Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Витязь" і МФА ділять очки (ФОТО)
20:45
"Витязь" і МФА ділять очки (ФОТО)
У поєдинку рівних суперників сильнішого так і не було виявлено.

Для всіх команд матчі у Концові є складним випробуванням полем та сильним вітром, цей поєдинок не став виключенням. Багато боротьби та довгих передач в один дотик – за цим майже всі 90 хвилин спостерігали не численні глядачі приужгородського села.
 
Варто відзначити повернення на поле після важкої травми добре відомого ужгородського захисника Віктора Чумака, якому для відновлення знадобилось цілих 10 місяців. Тож саме він склав пару центральних захисників з Артемом Пустовітом, з яким три роки тому разом грали за Минай.
 
Відсутнього через виїзну гру з СДЮСШОРом у Львові тренера Тараса Вайданича підміняв Роберт Товт.

Перший напівмомент мали гості, коли Герег пробив з 14 метрів, але повз ворота. Витязі відповіли на 5-ій хвилині, Ковтану дали можливість на підступах до штрафної пробити, м’яч пройшов біля стійки. На 12-ій хвилині Повхан здійснив прострільну передачу з лівого флангу, м’яч йшов повз ворота та Колісник вирішив перестрахуватися і відбити на кутовий. Подачу з корнера від Медведєва замкнув Пустовіт ударом з 10 метрів під поперечку – 1:0.
 
Забивши червоно-білі збавили обороти і мукачівці відразу збільшили швидкості і все частіше загрожували воротам Марка. На 19-ій хвилині Луців подав зі стандарту, Міклош на ближній стійці пробив головою, але влучив у стійку. За мить Герег зумів завдати удар з 10 метрів, але не точно. У наступній атаці Поліщук обійшов захисника на правому фланзі і увійшов у штрафну, де Повхан намагався його відтіснити від м’яча та зробив це досить грубо і арбітр призначає пенальті. Герег реалізував вирок арбітра – 1:1.
 
Ужгородці оговтались від пропущеного голу лише під завершення тайму і мали дві чудові нагоди знову вийти вперед. На 39-ій хвилині Скунзяк на досвіді пройшов на фланзі Поліщука і навісив на свого давнього партнера Соскиду, який бив головою з шести метрів та круглий пішов вище воріт. Ще гостріше було після затяжної атаки в ході якої Ковтан з лівого краю штрафної накидує на дальню стійку, де самотній Дзьоба замикає головою, але знову м’яч йде повз рамку. На 44-ій хвилині подачу з кута поля ударом завершує Соскида та не точно.
 
На старті другої половини зустрічі Повхан пробив з лівого краю з 15 метрів, але мимо. На 50-ій хвилині Бойкул віддає пас назад воротарю, який перехоплює Герег і опиняється один перед голкіпером та пробиває повз ціль. За чотири хвилини подачу з флангу завершує ударом головою Королевич, воротар дотягнувся до м’яча, але відбити не зміг та його підстрахував Пустовіт, який вибив шкіряного з лінії воріт.
 
За декілька хвилин одразу три вимушені заміни змушені були провести тренери: у господарів ушкодження отримали Повхан та Бойкул, у гостей Королевич, якого збив саме Сергій.
 
На 70-ій хвилині стався доволі спірний епізод – Соскида віддав поперечний пас перед чужою штрафною і вивів Медведєва один в один, Віталій прокинув м’яч повз воротаря і відчувши контакт з ним упав та арбітр не зафіксував порушення правил. На 77-ій хвилині Трачук подав зі штрафного, Герег пробив головою та Марко грає надійно.
 
За п’ять хвилин до закінчення основного часу господарі мали можливість повторити гольову комбінацію. Готра подав кутовий, а Пустовіт на дальній пробив головою, проте м’яч лише чиркнув поперечку із зовнішньої сторони. Вже у додатковий до другого тайму час у захисників та воротаря Витязя виникло непорозуміння і Фляшко трохи не скористався цим, та випередивши на виході голкіпера Михайло пробив не точно та й Чумак встиг повернутися і страхував свого стража воріт.
 
Концівська команда відкриває сезон домашніх ігор нічиєю з молодим міцним мукачівським колективом. На черзі у команди Вайданича виїзд у Терново на кубкову гру. Тоді як Мункач очікуватиме вдома приїзд рахівських Карпат.
 
 
Арбітр – Сергій Дребужан
Асистенти - Хамазюк О., Куніна Л., Куля Б.
Делегат – Митровський М.І.
 
ФК «Витязь» Концгазо – МФА 1:1
 
Голи: Пустовіт, 13 – Герег, 20 (пен.).
 
Витязь: Костянтин Марко, Артем Пустовіт, Віктор Чумак, Сергій Повхан (Олександр Мадяр, 55), Юрій Каганець, Вячеслав Ковтан, Іван Скунзяк (Михайло Міговк, 80), Едуард Дзьоба (Едуард Готра, 82), Юрій Бойкул (Богдан Будз, 59), Віталій Медведєв, Руслан Соскида.
Запасні: Олександр Костик, Роберт Товт.
В.о. тренера – Роберт Товт.
 
МФА: Максим Колісник, Олег Поліщук, Ігор Тихненко (Антон Береш, 83), Віталій Соловей, Віталій Курильчик (Олександр Апарін, 65), Віталій Трачук (Михайло Фляшко, 87), Ігор Королевич (Ігор Бекеша, 54), Сергій Топчій (Іван Байса, 78), Олег Луців, Віталій Міклош, Василь Герег.
Запасні: Віталій Уманський, Андрій Забава.
Тренер – Віктор Ряшко.

Попередження: Повхан, 56 - Соловей, 41, Міклош, 60.  
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 848 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: