Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Витязь" фінішував третім
22:04
"Витязь" фінішував третім
Гол Руслана Соскиди став вирішальним у боротьбі за бронзові нагороди чемпіонату Закарпаття.

Очікувалося, що в матчі між юнацькими складами концівського «Витязя» з мукачівським МФА сенсацій не станеться й гості візьмуть потрібний результат для того, щоб гарантувати собі чемпіонство. Так в принципі і сталося – «академіки» завдяки влучному пострілу Кевіна Дуруеке спокійно і впевнено довели матч з потрібним для себе результатом.

А от матч основних складів вийшов доволі рівним. У першому таймі перевагу мала мукачівька команда, підопічні Віктора Ряшка більше володіли м’ячем. Й мали дві хороші нагоди, щоб відкрити лік голам, в обох випадках на вістрі атаки був Михайло Фляшко. У першому епізоді Михайло пробив заслабко і кіпер «Витязя» без проблем взяв м’яч. А в другому моменті  він замість того, щоб завдати удару вирішив віддати передачу, яку заблокували захисники.

Другий тайм вийшов більш-менш рівним, однак, господарі вже мали більшу перевагу в володінні мячем й зуміли взяти під контроль центр поля. За сім хвилин до кінця матчу оборона МФА таки дали маху пропустивши передачу на Руслана Соскиду, який з розвороту зумів точно пробити по воротам без шансів для кіпера МФА.

Кінцевий штурм воріт «Витязя» результату не приніс. Шанс для того, щоб зрівняти рахунок був у Олега Луціва, однак відверто в нашого хавбека удар не вийшов і Овсієнко спокійно взяв м’яч до рук.  

Тож МФА зазнає поразки з якою втрачає третю сходинку й завершує сезон на 5-му місці.
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 957 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Ужгород  
0
Якби Вільхівці добазарилися з Раховом, проплатили Рахову поїздкуі виграли б розгромно, то могли б і стати третіми, а так, то невиїзд на руку Концова. А Мункач реально десь і шкода, команда показує гру, але видно забракло фізики на два фронта! Реально в області два явні лідери (Севлюш та Поляна) та 4 середнячка. Виноградову або треба рухатися вище, в аматори, або їм нічого робити в області, шкода витрачені бабки та час, все доказали. Поляна ще раніше все усім доказала і зараз грають в своє задоволення, із суто обласними гравцями, більшіть із яких свої, від цього і срібні медалі десь більш приємніші, ніж золото Севлюша! Ну а Вітязь після повернення Піньковського ожив та став відкриттям чемпіонату, показавши власникам Вільхівців, як треба досягати мети!

1 Мікітос  
0
Хахаха, МФА та Вільхівці провалили сезон, а Вітязь молодці.

الاسم *:
Email *:
كود *: