Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вольова перемога ужгородської молодіжки над ФК "Середнє" (ФОТО)
11:00
Вольова перемога ужгородської молодіжки над ФК "Середнє" (ФОТО)
Ясна, весняна погода, яка була напередодні змінилася на прохолодний осінній дощ з вітром.

Ясна, весняна погода, яка була напередодні змінилася на прохолодний осінній дощ з вітром, який і супроводжував гру команд впродовж всього першого тайму.

Не встигла стрілка секундоміра зробити 3 оберти, як номінальні гості вже вели в рахунку. Це Пиняшко перед штрафним майданчиком прийнявши м’яч, поцілив в самісіньку дев’ятку воріт Бендера. Після голу, гравці "Говерли" одразу ж заволоділи ініціативою і почали штурмувати ворота суперника. Але відповісти вони змогли лише декількома штрафними, які не несли загрозу. Натомість "Середнє" виходить в атаку лише за рахунок контратак, які організовують швидкісні фланги в лиці Пиняшка та Кеменя.

В середині першого тайму гості мали нагоду збільшити свою перевагу, на 21 хвилині Ковтан наважився на удар здалеку, але м’яч просвистів над перекладиною. А ще через 3 хвилини, після подачі кутового, Крьока пробив головою по воротам, але м’яч вдарившись в перекладину впав на лінію воріт, після чого захисник виніс його. Арбітр не побачив там взяття воріт, хоча на перший погляд м’яч побував за лінією.

Юніорам "Говерли" на цей раз вдалося результативно відповісти, після вдалого переведення атаки на правий фланг, ніким не прикритий Гагун вийшов віч-на-віч з голкіпером і перекинув його. Наприкінці першої тридцятип'ятихвилинки дублерам вдалося створити ще декілька небезпечних моментів, Лендєл (новобранець команди, який ще того року виступав за пістрялівський "Метеор") з лівого краю штрафної пробивав у ближній кут та Славік переправив круглого на кутовий, після якого знову ж таки дали пробити по воротам та Гулович в останній момент виніс сферу з пустих воріт. А вже коли гравці очікували свисток на перерву, обидві команди мали змогу змінити рахунок в матчі: чергова атака "Говерли" закінчилася передачею на Курту, який в один дотик переправив шкіряного в сітку воріт Славіка, але боковий арбітр сигналізував про офсайд, ймовірність якого викликає сумнів. В атаці у відповідь, Кручаниця ввійшов з м’ячем у карний майданчик, пройшов двох захисників і прострілив вздовж воріт, Бендер відбив сферу, але на дальній стійці Ковтан пробивав в незахищений кут воріт, але в останній момент захисник встиг заблокувати його удар.

Другий тайм розпочався вже менш активно, середнянцям вдалося налагодити контроль м’яча в центрі поля. Але вже на 39 хвилині стався досить курйозний гол, коли після високої подачі з правого флангу, нападник господарів Курта підрізав м’яч головою під поперечину, Славік намагаючись перевести шкіряного на кутовий закинув його собі в ворота. Із закінченням дощу на початку другого тайму, активність гравців теж помітно впала. Впродовж другої половини гри точилася рівна гра, без відчутних загострень. Гравці "Говерли" наносили багато ударів з дальньої дистанції, але голкіпер гостей більше не підводив свою команду. У підсумку другий тайм пройшов з-за мінімальної кількості небезпечних моментів та великої кількості єдиноборств у центрі поля.

Ми побачили добротний футбол у виконанні обох команд на високих швидкостях, з абсолютно різними таймами: у першому безліч моментів біля обох воріт, два з яких вдалося реалізувати, а в другому – курйозний гол та багато силової боротьби в середині поля. Попри перемогу дублерів, у їхнього тренера мабуть залишилось багато запитань до своїх оборонців.

ФК "Говерла" (U-19) – ФК "Середнє" 2:1

Голи: Гагун 29, Славік (автогол) 39 – Пиняшко 3.

"Говерла": Бендер, Реутов, Ряшко М., Ковчар, Козак, Гагун, Вагін, Ряшко В., Лендєл, Тома, Курта.

"Середнє": Славік, Гулович, Пакош, Крьока, Бандурович, Шукаль, Кручаниця, Пиняшко, Кемень, Лисаченко, Ковтан.
Тарас Галушка







Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 879 | Додав: Лобда | Теги: ФК Середнє, ФК Говерла U-19 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: