Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Витязь" здобуває три очки з МФА (ФОТО)
23:16
"Витязь" здобуває три очки з МФА (ФОТО)
У головному матчі групи А концівська команда зуміла втримати переможний результат.

Найбільші очікування вболівальники мали саме на останню гру суботи, адже тут зійшлися борці за лідируючі позиції у групі А. Склади команд досить протилежні за середнім віком і саме більш досвідчені концгазівці розпочали більш впевнено, поступово йдучи до голу.

На старті зустрічі Ковтан завдав прицільного удару з 20 метрів, Уманський зловив. На 9-ій хвилині Соскида справа викотив під удар Скунзяку в район 14 метрів та кіпер справився з пострілом Івана. А на 14-ій хвилині вже і він не зміг врятувати свою команду – Дзьоба заробив стандарт перед штрафною, а Ковтан його виконав - м’яч рикошетом від стінки залетів у правий кут – 1:0.
 
Мукачівці в цей час йшли вперед, проте на завершенні їм не вдавалось завдати влучного удару. Витязь діяв більш ефективніше попереду. На 39-ій хвилині Скунзяк пробив через себе у ближню дев’ятку, воротар відбиває. А після подачі з кутового вдало на добиванні зіграв Соскида – 2:0.
 
За такого рахунку команди пішли на перерву, а в другому таймі МФА грали вже більш гостро, намагаючись виправити ситуацію на полі. На 48-ій хвилині Міклош, який змінив позицію захисника на півзахисника, вивів Герега на одного воротаря та Марко відбив ногою удар нападника. За п’ять хвилин Дьяков відгукнувся на подачу з правого флангу, але трохи не влучив у рамку. На 59-ій хвилині Герег скинув Трачуку, який пробив з 14 метрів, Марко у стрибку рятує свої ворота. Ще за декілька хвилин поривистий вітер зіграв за мукачівців, коли Королевич виконав навіс з лівого краю, а м’яч по високій траєкторії залетів у дальню дев’ятку – 2:1.
 
Одразу ж витязі могли повернути собі перевагу у два м’ячі, коли Соскида у швидкій контратаці вивів Скунзяка віч-на-віч з воротарем та Іван пробив повз браму. МФА мали майже півгодини, щоб відігратись та пройти досвідчених захисників їм ніяк не вдавалось, а єдиним гострим моментом був удар Герега головою, після подачі Міклоша, за десять хвилин до завершення, проте круглий пройшов над воротами.
 
Команда Вайданича здобуває третю перемогу підряд і продовжує очолювати група А.
 
 
ФК «Витязь» (Концово) – МФА U-19 (Мункач) 2:1
 
Голи: Ковтан, 14, Соскида, 39 – Королевич, 63.
 
Витязь: Костянтин Марко, Олександр Назаренко, Артем Пустовіт, Роберт Товт, Сергій Повхан, Юрій Каганець, Андрій Зизич (Едуард Готра, 66), В’ячеслав Ковтан (Юліан Козуб, 89), Едуард Дзьоба (Іван Жентичко, 67), Іван Скунзяк (Богдан Зуб, 87), Руслан Соскида.
Запасні: Євген Костик, Юрій Лаб’як, Олександр Пакош.
Тренер – Тарас Вайданич.
 
МФА: Віталій Уманський, Олег Поліщук, Іван Жаренко, Віталій Міклош, Віталій Максимець, Віталій Трачук, Ігор Королевич, Віталій Курильчик, Михайло Фляшко, Владислав Мамич, Василь Герег.
Запасні: Ігор Бекеша, Ілля Дьяков, Богдан Анікеєв, Іван Байса, Андрій Забава, Едуард Ковтанюк, Антон Береш, Олександр Апарін, Олег Луців, Ігор Тихненко
Тренер – Віктор Ряшко.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 845 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: