Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" у меншості відбирає очки у середнянців (ФОТО)
19:49
"Вітязь" у меншості відбирає очки у середнянців (ФОТО)
У перенесеному матчі 15-го туру команда Пінковського сенсаційно зупиняє одного з лідерів чемпіонату.

Дербі Ужгородського району, яке було винесено на середину тижня, цілком виправдало свій статус. Не дивлячись на положення команд у турнірній таблиці гра видалась бойовою, а результат доволі непередбачуваним.
 
Перший тайм проходив у обопільній боротьбі в центральній частині поля. Обидві команди виконували багато стандартів, але до певного часу по-справжньому гострих моментів не виникало. Додавав складнощів сильний вітер, який піднявся перед дощем, що насувався і пішов в кінці першого тайму.
 
На 16-ій хвилині Ковтан завдав удару з 25 метрів, Кучінка впіймав. Багато порушень згодом почали втілюватись у жовті картки, яких арбітр виписав п’ять ще до перерви. На 37-ій хвилині Дрозд цілив у дев’ятку зі штрафного з 23 метрів, але трохи вище. За три хвилини до завершення першого тайму капітан господарів знову провірив на надійність Кучінку зі штрафного з 28 метрів, Павло зловив у ближньому куті.
 
Така пасивна гра в атаці змусила наставника середнянців вносити корективи по перерві і на полі з’явився Соскида, який з перших хвилин нав’язував боротьбу попереду. На 55-ій хвилині швидкий розіграш стандарту закінчився небезпечним ударом Бако з 20 метрів, круглий пройшов біля стійки. Ще гостріше було на 65-ій хвилині після подачі кутового Вітязем, Сумцов грає на підборі і стріляє під поперечку з 19 метрів, голкіпер переводить на ще один корнер. Та не вдалий розіграш стандарту призвів до контратаки гостей, яку ціною попередження у центрі поля зупинив Олександр Мадяр, для якого ця жовта стала другою, тож майже півгодини господарі змушені були грати у меншості.
 
Вітязь зосередив всі свої сили на обороні і в деяких випадках змушений був грати на відбій. На 76-ій хвилині Лукіяник подав справа, Соскида залишився один на дальній стійці і пробив головою, але не влучив у рамку. За хвилину Готра на швидкості прорвався у штрафну з лівого флангу і проштовхнув шкіряного повз кіпера, але не точно. На 81-ій хвилині свіжий Медведєв здійснив рейд через центр у штрафну і готовий був пробити з 10 метрів та Пустовіт в останній момент кинувся під удар. За три хвилини Міклош підключився вперед і пробив з 26 метрів, Овсієнко на місці. Середнє доволі часто робили навіси та простріли у штрафну та воротар Концова не давав ніяких шансів супернику, впевнено граючи на виходах.
 
На 87-ій хвилині Вітязю вдалося підловити суперника, який пішов великими силами вперед. Ковтан у боротьбі із двома суперниками виборов м’яч у центрі поля і віддав врозріз на Зизича, який вийшов на одного воротаря і завершив атаку голом – 1:0.
 
Здавалось, що цей гол буде переможним, емоції у гравців Концова били через край. Та підопічні Варги продовжили тиснути на ворота суперника і зовсім скоро домоглись свого. За дві хвилини подачу з кутового ударом з розвороту з 10 метрів завершив Медведєв – 1:1.
 
Залишалось грати ще чотири хвилини разом із додатковим, але червоно-білі відстояли нічию. Не велика кількість вболівальників стали свідками драматичного завершення поєдинку, після якого інтрига зростає у боротьбі за срібло, а не за золото.
 
 
Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Юрій Шимон, Валерій Шкура
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
с. Концово, глядачів 100
 
ФК «Вітязь» Концгазо – ФК «Середнє» 1:1
 
Голи: Зизич, 87 – Медведєв, 88.
 
Вітязь: Володимир Овсієнко, Євген Колобов, Юрій Бойкул, Артем Пустовіт, Євген Чепіль, В’ячеслав Ковтан, Олександр Мадяр, Юрій Лаб’як (Едуард Готра, 56), Андрій Зизич (Василь Красношлик, 90), Андріан Горняк (Максим Сумцов, 64), Едуард Дзьоба (Сергій Повхан, 72).
Запасні: Олександр Костик, Іван Жентичка.
Тренер – В’ячеслав ПІнковський.
 
Середнє: Павло Кучінка, Юрій Дрозд, Віталій Міклош, Євген Лукіяник, Мирон Гулович (Юрій Сорока, 84), Віталій Трачук (Віталій Медведєв, 73), Дмитро Рацин (Руслан Соскида, 46), Олександр Бако, Павло Тищук, Іван Качур, РІчард Шольц.
Запасні: Михайло Костюк, Артем Блох, Станіслав Котьо, Мирослав Бундаш.
Тренер – Василь Варга.
 
Попередження: Лаб’як, Ковтан, Пустовіт, Мадяр – Шольц, Бако, Соскида, Міклош.
 
Вилучення: Мадяр, 66.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 979 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: