Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вогняні вісім від юного "Витязя"
09:06
Вогняні вісім від юного "Витязя"
Про те, як у Концові місецві юнаки повеселили публіку зливою голів, дізнавайтесь далі.

Вогняні вісім від юного
Опів на четверту, коли розпочинався даний двобій, на дворі було дуже спекотно й для глядачів єдиним захистом від сонця стали трибуни, бо дерев, як колись казав комік минулого Тарапунька про власні успіхи під дією засобу правди, на стадіоні в Концові в цей день «не бувало». Отож дихаючи вогняним повітрям команди вийшли на чудове, поки що, досить зелене, як на цю пору року, поле щоб зясувати, а хто ж за таких кліматичних умов кращий.
За господарів грала їх на порядок довша лавка запасних та грізна назва команди, за гостей – їх більш гірський і непоступливий характер. Господарі більше контролювали м’яч. Перший тайм став відрізком невикористаних можливостей. Козуб мав на третій хвилині нагоду пробити з правого кута воротарського майданчика, та метрів із двох із досить гострого кута спрямував повз стійку. Через п’ять хвилин Рацин пробивав і м’яч рикошетом від захисника полетів повз праву стійку на кутовий. Далі атака по центру й Рацин із лівого краю штрафного майданчика, метрів із п’ятнадцяти, правою ногою влучив під дальню стійку. Каменчук кидався, та м’яч шмигнув під руками й затріпотів у сітці – 1:0.
 
Через дев’ять хвилин нова атака господарів по центру. Семків пробив метрів із сімнадцяти, та поперечина врятувала гостей. Далі ще спроба пробити, та заблокували два захисники. Ще через хвилину з гострого кута з правого флангу пробивав Футов, та цього разу поперечина знову врятувала гостей біля самої стійки, констатуючи влучання в хрестовину.
 
На двадцять четвертій хвилині Козуб на завершенні атаки правим флангом зі зміщенням до центру наважився на підступний удар метрів із тридцяти п’яти з відскоком від газону, і влучно. Каменчук відбив і далі забрав. Через дві хвилини наступ гостей із правого флангу. Туряниця прострілив на дальній край штрафного майданчика на Завадяка, а той відкинув на Чечура, який із дуже хорошої позиції метрів із десяти влучно пробив, та Куртей парирував. Ще через хвильку атака у відповідь. Рацин пробивав у дальній правий кут. Каменчук трохи зачепив і тим самим перевів на кутовий.
 
На тридцять третій хвилині Далекорей зробив забігання по центру вперед аж у штрафний майданчик і мав неймовіфрний шанс забити, бо міг обігрувати воротаря або пробивати, та замешкався й втратив нагоду, а Каменчук спільно з Порохнавцем із величезними зусиллями зуміли ліквідувати загрозу. Через хвилину атака з правого флангу від Концова й Семків був фактично сам перед вортарем. Сашко пробив над воротарем, та при цьому й над воротами.
Другий тайм став гольовою феєрією юного лицаря, та спочатку було не все ідеально. На тридцять восьмій хвилині атака з використанням обох флангів завершилась ударом капітана полянців Бадилі метрів із двадцяти семи під поперечину, та Куртей парирував. Через хвилину Семків мав шанс на вістрі, та не дали пробити, заблокувавши в останній момент спробу іншого капітана. Ще за хвильку господарі вивели віч-на-віч свого гравця Рацина. Каменчук вибіг із воріт і виніс, та недалеко й Козуб другим темпом пробив у правий кут. Василь зачепив рукою й м’яч зменшив швидкість і не долетів до воріт, та ще й полетів у сторону від них. Та далі фанфари заграли на честь господарів. Козуб промчав по центру вперед метрів на двадцять і був сам перед воротарем. Юліан міг пробивати й забивати, та віддав правіше на Футова й Марк ударом у ближній кут подвоїв рахунок – 2:0.
 
Трохи згодом дальній пас метрів на сорок п’ять на Рацина, який відгукнувся на лінії штрафного майданчика, й віддав лівіше на Семківа. Олександр влучив у правий, порожній від воротаря, кут і довів до розгрому – 3:0. Рацин на завершенні атаки по центру зі зміщенням трохи лівіше віддав на Далекорея й Сергій метрів із семи влучив у лівий ближній кут – 4:0. Зубак опинився на завершенні позиційної атаки й середнім пасом віддав уперед на Чечура. Влад метрів із восьми переправив м’яч під ліву стійку – 4:1.
 
Через дві хвилини Далекорей увірвався в штрафний майданчик. Порохнавець робив проти нього підкат і зачепив. Варга призначив пенальті за фол на правому куті штрафного майданчика метрах у п’ятнадцяти від воріт. Рацин із позначки пробив сильно, та влучив у поперечину. Далі атака по центру. Семків віддав на Козуба. Юліан ударом із меж штрафного майданчика влучив у правий нижній кут і повернув перевагу своїх – 5:1. Після цього Козуб здійснив ще й сольний прохід метрів на тридцять і метрів із сімнадцяти влучив у лівий кут – 6:1.
 
Тобак наважився на удар метрів із тридцяти п’яти з лівого флангу навісним ударом влучив під поперечину. Каменчук перед тим вийшов, і далі робив кілька кроків назад, та не встиг повернутися й змушений виймати ще раз – 7:1. У довершення «побиття зовсім юного» Фетько з пенальті влучив у правий кут. Каменчук вгадав, та не зміг відбити й мяч полетів під руками – 8:1. Додавати час арбітру в таку спеку й зливу голів не було жодного сенсу.
 
 
Арбітр – Іван Варга
Асистенти – Михайло Лялюк та Віктор Савко
Четвертий арбітр – Михайло Райда
Делегат ФФЗ – Михайло Митровський
 
16 червня, с. Концово, стадіон «Вітязь», ясно та спекотно, 50 глядачів
 
«Витязь» U 17 Концгазо – «Поляна» U 17 – 8:1 (1:0)
 
Голи: Рацин, 9, Олександров-Футов, 41, Семків, 47, Далекорей, 50, Козуб, 59, 60, Тобак, 62, Фетько, 69 – Чечур, 51.
 
На 54-й хвилині Рацин не реалізував пенальті.
 
«Витязь» U 17: Роман Куртей, Марк Олександров-Футов, Іван Рацин, Сергій Далекорей, Олександр Семків, Микола Якімець, Олександр Кіш (Мартін Тобак, 58), Богдан Гулей, Алі Ілмаз, Микола Готра, Юліан Козуб.
Запасні: Олександр Фетько, Мартін Тобак, Андрій Надич, Давід-Арон Леврінц, Віктор Славський, Олександр Іванов, Андрій Тороні, Олександр Безпалько.
тренер – Євген Гливка.
 
«Поляна» U 17: Василь Каменчук, Артур Порохнавець, Мартин Зубак, Роман Бадиля, Олександр Абель, Макисм Бочко, Мирослав Софілканич, Валентин Туряниця, Влад Чечур, Віталій Завадяк.
тренер – Сергій Зозуля.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 578 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: