Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Визначились півфіналісти ДЮФЛ Закарпаття U-12 (ФОТО)
20:20
Визначились півфіналісти ДЮФЛ Закарпаття U-12 (ФОТО)
У п’ятницю, 1 червня, у Сваляві відбулись чвертьфінальні матчі ДЮФЛ Закарпаття серед гравців 2006 р.н. та молодших.

Визначились півфіналісти ДЮФЛ Закарпаття U-12 (ФОТО)
На центральному полі свалявського Авангарду з самого ранку розпочались чвертьфінальні поєдинки. Поле стадіону знаходиться у відмінному стані, що дозволяло юним футболістам демонструвати свою кращу гру.
 
Першими на поле вийшли господарі та ужгородський СДЮСШОР. Сузір’я активніше розпочали і досить швидко повели у рахунку після удару з 10 метрів у кут воріт – 1:0. Ужгородці зуміли зрівняти після удару-подачі з лівого краю, м’яч залетів за комірець воротарю – 1:1.
 
Та підопічні Брудняка знову вийшли вперед завдяки удару зі штрафного від Безика – 2:1. За мить Ребриш пробив по воротам з 8 метрів, кіпер відбив та Ребриш одразу ж добив – 3:1.
 
Команда Вадима Дьордя скоротила відставання зусиллями Дмитра Гайовича, який з близької відстані добив м’яч у ворота, але на більше їм не вистачило ні сил, ні часу.

 
У наступному матчі Мункач зустрічався із Зінедін-Фаворит (Ужгород – Великий Березний). У першому таймі академіки діяли значно гостріше, постійно тримаючи в напрузі березнянського воротаря Стаса Чухру. МФА забили після помилки захисту суперника, які зупинилися очікуючи свисток арбітра, а мукачівці дограли епізод до кінця – 0:1.
 
У другій половині гри команда Яромира Лободи та Івана Рогача додала у швидкості, тренери зробили деякі перестановки на полі. Незадовго до завершення гри Назар Попович скористався виходом один в один і зрівняв рахунок у грі – 1:1. Через декілька хвилин Попович був близьким до ще одного голу, але обійшовши воротаря замість удару з гострого кута вирішив віддати пас і далі захисники не дали пробити по воротам.
 
Тож команди очікувала серія пенальті, в якій влучнішими були мукачівці, які забили всі свої удари. В ужгородців четвертий удар відбив воротар Мердеєв, а п’ятий пройшов мимо. Тож підопічні Мирослава Бундаша йдуть далі.

 
У наступному чвертьфіналі між «Нарцис» Хуст та «Ялинка» Великий Бичків глядачі побачили мінімум голів. Досить рівна гра у першій половині матчу закінчилась без голів, а в другому таймі хустяни провели єдиний переможний м’яч і вийшли у наступну стадію змагань.
 
 
Наступними вийшли на поле команди з Тячева та Сільця. Команда з Тячева підходила фаворитом до цієї дуелі, адже вони вийшли з першого місця зі своєї групи. Сільце пробилось до плей-оф із другого. Проте саме Сільце з перших хвилин взяли м'яч під контроль, домінували на футбольному полі і вже на старті закріпили свої дії успіхом. Іван Бобіта і Вадим Онисько зіграли в стінку, перший із них розрізною передачею крізь оборону суперника віддав у вільну зону, в яку вбіг Володимир Марунчак, Володимир доставив м'яч низом у штрафний майданчик, де Фельцану потрібно було тільки підставити ногу, що він і зробив - 1:0.
 
Далі гра проходила в тому ж ключі: Сільце контролювала м'яч, а Тячів намагався відігратися. І під завісу першого тайму дочекалися свого моменту - швидка контратака, Кинів промазав по м'ячу в центрі поля після передачі вперед і Ростислав Дьолог мав зрівнювати рахунок, вийшовши один на один з воротарем, але не зумів його переграти двічі: спершу пробивши у воротаря - Меньков відбив, добивав уже в порожні ворота, але Василь Меньков знову відбив. Не забиваєш ти, забивають тобі. Затяжная атака Сільця перед самою перервою, Черепко віддає на Анатолія Куцого, той обігрує двох на фланзі, доставляє м'яч низом і той таки Володимир Фельцан першим дотиком забиває 2:0.
 
На початку другого тайму тячівський гравець Ростислав Дьолог вийшов один в один, але далеко відпустив м'яч і Меньков забрав. Іршавці могли забити стараннями Ярослава Бабинця, але він примудрився з метра послати м'яч вище воріт. Також Дьолог міг забивати знову, але не зумів переграти Меньков в очній дуелі. Ну а під кінець гри Сільце провело і третій м'яч: Сабов розрізав чужу оборону передачею, Шутка записав на свій рахунок асист, а Фельцан вколотив м'яч вже у порожні ворота 3:0. Команда Сергія Білана готується до півфінальних баталій.

Наступного тижня у півфіналі зустрінуться "Сільце" - "Мункач" та "Нарцис" Хуст - "Сузір'я" Свалява.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1290 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: