Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" продовжує знищувати суперників із розгромним рахунком
15:39
"Вітязь" продовжує знищувати суперників із розгромним рахунком
У матчі п’ятнадцятого туру Першої ліги Західної зони, Вітязь із Концгазо приймав на власному полі аутсайдера чемпіонату ФК «Невицький замок».

Першими з центра поля розпочинали господарі. Уже в дебюті зустрічі гості припустились помилки при штучному офсайді, чим скористався головний голеадор Закарпаття В’ячеслав Ковтан. Вийшовши віч-на-віч з голкіпером, він без проблем переграв того у ближньому бою, покотивши м’яч у правий нижній кут.
 
Концгазівські футболісти продовжували насідати на ворота суперника, що обернулось для них удачею. Після прострілу з правого флангу голом відзначився Василь Кручаниця, подвоївши перевагу своєї команди уже на 12-й хвилині матчу.
 
Маючи солідну перевагу у рахунку, підопічні Пінковського-старшого, дещо збавили темп гри, дозволивши невиччанам декілька разів побігти у небезпечні атаки. В одній із таких атак гості відіграли один м’яч. Півзахисник гостей Михайло Лаба реалізував вихід віч-на-віч із Андрієм Вашем, поціливши у ближній кут воріт. Однак гості святкували недовго, адже уже за декілька хвилин Кручаниця оформлює дубль і робить рахунок 3:1 на користь «Вітязя».
 
Протягом усього тайму господарі поля виглядали свіжими та швидшими за своїх опонентів, однак забити більше не змогли.
 
Початок другого тайму передував першому. Адже уже на 47-ій хвилині Ковтан оформив дубль перегравши Антала, який був безсилим у цьому моменті. Гості почали грати дещо активніше в атаці, пропускаючи при цьому гострі контратаки.
 
В одній із таких атак, лідер господарів Ковтан оформив хет-трик. Він знову зловив невиччан на помилці при штучному офсайді, та вибігши вдруге на побачення із Юлієм Анталем, вийшов переможцем з дуелі.
 
На 74-ій хвилині матчу господарі поля пропустили вдруге. Нападник гостей Піясюк, який вийшов на заміну, виграв забігання у захисника «Вітязя», обіграв воротаря та закотив м’яч у порожні ворота.
 
Після цього епізоду Невицьке мало ще дві гострі атаки, які до голу не призвели. Однак і пропустити могли, адже Ковтан як мінімум ще тричі мав забивати. Забив, але уже в кінці зустрічі, оформивши черговий покер.
 
Отож, повна перевага у матчі, вилилась у повну перевагу в рахунку, 6:2 на користь конгазівського «Вітязя».
 
 
ФК «Вітязь» (Концгазо) – ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) – 6:2
 
Голи: Ковтан, 2, 47, 60, 89; Кручаниця 12, 40 – Лаба, 35, Піясюк, 74.
 
Витязь: Андрій Ваш (Олександр Костик, 73), Олександр Ревта (Микола Федак, 46), Вадим Селещук, Богдан Будз, Владислав Бухарієв, Василь Красношлик, Василь Кручаниця, В’ячеслав Пінковський-молодший, Михайло Микула, Олександр Свадеба, В’ячеслав Ковтан.
Запасні: Володимир Лович.
Тренер - В’ячеслав Пінковський.
 
Невицьке: Юлій Антал, Олександр Поковба, Мирослав Данко, Максим Климпуш, Михайло Лаба, Андрій Бутрик, Іван Дудик (Юрій Піясюк, 60), Віталій Диковець, Микола Шукаль, Іван Стойка, Крістіан Русин.
Тренер: Іван Матьовка.
Юрій Піясюк
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 957 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: