Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вольова перемога від юнаків Бобовища
22:21
Вольова перемога від юнаків Бобовища
Юнаки Бобовища за рахунок бажання переграють Баранинці.

Вольова перемога від юнаків Бобовища Перші хвилини ознаменували собою обережну гру обох команд. Обмінявшись небезпечними моментами суперники здебільшого боролись в центрі поля.

На 12-й хвилині Семйон проривався до воріт, але впевнено діяли захисники. Початок тайму краще провели підопічні Балажинця, на 12-й хвилині Павлик пробиває з 35-ти метрів, але не точно. Одразу в наступній атаці Мармор перспективно подавав з лівого краю, але все той же Павлик погано обробляє м’яч і гострий момент загублено.

Після активного старту Баранинці трохи підсіли і в Бобовища почали з’являтись небезпечні моменти. Так на 19-й хвилині Федака пробивав зі штрафного, рикошет від стінки і груба помилка воротаря гостей призвели до голу, 1:0.

Після такого голу молодь Баранинців довго не могла прийти до тями. А Бобовище в свою чергу нарощувало темп своїх атак, але на останньому рубежі не вистачало реалізації.

Йшла 24-та хвилина гри коли Баранинці створили дійсно небезпечний момент, подачу з кутового головою старався завершити Семйон, але нападнику гостей забракло точності. Під кінець тайму, команди ще раз обмінялись небезпечними моментами і пішли відпочивати.

Початок другої половини гри активніше знову проводили підопічні Балажинця. Численні атаки не доходили до логічного завершення.

В одній із таких атак, на 46-й хвилині, після удару Павлика, м’яч потрапив в руку захиснику господарів. Рефері без вагань показує на одинадцятиметрову позначку. В дуелі Куцкір-Павлик переможцем виходить останній, 1:1.

Цей гол не на жарт розізлив господарів, і вони всіма силами старались вирвати перемогу. Численні атаки ніяких результатів не давали, захист Баранинців нівелював будь-яку загрозу. Юнаки Бобовища все частіше і частіше  примушували гостей притискатись до власних воріт. Баранинці, в свою чергу шукали щастя на грі в контратаках.

Так на 50-й хвилині Шовш подавав кутовий, Гряділь продовжив на ближній стійці, але партнери заметушились і небезпечний момент було втрачено. За 5 хвилин Гряділь прострілював в штрафний майданчик суперника, та підопічних Балажинця знову підводить реалізація.

Після цього молодь Бобовища створило декілька по-справжньому гострих моментів, але забити їм не вдавалось.  Баранинці все більше і більше віддавали ініціативу супернику але вони цим не користувались.

Другий забитий гол Бобовища, на 62-й хвилині, це наслідок помилки в обороні «зелено-жовтих», після виносу м’яча із штрафної Баранинців, захисник господарів знову завантажує круглого туди, гості прогавили Дурана на дальній стійці і Михайло спокійно обробивши м’яч, пробиває у дальній кут, 2:1.

Після цього підопічні Балажинця морально підсіли і вже не змогли протиставити супернику нічого гідного. Цей поєдинок показав вболівальникам, як потрібно битись до останньої хвилини.
 

Арбітри: Печунка В., Граб І., Мучичка М.
Делегат – Головнич С.С.

с. Бобовище, глядачів 150
 
ФК «Бобовище» - ФК «Баранинці» 2:1

Голи: Федака 19, Дуран 62 - Павлик 48,

Баранинці: Малило Віталій, Шовш Михайло, Єршов Олександр, Федака Крістіан, Гряділь Олександр, Едвін Мармор, Павлик Герман, Шкірта Іван, Чорнак Олександр, Семйон Владислав, Данкулинець Михайло.
Запасні: Попович Олег, Вайда Руслан.
Тренер – Балажинець Рудольф Рудольфович.

Бобовище: Куцкір Михайло, Головачко Станіслав, Шуха Василь,Смужаниця Іван, Кельман Мирослав,Качур Юрій, Федака Микола, Федака Василь, Іваник Владислав, Савчинець Валерій, Кельман Андрій.
Запасні: Дуран Михайло.
Тренер – Володимир Гичка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 858 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: