Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Витязь" вивіз з Поляни три очки (ФОТО)
19:10
"Витязь" вивіз з Поляни три очки (ФОТО)
Команда з Концова зуміла завдати Поляні другої домашньої поразки у цьому сезоні.

За день до гри всім регіоном пройшовся дощовий циклон і налляв так багато, що гравці, які вийшли на поле стадіону Полянської ОТГ добряче це відчули. На деяких ділянках поля стояла вода, а саме поле було вкрай в’язке та важке. Відтак і навантаження на гравців сьогодні було значно більше.

У цій зустрічі зійшлися приблизно рівні один одному суперники, хоча за результатами попередніх двох матчів у Концові дехто посперечається з цим. Гра вийшли доволі цікавою, кожна команда притримувалась своєї тактики, до якої більшість вже звикли. 

У гостей були відсутні через дискваліфікацію два центральні захисники Ковтан та Пінковський-молодший, всі інші пішли з команди ще раніше по ходу другого кола (Скунзяк, Дзьоба, Товт, Готра, Зізич).

Полянці були налаштовані грати першим номером та в них це виходило не дуже добре. Витязі організовували стрімкі випади, які несли загрозу з перших хвилин матчу. На 3-ій хвилині Пахомов пробив з 25 метрів, воротар забрав. За хвилину Соскида віддає на хід Медведєву, той на швидкості дістається воріт, проте переграти свого екс-партнера по Середньому Кучінку не зміг. Відразу ж на 7-ій хвилині Василь Луців пробив з 22 метрів, але не точно. Ще небезпечніше було після вкидання ауту на Мадяра, який відразу в дотик прострілив, Соскида замикав з чотирьох метрів, але не влучив як слід по м’ячу. 

У господарів перші удари відбулись після стандартів. На 11-ій хвилині Хміль пробив з 22 метрів, Кашка зловив. За дві хвилини Варваринець з 17 метрів з штрафного влучає у площину та голкіпер грає надійно. 

Далі знову концгазівці розгорнули швидку атаку – Василь віддає на Петра Луціва, який прострілює справа на Соскиду, удар з восьми метрів від форварда прийшовся в руки Кучінці. Це був саме той момент, про який говорять стовідсотковий. І такий на 23-ій хвилині виник і в підопічних Кондрі. Міклош подав справа на дальню стійку, де самотній Мельник готувався переправити в дотик шкіряного з чотирьох метрів у пустий кут воріт, але м’яч зрізався з ноги Едуарда і він не влучив у ворота.

На 27-ій хвилині Василь Луців пасом врозріз виводить Медведєва сам на сам по лівому краю та Віталій не влучає у дальній кут. Однак менш як за десять хвилин вже Соскида відправляє у прорив правим краєм до воріт Василя Луціва, той побачивши, що Кучінка вийшов з воріт ефектно перекидує його не зближаючись – 0:1.

Поляна діяла в своїй звичній манері, позиційно шукаючи доступ до воріт Кашки та до перерви можна згадати хіба простріл Міклоша, який після рикошету влучив у стійку. 

У другому таймі свалявці більшими силами йшли вперед, так на 53-ій хвилині центральний захисник Жаренко підключився до атаки і пробив з 22 метрів, Кашка парирує, Стегура одразу добиває та і тут голкіпер став на заваді полянцям.

В атаці у відповідь Каганець розігнав контру, переадресував на Василя Луціва, той далі на брата Петра, інший Луців виводить Соскиду зліва до воріт, удар Руслана Кучінка відбив ногою. Медведєв був першим на підборі і з іншого краю штрафної розстрілював ворота з 12 метрів, але пробив не точно.  

На 61-ій хвилині Соскида виконав штрафний з 21 метру, але трохи не влучив у ближню дев’ятку. На 70-ій хвилині чергове підключення центрбека свалявців: Гогерчак зіграв у стінку з Чандою і пробив зліва з 15 метрів, воротар впіймав. Господарі продовжували осаджувати чужу штрафну. На 79-ій хвилині після чергового кутового Хміль зіграв на підборі і пробив з 19 метрів, але поряд з воротами. На 86-ій хвилині лівий захисник Гулович пробиває з 16 метрів, але не точно.

Та вже за хвилину команда Пінковського знову користується розривами в лініях суперника і доводить до завершення швидку атаку. Варваринець віддає наліво на Петра Луціва, який увійшов у штрафну і пробиває з 14 метрів, м’яч від ближньої стійки йде вздовж воріт, куди набіг Соскида – 0:2.

Місцеві вболівальники рушили в бік виходу і декотрі з них не побачили ще один гол на останніх хвилинах. Вже коли розпочався додатковий час спочатку Росул пробив з 23 метрів, проте вище. У наступній атаці Гулович обійшов на лівому фланзі опонента, увійшов у штрафну і відкотив на Чанду, який з шести метрів влучає у дальній кут – 1:2.

Полянці мали ще дві-три хвилини для повноцінного камбеку, але захист червоних, який сьогодні відпрацював на п’ятірку 89-ть хвилин, більше не дав можливостей жовто-синім. 

Витязь здобуває не прості три очки, які вони заслужили надійною та злагодженою грою всієї команди, як на оборону, так і на атаку. А такого балансу досягти не завжди виходить. У Поляни сьогодні були явні проблеми в атакуючій лінії, де перестановки по ходу гри не принесли результату.
  
   
ФК «Поляна» - ФК «Витязь» Концгазо 1:2

Голи: Чанда, 90 – В. Луців, 36, Соскида, 87.

Поляна: Павло Кучінка, Іван Жаренко, Руслан Гогерчак, Едуард Мельник, Мирон Гулович, Богдан Павлич, Степан Стегура (Михайло Власик, 72), Михайло Хміль, Олександр Міклош, Володимир Бабич (Василь Росул, 20), Володимир Варваринець (Володимир Чанда, 63). 
Запасні: Ярослав Бучок, Іван Грубінка.
Тренер - Михайло Кондря.

Витязь: Дмитро Кашка, Михайло Дудаш, Артем Пустовіт, Юрій Каганець, Євген Мукомела, Денис Пахомов (Андрій Зизич, 58), Петро Луців, Василь Луців, Віталій Медведєв (Іван Варваринець, 86), Олександр Мадяр, Руслан Соскида.
Тренер – Вячеслав Пінковський-старший.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 785 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ваня86  
0
Вітязь тактично переграли нас..Молодці і це футбол. Питань не має

الاسم *:
Email *:
كود *: