Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" здобуває три очки у Мукачеві (ФОТО)
21:52
"Вітязь" здобуває три очки у Мукачеві (ФОТО)
Підопічні В'ячеслава Пінковського переграють молодий та амбітний мукачівський колектив.

МФА, який знаходився вище від концовської команди прагнув взяти певні залікові бали, але «Вітязь» теж не хотів миритися з тим, що перебуває в хвості турнірної таблиці, тож також приїхав до Мукачева задля того, щоб битися за перемогу.
 
Перша половина зустрічі проходила в завзятій боротьбі в центральній частині поля практично без загострень.
 
А от у другій частині тайму наставник концівської команди вгадав із заміною, випустивши на поле футболіста-поліцейського Едуарда Готру, який спочатку кілька разів самотужки здійснив пару рейдів лівим флангом. А на 64-й хвилині Андріян Горняк на правому куті зумів продертися крізь оборонців МФА й віддав передачу на кут воротарського майданчика, де її прийняв Готра, який розвернувся й «розстріляв» володіння Іллі Гурського – 0:1.

Підопічні Віктора Ряшка мали кілька хороших нагод для того, щоб відігратися, кілька разів з центральної зони партнери робили вивірені діагоналі на хід Назару Грицаку, але не виходило з ударом. Проте, вже під кінець матчу з правого флангу пройшли кілька хороших передач – одну з них влучним ударом мав завершувати Іван Жаренко, та не влучив у ствір, ще в двох випадках мукачівці двічі могли вразити володіння Овсієнка після того як завершували передачі головою та не влучили в ціль.

А от долю матчу вирішив ще один гравець, який вийшов на заміну в складі «Вітязя» – Сергій Повхан. Вже на доданих арбітром хвилинах, до слова рефері матчу, Михайло Митровський довершував поєдинок вже в якості батька трьох дітей. Саме під час цієї гри дружина Михайла подарувала йому сина.
 
А от двобій завершувався атакою концовської команди, яка піймала господарів й організувала швидку контру – навісну передачу головою замикав Ковтан, м’яч влучив у поперечину, знову повернувся до Сергія, який вдруге шансу кіперу не залишив, тож 0:2 МФА терпить друге фіаско в другому колі.
 
 
Арбітр: Михайло Митровський
Асистенти арбітра: Ілля Вовчанський, Мирослав Горгош (усі Ужгород)
Делегат ФФЗ: Олександр Чегіль (Берегіський район).
 
Стадіон «Авангард» м. Мукачево. Глядачів: 300
 
МФА (Мукачево) – «Вітязь» (Концово) – 0:2 (0:0)
 
Голи: Готра 64, Повхан 90+2
 
МФА: Гурський Ілля, Кодря Максим, Максимець Віталій, Тихненко Ігор, Грицак Назар, Королевич Ігор, Курильчак Віталій (Байса Іван 83), Дністрянський Олександр (к) (Жаренко Іван 74), Луців Олег, Герег Василь (Фляшко Михайло 88), Береш Антон.
Запасні: Колісник Максим, Апарін Олександр, Манич Владислав, Поліщук Олег.
Тренер: Віктор Ряшко
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 813 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: