Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" здобув перемогу з "Вільхівцями" (ФОТО)
19:08
"Вітязь" здобув перемогу з "Вільхівцями" (ФОТО)
У центральній грі туру концгазівці заробили важкі три пункти.

Обидві команди суттєво доукомплектувались перед Зимовою першістю, в основному ужгородськими гравцями. Тож цей матч був своєрідним місцевим дербі. Попри жахливу погоду тячівців приїхало підтримати з десяток вболівальників, які активно вимагали голу.
 
З перших хвилин гра проходила на зустрічних курсах, боротьба тривала на кожній частині поля. На 10-ій хвилині після подачі справа Повхан поборовся за м’яч, який відскочив до Пребуша, який без перешкод пробивав з 12 метрів, але вище. Далі Горняк пробив з 19 метрів, але повз ближню стійку.
 
Вільхівчани заробили небезпечний штрафний по центру за 18 метрів до воріт та Грицкевич пробив значно вище. Піщальник з 22 метрів цілив у рамку, але не точно. У наступній атаці Грицкевич вийшов практично сам на сам, але не влучив у ціль.
 
За шість хвилин вже біля протилежних воріт Ковтан передачею врозріз виводить на ворота Повхана, але Сергій не зміг переграти воротаря. Ближче до перерви Токар вистрілив з 23 метрів і м’яч за допомогою рикошету влучив у поперечку. Андріан Горняк подав справа, а Ковтан з семи метрів замикав головою, але не точно.
 
Другий тайм був не менш цікавий. Невелика перевага у володінні м’ячем була у Вітязя, який на другу половину змінив половину складу. Команди намагались грати обережно та надійно, тому моментів було не багато. Лише на 48-ій хвилині після хорошої передачі справа від Горняка Ковтан ударом з 12 метрів зумів розмочити рахунок у цій напруженій грі - 0:1.
 
У цей ігровий відрізок Концгазо значно краще виходило в атаки, які завершались ударами. Ярослав Костик розвернувся і пробив з 18 метрів у ближній кут та воротар впіймав.
 
Найреальнішу нагода забити тячівці мали в середині тайму, після удару Скунзяка з 20 метрів Костик відбив перед собою і Грицкевич намагався добити та м’яч з рикошетом дістався лише лінії воріт, а далі захисники Вітязя винесли. Після навісу з флангу Денис Пахомов скинув під удар Токару та той не влучив у рамку.
 
Ярослав Костик двічі виконував якісні простріли справа. В першому випадку Готра трохи не встиг, щоб замкнути, у другому - пробив мимо. В іншому епізоді Андрусь пробивав з 20 метрів, але повз ворота.
 
Підопічні Пінковського перемагають принципового суперника у прем’єрному поєдинку цього сезону.
 
 
ФК «Вільхівці» – ФК «Вітязь» (Концгазо) 0:1
 
Голи: Ковтан, 48.
 
Вільхівці: Тарас Петрушка, Володимир Товт (Павло Волонтир, 47), Михайло Крьока, Денис Токар, Денис Пахомов, Олександр Пахомов (Іван Корпош, 72), Михайло Міговк, Василь Габор (Євген Келеманик, 58), Юрій Піщальник, Іван Скунзяк, Олександр Грицкевич.
Запасні: Володимир Кардач, Ігор Солодовник, Богдан Пунько, Іван Мицька.
Тренер – Юрій Бучок.
 
Вітязь: Олександр Костик, Богдан Будз, Вадим Селещук, Михайло Микуланинець (Юрій Кузьма, 36), Василь Штулер (Євген Колобов, 36), Рудольф Балажинець (Іван Жентичко, 36), В’ячеслав Пінковський-молодший, Віталій Пребуш (Владислав Андрусь, 36), Андріан Горняк (Едуард Готра, 64), Сергій Повхан (Ярослав Костик, 36), В’ячеслав Ковтан (Василь Красношлик, 72).
Запасні: Ерік Гречка, Олександр Ревта.
Тренер - В’ячеслав Пінковський.
 
Попередження: Міговк, 42 – Микуланинець, 15, Кузьма, 59.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1136 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: