Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Витязь" посунув Нове Давидково з першого місця (ФОТО)
23:36
"Витязь" посунув Нове Давидково з першого місця (ФОТО)
У центральному матчі 10-го туру у Західній зоні концгазівці переграли мукачівську команду.

Аналізуючи стартові склади, то було помітно відсутність у гостей основного центрального захисника Ороса. Наставник мукачівців на цей матч вніс зміни у схему гри граючи в три захисники місце яких зайняли двоє вікових гравців Кампов і Медвідь та номінальний півзахисник Едуард Варга. У господарів повернувся Ковтан, якому судилося стати героєм сьогоднішньої зустрічі.
 
Підопічні Пінковського прогнозовано захопили контроль над м’ячем і будували свої атаки переважно через фланги. На 4-й хвилині Красношлик навісив зліва на дальній край воротарської, де Ковтан головою пробив та круглий влучивши у стійку покотився вздовж лінії і захисники швидко винесли його куди подалі. Гості також намагались втікати за допомогою своїх крайків Качура та Ковтуна, але до загострень не доходило. Часто новодавидківці користувались довгими передачами на швидкого Лозинця, але захист червоних не дав йому можливостей для голу.

У грі з часом почав підніматись градус протистояння, активно підтримували свої команди чисельні вболівальники з обох сторін. Повхан пробивав з 20 метрів, воротар забрав. Велике обурення місцевих фанів визвав момент з кутовим, коли м’яч начебто влучив у руку комусь із гравців Ф.Медвідя у верховій боротьбі. Євген Качур черговий свій забіг лівим краєм закінчив зміщенням у центр і ударом, але трохи вище рамки. На 21-й хвилині Ковтан пробив з розвороту з 18 метрів, але не точно. Після подачу кутового м’яч після серії рикошетів відскочив до Кузьми на дальній стійці та Юрій з трьох метрів у боротьбі із захисником падінні пробив вище.
 
На 34-й хвилині Красношлик загострюючим пасом вивів Ковтана до воріт і В’ячеслав пробив з 13 метрів, Горчак на місці. На останній хвилині першого тайму Повхан здійснив стрімкий прорив правим краєм та його простріл перехопив воротар. Після свистка на перерву місцеві вболівальники обступили арбітрів біля виходу з поля, майже дві хвилини активно висловлюючи їм невдоволення суддівством.
 
Очевидно перерва пішла на користь господарям, адже зовсім скоро після відновлення гри вони відкрили рахунок у матчі. Повхан пробив з 23 метрів, воротар відбив перед собою, а Ковтан підібрав м’яч і пробив по незахищеним воротам – 1:0.
 
Витязь продовжував володіти територіальною перевагою, при цьому надійно граючи позаду. У другій половині поєдинку вони грали вже за вітром, який був поривистим і не вщухав весь матч.
 
Після подачі кутового Селещук пробив по чужим воротам, але не точно. Свадеба прорвався на швидкості до воріт з лівого флангу, але з гострого кута пробив мимо. Надалі на тривалий час гра зосередилась в центрі поля. Лише наприкінці поєдинку витязі збільшили свою перевагу. На 88-й хвилині Горняк віддавав вперед на хід Ковтану, останній захисник Кампов намагався залишити нападника у положенні поза грою та лайнсмен трактував епізод на користь форварда, тож Ковтан наздогнав м’яч у штрафній, обійшов Медвідя і потужно пробив з семи метрів – 2:0.

Одразу декілька гравців Ф. Медвідя підбігли до Мондика апелюючи про офсайд, та крім попереджень вони нічого не домоглись – жовту отримав Медвідь, другу жовту і відповідно червону Кампов за удар ногою асистента.
 
Крапку у матчі поставив Горняк, який після проходу правим краєм Свадеби отримав від нього передачу на лінію штрафної і пробив у кут – 3:0.
 
Витязь завдав першої поразки у сезоні команді Василя Качура і змістив їх з першого місця.
 
 
Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Вадим Рубей, Мондик
Делегат матчу – Георгій Жбора
 
с. Концово, глядачів 200
 
ФК «Витязь» Концгазо – ФК «Ф.Медвідя» Нове Давидково 3:0
 
Голи: Ковтан, 53, 88, Горняк, 90+2.
 
Витязь: Андрій Ваш (Олександр Костик, 50), Юрій Кузьма, Вадим Селещук, Богдан Будз, Володимир Лович, Олександр Ревта, Василь Красношлик (Олександр Свадеба, 46), Віталій Пребуш, Сергій Повхан (Микола Федак, 86), Андріан Горняк, В’ячеслав Ковтан.
Запасні: Андрій Смагін.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.
 
Ф.Медвідя: Олександр Горчак, Євген Качур (Михайло Сличко, 46), Олександр Олексик (Василь Качур, 89), Сергій Кампов, Михайло Ковтун (Олександр Кузьма, 71), Едуард Варга, Михайло Лозинець, Олександр Балаж, Михайло Ковач (Мирослав Ломага, 72), Сергій Медвідь, Владислав Човрій.
Запасні: Михайло Балаж.
Тренер – Василь Качур.
 
Попередження: Ваш, 50, Ревта, 69 – Варга, 24, Лозинець, 61, Балаж, 65, Кампов, 67, Медвідь, 88.
 
Вилучення: Кампов, 88.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1576 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Віола  
0
Передивився фотки
1. Гра була напружена, бо шось хотіли напунчувати бокового.
2. Що з ногою Кості Багрія? Спостерігав з Гибалюком гру. Знову на милицях?

2 lobda  
0
2. Очевидно, що чергова травма. Сьогодні поїхав в Київ на повторне обстеження.

الاسم *:
Email *:
كود *: