Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вольова перемога господарів (ФОТО)
16:19
Вольова перемога господарів (ФОТО)
Про юнацьке дербі з драматичною розв’язкою дізнавайтесь далі.

Вольова перемога господарів (ФОТО)
До молодіжних складів, які можливо, в силу коротшого відрізку, який поки провели на планеті Земля, нагрішили дещо менше, погода у Великому Бичкові була прихильнішою. А можливо таке природне різнобарв’я сталось просто долею випадку. Так чи інакше, та в юнацьких складів поєдинок вийшов не менш цікавим, ніж у їх старших одноклубників.
 
Із перших хвилин господарі взяли контроль над м’ячем і практично до завершення матчу не віддавали його опонентам. Багато обидва колективи пробивали по воротах і повз них. Так на 10-й хвилині Дерда завершив атаку лівим флангом ударом у ближній кут. Попадич у падінні відбив за ворота. Через дві хвилини атака у відповідь за участю Михайла Попадича, Тулайдана та Титаренка завершилась влучним ударом останнього з цієї трійці, та Кучеренко зреагував. Ще через хвилину ще один Попадич опинився на завершенні атаки по центру й вийшов віч-на-віч із воротарем. Дмитро хоча й пробив лівіше повз свого тезку за прізвищем, та м’яч при цьому оминув лівіше й його браму також.
 
На 18-й хвилині Герасим зі штрафного з 45-ти метрів подав на правий край штрафного майданчика, де Тимчак головою підступно пробив зовсім трохи вище поперечини. Через три хвилини атака у відповідь за участю Михайла Попадича, Тулайдана й Пластуняка завершилась підступним ударом з 36-ти метрів у лівий кут останнього з цієї трійки. М’яч летів із відскоком від газону й Кучеренко з труднощами відбив його.
 
На 25-й хвилині Михайло Пруць вирізав діагональ із правого флангу на лівий край штрафного майданчика на ще одного Попадича. Дмитро ударом-прострілом із 14-ти метрів влучив у браму. Його тезка по прізвищу Іван відбив і далі виніс круглого подалі. Через вісім хвилин відбулась хороша навісна передача того ж Дмитра з кутового з правого флангу на ближній край штрафного майданчика на Новаковського. Валентин підкорегував політ м’яча поряд із дальньою стійкою. Ще через три хвилини Тулайдан ударом із 35-ти метрів влучив у правий кут, та Кучеренко відбив і з другої спроби забрав круглого до рук.
 
На старті другої половини матчу господарі змогли «винести двійню з роздягальні». Спочатку Попадич десь на 40-й секунді від старту завершив атаку по центру й із 12-ти метрів влучив у правий кут – 1:0. А далі відбулась змістовна атака правим флангом за участю Попадича, Новаковського та Бойчука. Останній із цього тріо завершив усе влучанням із 8-ми метрів у лівий кут. Іван не зміг зреагувати й вийняв удруге – 2:0.
 
Ближче до середини тайму юні гуцули змогли скоротити розрив у рахунку до мінімуму. Тулайдан, на завершенні атаки по центру зі зміщенням
вправо, влучив із 25-ти метрів під дальню ліву стійку в притирочку з нею. Кучеренко стрибав, та не дістав – 1:2.
 
Через чотири хвилини Дмитро Попадич добре подав із кутового, а Новаковський із 16-ти метрів влучно пробив без шансів на відбиття. Та іншого Попадича від голу врятувала поперечина воріт. Ще через три хвилини Тулайдан знову вколотив м’яч у лівий кут воріт господарів, та цього разу Біров підняв прапорець, викликавши негативні емоції фанів із Ясіня.
 
 
Арбітр – Вадим Рубей
Асистенти – Іван Біров та Михайло Лялюк
Делегат ФФЗ – Іван Попович
 
7 червня, смт Великий Бичків, стадіон «імені Івана Яремчука», хмарно з проясненнями, 60 глядачів
 
«імені Івана Яремчука» U 17 Великий Бичків – «Говерла» U 17 Ясіня – 2:1 (0:0)
 
Голи: Дмитро Попадич, 36, Бойчук, 37 – Тулайдан, 49.
 
«імені Івана Яремчука» U 17: Едуард Кучеренко, Дмитро Попадич, Михайло Волошан, Дмитро Панцір, Олексій Данюк, Юрій Тимчак, Олександр Бойчук, Георгій Герасим, Валентин Новаковський, Іван Дерда, Михайло Пруць.
Запасні: Андрій Локота, Володимир Шелельо, Дмитро Пруць.
тренер – Руслан Ухаль та Йосип Сидоряк.
 
«Говерла» U 17: Іван Попадич, Олександр Фріндт, Юрій Маскалюк, Ігор Надосльський, Василь Соколович (Назар Корженюк, 44), Андрій Капчук, Андрій Тулайдан, Михайло Попадич (Михайло Кувік, 50), Ерік Мільчевич, Петро Титаренко, Степан Пластуняк.
Запасні: Руслан Тулайдан.
тренер – Дмитро Климпотюк.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1077 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: