Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Влучний постріл Івана Гулянича приніс перемогу селу близнюків
11:58
Влучний постріл Івана Гулянича приніс перемогу селу близнюків
Поєдинок 3-го туру між «В. Копанею» та «Вишковом» відбувся у безкомпромісному руслі.

Поєдинок 3-го туру «Зимової першості Закарпаття» 2014 року між «В. Копанею» та «Вишковом», як і завжди між цими старожилами закарпатського футболу, відбувся у безкомпромісному руслі.

Арбітр матчу – Михайло Митровський. На початку 1-го тайму була рівна боротьба. Копанці загострювали ситуацію прострільними передачами з флангів, де найпомітнішим був Юрій Чонка. Та першого удару на 5-й хвилині завдав його партнер Іван Гулянич. М’яч при цьому полетів у двох метрах від дев’ятки. Вишківці відповіли ударом зі стандарту, який завдав Михайло Мокан та шкіряний полетів повз ворота. Ще через дві хвилини Михайло знайшов пасом у штрафному майданчику Даніеля Барту, проти якого грали два центральні захисники і воротар. Та між останніми трьома виникло непорозуміння з приводу того, що робити з цим «гарячим м’ячем» і Даніель ледь не проштовхнув круглого у ворота. Від голу копанців врятував рикошет від захисника. На 11-й хвилині Юрій Чонка заробив стандарт і сам пробивав обвідним ударом повз виставлену стінку, сфера пролетіла у сантиметрах повз стійку.

Середина тайму пройшла без особливої небезпеки. Копанці частіше тримали шкіряного у своїх володіннях. Як наслідок, ударів з боку «Вишкова» не було. А от гравцям із Виноградівщини вдалось реалізувати територіальну перевагу на 23-й хвилині. Атака правим флангом, де Юрій Чонка вчергове асистував партнеру, вивівши якісним пасом Івана Гулянича на вбивчу позицію. Тому нічого не залишалось як переправити м’яч у ворота – 1:0.

В кінці тайму копанці по інерції продовжували більше тримати м’яч і гостріше атакувати. На 28-й хвилині Чонка вже асистував Михайлові Свищу, який завдав прицільного удару, м’яч влучив у поперечину, від якої відскочив на Гулянича, який вколотив круглого в сітку. Та другий асистент арбітра Ігор Гарлач ще до останнього удару зафіксував у форварда офсайд. На 33-й хвилині нова небезпека біля воріт Василя Русина. Гулянич зробив простріл у штрафний майданчик на свого партнера, центрального захисника «Копані», Івана Фурика, який прицільно пробив. Та сфера пролетіла у сантиметрах повз стійку. Трибуни хустського стадіону почули від гравця, що перебував у відчаї від такого невезіння, зойк із виноградівським акцентом «Яй!». Цей викрик підсумував мінімальну перевагу «В. Копані» у першому таймі – 1:0.

На початку та в середині 2-го тайму вишківці намагались вирівняти гру, та все ж не змогли взяти її в свої руки.

Найцікавіші події тайму це удари Чонки, Фозекоша, Гулянича та Свища.

В кінці другого тайму копанці тримали м’яч з метою не дозволити вишківцям загострювати ситуацію біля своїх воріт. На 61-й хвилині партнери ледь не вивели віч-на-віч з воротарем Юрія Чонку, та в останній момент Карло Фейшуш відмінно зіграв у підкаті проти іменитого опонента. На 65-й хвилині Василь Фозекош ще раз асистував Юрію, та після гарматного пострілу останнього шкіряний пролетів над поперечиною. Вишківці відповіли не менш гостро на 68-й хвилині, коли Олександр Бонгар вивів на ударну позицію з меж штрафного майданчика Олександра Бережника. Той приклався до сфери як слід, та м’яч і цього разу пролетів над поперечиною. Ще за хвилину у штрафному майданчику «Копані» Іван Фурик влаштував силову боротьбу вишківцю Олександру Бережнику. Арбітр призначив штрафний удар з правого флангу. Та вишківці не змогли витиснути максимум із стандарту і в підсумку зазнали мінімальної поразки від «В. Копані» – 0:1.

«В. Копаня» - «Вишково» - 1:0

Гол: Іван Гулянич, 23 хв.

«В. Копаня»: Ігор Неймет, Василь Бігун, Михайло Бровді, Іван Кельман, Михайло Дорогі, Василь Фозекош, Юрій Чонка, Іван Фурик, Михайло Свищо, Михайло Ткачук, Іван Гулянич.

«Вишково»: Василь Русин, Йосип Мункачі, Карло Фейшуш, Крістіан Петрич, Тібор Гапко, Карло Сойко, Михайло Мокан, Віктор Зейкан, Даніель Барта, Олександр Бережник, Олександр Бонгар.

Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1015 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: