Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Владислав Сидоренко став гравцем тернопільської "Ниви"
18:18
Владислав Сидоренко став гравцем тернопільської "Ниви"
Ужгородський воротар Владислав Сидоренко уклав контракт із футбольним клубом "Нива" Тернопіль.

Владислав Сидоренко став гравцем тернопільської

Воротар Владислав Сидоренко уклав контракт із футбольним клубом "Нива" Тернопіль, повідомив офіційний сайт тернопільського клубу.
 
Останнім місцем роботи голкіпера був ужгородський "Минай" за який він провів у цьому сезоні чотири матчі у Другій лізі та два у Кубку України. Минулого року Владислав виходив на поле Тернопільського міського стадіону у матчі з "Нивою", замінивши у перерві досвідченого Дмитра Бабенка.
 
Також у нового голкіпера "Ниви" є досвід виступів за "Атлет" (Київ), "Локомотив" (Київ), "Фортуна" (Кейбалівка), ФК "Ужгород".


Після офіційного оголошення про підписання контракту Владислав Сидоренко, який родом із села Худльово (Ужгородський район), дав коментар нашому сайту з цього приводу:
 
- Як у тебе з'явився варіант із переходом у "Ниву"?
 
- Я зателефонував головному тренеру Малику Василю Івановичу і запитав чи укомплектувались вони на даній позиції, так як знав, що Рома Жмурко покинув команду. Він сказав що ні, і готовий мене переглянути, ось я і приїхав на перегляд.
 
- На який термін уклав угоду?
 
- На два роки.
 
- Ти знаходишся в команді вже більше двох тижнів. Які перші враження від клубу?
 
- Так, пройшов другий збір у Моршині, який тривав 10 днів. І ось 12 березня приїхав, відіграв 30 хвилин у вчорашній грі з "Вересом" (перемогли 3:1) і підписав контракт. Мені тут все подобається, тренерський штаб дуже сильний. Команда тільки формується, тож будемо намагатися показувати достойний футбол для тернопільських вболівальників.
 
- Як оцінюєш рівень конкуренції на воротарській позиції у "Ниві"?
 
- Конкуренція в команді на високому рівні. Мій партнер по амплуа Максим Механів хороший воротар, конкуренція буде цікавою і чесною.
 
- Чи розглядав ще якісь варіанти продовження кар’єри, наприклад за кордоном у сусідній Словаччині?
 
- Так, були варіанти в Словаччині. Був варіант із Херсону в друголіговий "Кристал". Їздив туди на перегляд, але там не склалось по не футбольним причинам.
 
- Ну що ж, будемо чекати твоєї появи в основі і бажаємо удачі в іграх за новий клуб!
 
- Велике спасибі.
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 854 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Владіку удачі в новому клубі..Добре, шо знайшов команду.. Плавайко - не правий..

الاسم *:
Email *:
كود *: