Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Витязь" зупиняє вдома "Карпати" (ФОТО)
20:50
"Витязь" зупиняє вдома "Карпати" (ФОТО)
Підопічні Вайданича завдали першої поразки рахівській команді і піднялись на друге місце.

Прихід холодного циклону на Закарпаття змусив футболістів проводити матчі у доволі неприємних умовах. Дощ з вітром подекуди вносив свої корективи у гру у Концові.
 
Команда Панасюка приїхала у ранзі безперечного лідера чемпіонату, чим підтвердила свої амбіції і грою. Швидкі фланги і дует досвідчених гравців Терпака і Микуличинського у центрі задавали тон грі Карпат. Господарі на цю гру не змогли розраховувати на Чумака, всі інші гравці у строю. І чи не перша атака червоно-білих завершилась взяттям воріт: Медведєв виконав навіс з правого флангу, м’яч перелетів на інший край, звідки Скунзяк віддав точно на голову Соскиді – 1:0.
 
У першій десятихвилинці ще Скунзяк мав хорошу нагоду та пробив з лівого краю штрафної повз ворота. На 12-ій хвилині стандарт, яких господарі заробляли досить багато на своїй половині поля, бездоганно виконав Іван Микуличинський – 1:1.
 
Через чотири хвилини Ковтан з 19 метрів пробив зі штрафного, Кудла парирує. Гра була наповнена боротьби і переміщалась від одних воріт до інших. На 26-ій хвилині Терпак з лівого флангу замість навісу пробив зі штрафного, Марко був готовий до цього і відбив. За мить Романюк проникаючою передачею виводить Василинця один в один та воротар Концова знову рятує свої ворота від неминучого голу.
 
На 31-ій хвилині Витязь знову розпочинає гольову атаку з правого флангу – Медведєв пострілює, а Соскида пробиває повз кіпера – 2:1.
 
За три хвилини Каганець запускає Соскиду у прорив у штрафну, воротар намагався зіграти на перехопленні, однак Руслан був першим на м’ячі на лівому краї штрафної і відкинув на фланг Скунзяку, який одразу пробив у пусту рамку з гострого кута, але м’яч летить вище.
 
У другому таймі гості продовжували тероризувати оборону суперника і на 58-ій хвилині мали реальну нагоду зрівняти. Яремчук організовує Василинцю вихід на одного воротаря та Марко знову виграє очну дуель у нападника. Витязі також мали ідентичну нагоду забити: Ковтан довгою передачею вказує шлях Соскиді до воріт та Кудла грає надійно.
 
На 62-ій хвилині правий захисник Мадяр зазнав ушкодження у боротьбі за м’яч і покинув поле, замість нього з’явився Готра, тож Вайданич змушений був робити перестановки – Бойкул з центра захисту перейшов на правий край, місце центрального захисника зайняв Ковтан, Медведєв почав грати опорного, а Готра вийшов на місце лівого півзахисника.
 
На 71-ій хвилині Ковтан завдав точного пострілу з штрафного з 24 метрів, Мафтій робить сейв. Через вісім хвилин вимушена заміна сталась і в гостей – Кудла не зміг продовжити гру і місце у воротах зайняв Буга.
 
На 79-ій хвилині Соскида асистує Медведєву, відкинувши йому під удар та Віталій з 10 метрів з лівого краю пробив у сітку із зовнішнього боку. На 86-ій хвилині Соскида заробив стандарт в 20 метрах від воріт і сам його виконав, однак за карпатівців зіграла поперечка.
 
Загалом команди продемонстрували цікавий та інтригуючий поєдинок, а Соскида вкотре підтвердив свій статус голеадора. Витязь наближається до перших Карпат на відстань двох очок і виходить на друге місце. Рахів залишається першим і готується до наступних не менш складних поєдинків.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти - Валерій Шкура, Сергій Боднар
4-й арбітр – А. Касаткін
Делегат – Іван Кампов

с. Концово, глядачів 30
 
ФК «Витязь» Концгазо – «Карпати» Рахів 2:1
 
Голи: Соскида, 2, 31 – І. Микуличинський, 12.
 
Витязь: Костянтин Марко - Юрій Бойкул, Артем Пустовіт, Сергій Повхан, Олександр Мадяр (Едуард Готра, 62), - Юрій Каганець, В’ячеслав Ковтан, Іван Скунзяк (Михайло Міговк, 80), Едуард Дзьоба (Роберт Товт, 74), Віталій Медведєв - Руслан Соскида.
Запасні: Олександр Костик.
Тренер – Тарас Вайданич.
 
МФА: Мафтій Кудла (Василь Буга, 78), Богдан Тимочук, Микола Романюк, Микола Вішован, Василь Терпак (Павло Брана, 79), Юрій Микуличинський (Юрій Мачек, 72), Іван Микуличинський, Микола Гаць, Роман Папарига, Василь Василинець (Юрій Шемота, 83), Юрій Яремчук.
Запасні: Михайло Зінич, Микола Савляк.
Тренер – Андрій Панасюк.
 
Попередження: Мадяр, 26, Ковтан, 37 – Василинець, 15.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 901 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: