Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" завершує Зимову першість перемогою (ФОТО)
14:40
"Вітязь" завершує Зимову першість перемогою (ФОТО)
У протистоянні першолігових колективів впевнену перемогу здобули концгазівці.

Снігові опади напередодні внесли значні корективи у першу гру останнього туру у Середньому. До початку матчу організатори встигли почистити лише половину поля та лінії, тож команди були змушені грати в не простих умовах.

У стартові хвилини березняни двічі загострювали гру біля воріт Харіка після стандартів, однак захисники грали надійно. Гра проходила на зустрічних курсах, контролювати м’яч було складно, тож футболісти намагались в один-два паси виходити вперед. На 10-ій хвилині чи не першим ударом по воротам Вітязь відкриває рахунок. Костик опинився один на лінії штрафної і з 15 метрів забиває перший гол – 0:1.
 
Помаранчеві ще до середини тайму могли зрівняти рахунок. Сема вивів Пеняка на ворота, який на якусь мить випередив воротаря і пробив з 10 метрів, але трохи не влучив у рамку.За декілька хвилини Вадим Веселовський виводить Сему на рандеву з голкіпером та Харік вийшов переможцем із цієї дуелі. На 28-ій хвилині Концгазо у три паси зуміли провести результативну контратаку. Балажинець відібрав м’яч біля своєї штрафної і віддав Красношлику, який закинув у вільну зону на Гальчака, і той з центра поля втік один на один з Шоляком і переграв його – 0:2.

За три хвилини підопічні Пінковського провели третій гол. Гальчак пройшов правим краєм і навісив на дальню стійку, де Горняк в один дотик переправив шкіряного у сітку – 0:3.

Друга половина гри проходила у безкомпромісній боротьбі, гравці йшли у жорсткий відбір. На 43-ій хвилині Мончак отримав довгу передачу випередив на виході воротаря і вже пробивав по воротам та захисник Рогожкін підстрахував кіпера і прийняв удар на себе. За п’ять хвилин воротар Березного також помилився на виході не розрахувавши відскік, м’яч перескочив його і Костик забив вже у пусті ворота – 0:4.

В останні 10-15 хвилин команда Шевченка не використала ще декілька моментів. Канюк пробивав зі штрафного з 22 метрів, але не точно. Вадим Веселовський зліва з 8 метрів намагався пробити Харіка, але не зміг. Микола Васильович Словенський з 20 метрів провірив на надійність воротаря. Далі Вадим Веселовський з 12 метрів влучив у поперечку, а добивання Словенського з 7 метрів забрав Харік.
 
Вітязь підсилившись легіонерами зумів втримати ворота на замку і завершує Зимову першість великою перемогою.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Валерій Шкура, Річард Готра
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
ФК «Березний» - ФК «Вітязь» Концгазо 0:4
 
Голи: Костик, 10, 47, Гальчак, 28, Горняк, 31.
 
Березний: Любомир Шоляк, Олександр Тацак, Олександр Сабов, Роман Канюк, Василь Веселовський, Анатолій Пеняк, Юрій Сема, Микола Вас. Словенський, Марян Геник, Сергій Сіка, Вадим Веселовський.
Запасні: Ярослав Тряска, Юрій Савка, Мирон Баник, Микола Мик. Словенський, Василь Мончак.
Тренер – Микола Шевченко.
 
Вітязь: Максим Харік, Євген Колобов, Вадим Селещук, Юрій Рогожкін, Сергій Повхан (Юрій Кузьма, 56), Рудольф Балажинець (Віталій Пребуш, 53), Іван Жентичко, Євген Костик, Андріан Горняк, Микита Гальчак, Василь Красношлик.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 850 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: