Пребуш, 21, Ковтан, 52, Ревта, 74 – Чумак, 80, Вашкеба, 82.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1797 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: