Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вольова перемога "Бужори" (ФОТО)
20:03
Вольова перемога "Бужори" (ФОТО)
У конкурентному протистоянні команда Білака зуміла створити камбек у виїзному поєдинку.

Вольова перемога Після минулого туру Медея крім Путраша та Ролі не дорахувалась ще двох гравців: дискваліфікованого Русина та травмованого Піньковського. Тож захисна лінія господарів зазнала серйозних змін, у порівнянні з попереднім матчем.

Вже зі старту команди демонстрували вкрай динамічну гру, м’яч не затримувався у центрі. На 3-ій хвилині після прострілу Медведєва з лівого флангу м’яч влучає у руку Кохана і арбітр призначає пенальті, який реалізував Джанда – 1:0.

За хвилину Капустей вивів на хорошу ударну позицію Соскиду та удар форварда парирує Русин. На 15-ій хвилині Дудаш пасом врозріз виводить Джанду практично сам на сам та переграти воротаря Микола не зумів. Стартова активність господарів навіювала думки на позитивний результат для команди Ковача та з середини тайму гості почали діяти впевненіше і перехопили ініціативу. 

В одному з епізодів Качур проривався до воріт та замість удару з семи метрів шукав паралельно партнера та пас перехопив Скрип. На 22-ій хвилині Качур пробив з 22 метрів, в руки голкіперу. На 30-ій хвилині Гальчак через ушкодження змушений був покинути поле.

Іршавці почали підтискати господарів і незадовго до перерви зуміли зрівняти рахунок. Бандурович зіграв на підборі перед штрафною і сильно пробив з 22 метрів, Сидоренко відбив перед собою, а Качур був першим на добиванні – 1:1.

У другому таймі гості відчутно переважали суперника у такому важливому компоненті, як підбори у центрі поля та вигравали більшість єдиноборств на своїй половині. Саме контроль над центром давав можливість підопічним Білака швидко розпочинати свої атаки і тримати гру на відстані від своїх воріт.

На 61-ій хвилині Качур отримав м’яч у центрі штрафної і пробивав з розвороту, Сидоренко парирує. За три хвилини Бандурович пробив зі штрафного з 28 метрів, біля стійки. Ще за мить Яцкулинець обкрадає Дудаша і відразу відправляє Качура на ворота та Іван пробив не тільки повз кіпера, а й повз ворота. 

На 71-ій хвилині у дуже перспективну контратаку вибігли господарі три в три: Медведєв віддав наліво на Микуляка, який відпасував у штрафну на Соскиду та його удар з восьми метрів потягнув Русин. На 75-ій хвилині Козуб також виводив Соскиду до воріт та Руслан і в цьому випадку не зміг переграти воротаря.

На 78-ій хвилині Качур закидує за спину Дудашу на Яцкулинця, який вривається зліва у штрафну і відправляє круглого точно у дальній кут – 1:2.

На 86-ій хвилині бужорці організували ще один ідентичний момент та цього разу Яцкулинець не зумів пробити Сидоренка.

Бужора зуміла по ходу зустрічі повернути хід поєдинку на свою користь і вирвати важливі три пункти. Для Медеї перша домашня поразка і друга поспіль у чемпіонаті змушує зробити серйозні висновки.
 
  
Статистика

Удари
5 – 13

У рамку
3 – 4 


ФК «Медея» (Оноківська ОТГ) – ФК «Бужора» (Іршава) – 1:2 

Голи: Джанда, 4 (пен.) – Качур, 41, Яцкулинець, 78.

Медея: Владислав Сидоренко – Микита Гальчак (Богдан Зуб, 30), Іван Ільчук, Миролсав Скрип, Михайло Дудаш – Едуард Дзьоба (Іван Ковач, 84), Владислав Микуляк, Віталій Медведєв, Іван Капустей (Василь Роботишин, 62), Микола Джанда (Юліан Козуб, 62) - Руслан Соскида.
Тренер - Іван Ковач.

Бужора: Василь Русин – Василь Росул, Роман Мідянчик, Іван Веждел, Андрій Ломага - Станіслав Кохан (Михайло Міговк, 73), Іван Бандурович, Юрій Сінкін (Іван Чізмар, 67), Сергій Яцкулинець, Ерік Івашко – Іван Качур.
Тренер – Іван Білак.

Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 742 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: