Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вольова звитяга Вільхівців, приправлена розгромом
20:52
Вольова звитяга Вільхівців, приправлена розгромом
ФК «Вільхівці» вдома впевнено переграли ФК «Дийдо».

Вольова звитяга Вільхівців, приправлена розгромом Щільне розташування команд Вищої ліги у верхній частині турнірної таблиці неабияк додає інтриги. Особливо тоді, коли Чемпіонат сягнув екватора. Тепер результат будь-якого матчу ладен поставити все з ніг на голову. Не виключенням став і останній поєдинок першого кола, між Вільхівцями та Дийдо.

До початку матчу спрогнозувати переможця пари важко. Адже з одного боку Дийдо останні 4 поєдинки проти найсильніших команд чемпіонату провели без поразок. З іншого боку, стійкі у домашніх поєдинках «Вільхівці» теж не давали підстав сумніватися в успішному результаті господарів. Що останні і показали ще з перших хвилин.

Перевагу на полі господарі почали втілювати в хороші нагоди на 17-ій хвилині. Після атаки лівим флангом Арделян жонглюючи м’ячем скинув круглого собі під удар головою, але власне удар у Нуцу вийшов заслабким. 10 хвилин потому знову господарі могли відкривати рахунок, але скидкою у штрафну площу партнера по команді Апіян не скористався, лише трохи не дотягнувшись до м’яча.

 Трохи згодом, атакуючий потенціал продемонстрували і гості. Після швидкої контратаки Габор Кемень віддав пас на Розмана. Та з хорошої ударної позиції той пробив у руки кіперу. Та цієї нагоди, як виявилося, гравцям Дийдо вистачило аби пристрілятися. І вже на 40-ій хвилині після подачі кутового м’яч головою знаходить Береш. Той відправив круглого у дальній від кіпера кут воріт. 0:1.

Та раділи гості недовго. Хвилину потому Арделян пробив по воротам з лінії карної площі. М'яч після пострілу кіпер гостей втримати у руках не зумів. 1:1.

Другий тайм команди провели не скидаючи обертів, та ніби з свіжими силами. На 49-ій хвилині Розман отримавши пас з центру від Береша, виконав ривок на лівому фланзі. Звідти ж з гострого кута вирішив і пробити. Та м’яч пройшов поруч зі стійкою. Хвилину потому відповідь від господарів: де головою по воротах пробивав Жоффчак. Але м’яч опинився у руках воротаря.

Вже на 59-ій хвилині гри, після боротьби за м’яч у штрафній гостей, круглий опинився біля Бабича. Той щосили вгатив по воротах з лінії карної площі, не залишивши шансів воротарю. 2:1.

На 76-ій хвилині господарі зуміли відзначитися втретє. Чудеса дриблінгу продемонстрував Жоффчак, прибравши воротаря та кількох захисників, Віктор спокійно розстріляв ворота Дийдо. 3:1.

Попри те, що у рахунку вели господарі, великої кількості атак у виконанні гостей ми не побачили. Били по воротах більше господарі: Арделян, Терпак, Куцин… Зрештою, четвертий гол у ворота «Дийдо» став закономірністю. На 90-ій хвилині, Арделян забігаючи праворуч, вирішив пробити по воротах, чи то подати на партнерів у штрафній, але після удару, та помилки у обороні гостей, м’яч у ворота заніс автор першого голу у матчі, Береш. Таким чином результат до кінця гри залишився незмінним. 4:1.

Вільхівці продемонстрували чудову атакуючу гру, та максимально наблизилися у турнірній таблиці до сьогоднішнього суперника «Дийдо». 
 

Арбітр: Назар Дьордь
Асистенти: Еміл Головей, Ян Рогач

ФК «Вільхівці» – ФК «Дийдо» 4:1

Голи: Арделян, 41’, Бабич, 59’, Жоффчак, 76’, Береш, 90’ (автогол) – Береш, 40’.

ФК «Вільхівці»: Іван Ковач, Володимир Товт, Мирослав Скрип, Михайло Матяш, Василь Терпак, Андріан Бабич, Василь Фіцай (Віктор Жоффчак, 46’), Іван Грубінка (Володимир Кардач, 88’), Іван Куцин (Михайло Бенко, 75’), Нуцу Арделян, Артур Апіян (Василь Габор, 80’);
Запасні: Ігор Солодовник
Тренер – Юрій Бучок

ФК «Дийдо»: Юрій Славік, Роланд Антал, Юрій Береш, Юрій Кохан (Михайло Куцкір, 32’), Степан Гейці, Габор Кемень, Іван Ковач (Чобо Кемень, 71’), Володимир Лисаченко, Ференц Барта, Роберт Давід (Олександр Грицкевич, 71’), Олександр Розман (Роберт Товт, 79’);
Запасні: Іштван Шош
Тренер – Іштван Гіді

Попередження: Грубінка, Арделян - Лисиченко.
Мартін  ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1097 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: