Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Визначилися футбольні призери Тячівщини
13:26
Визначилися футбольні призери Тячівщини
Завершення футбольного сезону Тячівщини відбулось днями на стадіоні імені Л. Бийреша в Тячеві.

Завершення футбольного сезону Тячівщини відбулось днями на стадіоні імені Л. Бийреша в Тячеві. У фінальній грі за кубок району зустрілись кращі з кращих - ФК «Ганичі» та ФК «Тиса» з Буштина.

Участь у такому непересічному для району спортивному дійстві взяли представники Тячівської райдержадміністрації, зокрема голова державної адміністрації Іван Бринзяник, заступник голови Василь Буга, завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту Василь Герчак, а також голова міської ради Іван Ковач.

Іван Бринзяник привітав учасників змагань, побажав їм успіхів та подальших спортивних досягнень. Він також висловив вдячність районній федерації футболу, тренерському складу, любителям футболу та самим учасникам змагань, які приклали чимало зусиль, щоб така важлива футбольна подія відбувалась на Тячівщині. Відтак разом з іншими представниками державної адміністрації та головою районної федерації футболу Іваном Грабарем вони провели церемонію нагородження та вручили призерам кубку заслужені нагороди.

У запеклій боротьбі команди показали хорошу гру, однак завершився матч достроково. Через певні непорозуміння з суддівством, команда Буштина покинула поле за 20 хвилин до завершення другого тайму з рахунком 2:1 на користь ФК «Ганичі». Отож, цьогорічним володарем кубку Тячівського району з футболу в черговий раз стала футбольна команда з Ганичів.

Звання «Кращого нападника» кубку виборов Василь Чуп, переможцем у номінації «Кращий воротар» став Олександр Візичканич і в номінаціях «Кращого захисника» та «Кращого півзахисника» нагороджені Микола Фіцай та Іван Фіцай.
Джерело

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 884 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: