Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Витязь" уникає поразки з "Карпатами" (ФОТО)
21:10
"Витязь" уникає поразки з "Карпатами" (ФОТО)
Завдяки фінальному штурму команда Вайданича заробляє один бал, хоча розраховувала на більше.

Обидві команди були налаштовані завершити перше коло на мажорній ноті. Гості приїхали без декількох ключових гравців: Василинця, Тимочука та Юрія Микуличинського. Витязь змушений був обходитися без центрального захисника Пустовіта, місце якого зайняв Ковтан.
 
Вже на першій хвилині Папарига запресингував захисника, відібрав м’яч і пробив з 19 метрів, воротар забрав. У першому таймі саме гості діяли більш гостріше, так на 8-ій хвилині Яремчук відкочує Микуличинському, удар якого з 17 метрів парирує Костик. На 16-ій хвилині форвард Карпат виходить практично один в один та б’є мимо з 10 метрів. А вже на 20-ій хвилині Яремчук з лівого кута карної зони пробив по високій траєкторії і круглий дивовижним чином залетів за комір голкіперу – 0:1.
 
У наступні хвилини на полі тривала в’язка боротьба, команди багато помилялись, і якщо в захисті можна було діяти просто, то на чужій половині важко було побачити організовані дії. Лише під завершення тайму господарі могли розраховувати як мінімум на один гол. На 41-ій хвилині Бойкул подав справа у штрафну, Соскида пробивав у падінні головою з шести метрів, однак м’яч летить трохи вище рамки. За дві хвилини Медведєв виконав навіс з флангу, Соскида на дальній стійці пробиває головою, та на заваді голу став захисник на лінії, який не без допомоги руки зупинив шкіряного. Однак арбітр не вбачив порушення правил.
 
На 45-ій хвилині Чумак виконав штрафний з 34 метрів, Кудла не вдало грає на виході, пропустивши м’яч під собою, який після відскоку від землі перестрибує вже пусті ворота.
 
На початку другого тайму карпатівці заробили стандарт, який з 26 метрів виконав Микуличинський, воротар зумів відбити. Концгазівці все більше підтискали суперника шукаючи щастя біля воріт Кудли. На 55-ій хвилині Соскида скидує під удар Дзьобі та Едуард з 9 метрів пробив повз ворота. Атака другим темпом завершилась навісом на Соскиду та м’яч після його удару влучає у поперечку.
 
Далі знову був тривалий період суцільної безідейності, що було на руку Рахову, який утримував переможний рахунок. На 79-ій хвилині господарі подали кутовий, м’яч вибили, однак одразу ж повернули у карну зону, де затримався Повхан (не виключено що в офсайді) і пробив у падінні, однак стійка рятує Карпати. На 88-ій хвилині підопічні Панасюка зробили подарунок супернику – Мачек не вдало вибив м’яч від воріт, прямо на Соскиду перед штрафною, який одразу помчав забивати і був збитий перед самою штрафною. Сам постраждалий і виконав штрафний з 18 метрів, влучивши точно у ближню дев’ятку – 1:1.
 
Витязь побіг добивати знесиленого суперника. Повхан подав зліва у штрафну, де Соскида пробив головою, однак м’яч йде біля стійки. Здавалось господарі ось-ось дожмуть рахівчан та арбітр дає фінальний свисток, чим визвав невдоволення лише двома доданими хвилинами у представників Концова.
 
Як підсумок, команди ділять очки і потрохи віддаляються від лідируючого квартету.
 
 
Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти - Олександр Абель, Мирослав Гала
4-й арбітр – О. Красивов
Делегат – Михайло Митровський
 
ФК «Витязь» Концгазо – «Карпати» Рахів 1:1
 
Голи: Соскида, 88 – Яремчук, 20.
 
Витязь: Олександр Костик - Юрій Бойкул, В’ячеслав Ковтан, Віктор Чумак, Андрій Зизич (Богдан Зуб, 81) - Юрій Каганець, Роберт Товт (Сергій Повхан, 46), Іван Скунзяк, Едуард Готра (Едуард Дзьоба, 46), Віталій Медведєв - Руслан Соскида.
Запасні:. Костянтин Марко
Тренер – Тарас Вайданич.
 
МФА: Мафтій Кудла – Василь Мачек, Микола Романюк, Микола Вішован, Михайло Томашук (Юрій Шемота, 59) - Василь Терпак, Іван Микуличинський, Микола Гаць, Роман Папарига, Микола Козурак - Юрій Яремчук (Павло Брана, 88).
Запасні: Михайло Зінич, Микола Савляк.
Тренер – Андрій Панасюк.
 
Попередження: Чумак, 62, Повхан, 79 – Мачек, 77.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 638 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: