Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Вольова перемога шишлівського "Фаворита" над "Маковицею"
21:18
Вольова перемога шишлівського "Фаворита" над "Маковицею"
В неділю на стадіоні в с. Лінці відбулася перенесена зустріч чемпіонату Ужгородщини.

В неділю на стадіоні в с. Лінці відбулася перенесена зустріч чемпіонату Ужгородщини.

На полі зустрілись ФК «Маковиця» та ФСК «Фаворит». Цей поєдинок мав принципове значення для обох колективів, адже у випадку перемоги господарів – вони обходили гостей у турнірній таблиці, а гості у випадку перемоги закріплювалися на третій сходинці з мінімальним відставанням від команди с. Сторожниця.

Зустріч розпочалася з хвилини мовчання за загиблими в авіакатастрофі на території Донецької області. З перших хвилин матчу господарі намагалися забити швидкий гол і досить великими силами пішли вперед. Досить не погано з далекої відстані пробивав Райніш О., але воротар гостей відвів загрозу. Через деякий час півзахисник господарів розстрілював ворота з воротарського майданчика, але на допомогу гостям прийшла поперечина. Невдовзі господарі втратили ще один непоганий момент для взяття воріт.

Витримавши стартовий натиск господарів, гості перехопили ініціативу і за рахунок швидких проходів по флангам зуміли створити декілька гострих моментів, але до взяття воріт справа не дійшла. Та все таки футбольне правило, не забиваєш ти – забивають тобі, спрацювало. Готра Е., вдалося пройти свого суперника на фланзі, протянути м’яч майже до лицевої лінії поля і прострілити в штрафний майданчик, де на дальній стійці Курта А. замкнув простріл. 0:1. Після пропущеного м’яча господарі пішли вперед, заволоділи територіальною перевагою і це дало результат. Райніш О. в центрі поля пройшов своїх опонентів і віддав пас на нападника, який зумів у два дотики пробити по воротах метрів з 25. Голкіпер гостей не зреагував і м’яч опинився в нижньому куті. 1:1.

Господарі отримали психологічну перевагу і продовжили створювати на-пів гострі моменти за рахунок переваги на «другому поверсі». Другий м’яч господарі провели заслужено, враховуючи кількість не реалізованих моментів. Цей гол варто відзначити, як домашню заготовку. Райніш О. вкинув аут на ближню стійку, там Ярослав Р., виграв «другий поверх» і скинув м’яч в центр воротарського майданчика, де гості не розібрали гравців, а центральний захисник господарів не промахнувся. Тож на перерву гравці пішли за рахунку 2:1.

На другій тайм обидві команди вийшли перемагати, але старт тайму запам’ятався боротьбою в центрі поля і кількість фолів значно збільшилася, як і зросла емоційна напруженість між гравцями. Тренери обох команд зробили корективи у грі, провівшидекілька замін і гостям вдалося перехопити ініціативу. Після затяжної атаки гості зуміли вивести на удар Котляра З., але голкіперу разом із захисниками здалося відвели загрозу та на добиванні опинився Готра Е. і з близької відстані зрівняв рахунок у матчі: 2:2 і інтрига у матчі закрутилася з новою силою. Пройшло декілька хвилин і гості вийшли вперед.

Джокером команди виявився Котляр З., якого партнери вивели на ударну позицію і нападник у боротьбі з центральним захисником зумів проштовхнути м’яч у ворота. 2:3 і до завершення матчу залишилося близько 20 хв. За цей час господарі зуміли напрацювати на червону картку, за неспортивну поведінку був вилучений ветеран команди Рущак Я. А гості, в першу чергу за рахунок якісної гри в захисті не дозволили господарям зрівняти рахунок, хоча і самі втратили декілька гарних моментів збільшити перевагу.

Після фінального свистка вболівальники господарів досить грубо намагалися висловити свою думку про дії бригади арбітрів під керівництвом Цап В., що залишило не приємне враження і здалося що конфлікт переросте в масову бійку. Висновок один - потрібно вміти і програвати Вольова перемога команди «ФСК Фаворит » і як результат, завершення першого кола на третій позиції.

Михайло Мацак

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 803 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: