Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" крупно поступився "Поляні" (ФОТО)
22:31
"Вітязь" крупно поступився "Поляні" (ФОТО)
Підопічні Кондрі виявились помітно сильнішими за одного з претендентів на Вищу лігу.

У матчі, в якому очікувалась конкурентна боротьба двох колективів, що боротимуться за вихід з групи, досить швидко інтрига зійшла нанівець. Вже на 4-ій хвилині ужгородці самі собі організували гол. Після довгої передачі центральний захисник Вітязя Селещук вирішив скинути назад головою воротарю, не побачивши, що він вийшов задалеко з воріт, і перекинувши Гречку забив у свої ворота – 1:0.
 
Хоча перед цим Ковтан завдав першого удару в матчі, Бучок забрав. На 18-ій хвилині полянці провели не менш курйозний гол. Олександр Міклош з правого краю виконав не високу передачу у штрафну, на яку ніхто не відгукнувся та м’яч залетів у дальній кут. Голкіпер лише спостерігав за цим з лінії воріт – 2:0.
 
Попереду у Вітязя не виходило створити нічого змістовного. Натомість полянці помітно переважали опонента у швидкості та тактичному плані. Раз за разом номінальні господарі проривались до воріт. На 26-вй хвилині Олександр Міклош обійшов одного захисника у чужій штрафній і віддав на Мельника, який пройшов ще двох суперників і зблизька закотив шкіряного у ворота – 3:0.
 
Через дві хвилини Варваринець міг забити гол-красень, коли сходу потужно вистрілив з 23 метрів, м’яч прийняла на себе поперечка. На 33-ій хвилині Варваринець вже пробивав з 12 мерів, Гречка відбив ногою.
 
У перерві Пінковський змінив більшість гравців та на гру це не вплинуло. Свалявці продовжували проводити стрімкі випади, при цьому надійно граючи в обороні. Варваринець знову пробивав з 14 метрів, воротар зумів відвести загрозу. Та на 51-ій хвилині Варваринець все ж домігся свого, його прицільний удар з 17 метрів під стійку виявився результативним – 4:0.
 
Хорошу нагоду зменшити відставання мав Пребуш, який пробив з 23 метрів, Бучок у стрибку переводить на кутовий. Біля воріт Концгазо не спадала напруга. Віталій Міклош завдавав удару з 19 метрів, але вище. Гогерчак прострілив справа, Грубінка бив з 10 метрів, але Гречка зловив.
 
Поляна продовжує йти зі стовідсотковим результатом перемагаючи одного з конкурентів за місце у плей-оф.
 
 
Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти – Олександр Абель, Віталій Лофинець
Делегат матчу – Василь Зайтлер
 
ФК «Поляна» - ФК «Вітязь» Концгазо 4:0
 
Голи: Селещук, 4 (автогол), О. Міклош, 18, Мельник, 26, Варваринець, 51.
 
Поляна: Ярослав Бучок, Артур Русин, Едуард Мельник, Олександр Міклош, Віталій Міклош, Руслан Гогерчак, Михайло Власик, Богдан Павлич, Володимир Варваринець, Євген Вол. Русин, Іван Русин.
На заміну виходили: Степан Стегура, Євген Вал. Русин, Іван Грубінка.
Тренер – Михайло Кондря.
 
Вітязь: Ерік Гречка, Вадим Селещук, Богдан Будз, Василь Штулер, Михайло Микуланинець, Рудольф Балажинець, Олександр Ревта, Микита Гальчак, Андріан Горняк, Яролсав Костик, В’ячеслав Ковтан.
На заміну виходили: Євген Колобов, Віталій Пребуш, Олександр Свадеба, Сергій Повхан, Владислав Андрусь, Іван Жентичка, Владислав Бухарієв, Богдан Макар, Ярослав Король.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.
 
Попередження: Гогерчак – Балажинець.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 942 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: