Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "Вопак" перестріляв "Зінедін" по пенальті (ФОТО)
20:55
"Вопак" перестріляв "Зінедін" по пенальті (ФОТО)
У першому півфіналі Кубку міста голів в основний час так і не було забито.

Поєдинок розпочався з невеликою затримкою, через запізнення Вопака, більшість гравців якого з сусіднього села Лінці.
 
Номінальні господарі поля Зінедін вкрай активно розпочали гру. Вже на 4-й хвилині прудкий Щербанич на лівому краї обікрав Василя Рущака біля його штрафної і побіг до воріт, Василь не встигаючи за ним прихватив його рукою і поклав на газон. Арбітр не наважився поставити пенальті. Далі слідували декілька кутових та удари зінедінівців були заблоковані.
 
За п’ять хвилин не менш гострий епізод виник біля протилежних воріт. Олашинець втік на побачення з Марком, воротар вийшов за межі штрафної, щоб вибити шкіряного, та водночас зіграв і в нападника, і в м’яч.
 
Підопічні Балажинця встановили контроль над м’ячем і все частіше наближались до воріт Лагоцького. Щербанич пробивав з 12 метрів, але вище. З середньої дистанції пристрілювались Лукіяник та Медведєв.
 
Вопак відповідав рідкими контрвипадами, знаряджаючи єдиного форварда Олашинця довгими передачами. Так Олександр Лукачина чудовою передачею вивів Олашинця один в один та Василь замість удару віддав лівіше на Ходаковського, удар якого парирував воротар. Ще небезпечніше було після прострілу справа від Федьа, Олашинець з трьох метрів довго готувався до удару і Колобов встиг заблокувати у хокейному стилі, добивання Муранського було не точним.
 
Гравці Зінедіна на підступах до штрафної доволі легко обігрували суперників один в один, але довести атаку до логічного завершення ніяк не могли.
 
На старті другого тайму Бібіков пробив з 22 метрів, Лагоцький впіймав. Медведєв змістився з лівого краю і сильно пробив, кіпер відбив прямо на Щербанича та Сергій не зміг завдати акцентованого удару і воротар забирає. Після подачі зі штрафного Федьо пробивав головою на дальній стійці, але повз ворота. Костик з лівого краю штрафної потужно пробив, воротар на місці. Зінедін володів суттєвою перевагою та численні навіси та простріли виносились куди подалі захисниками Лукачиною та Плискою.
 
Наприкінці зустрічі команди створили ще декілька хороших нагод. На 85-й хвилині Олашинець вискочив на одного воротаря і пробив повз нього та Прокопець підстрахував партнера і виніс м’яч з лінії воріт. Колобов вибігав сам на сам та Василь Рущак за два метри до штрафної врізався в нападника та арбітр не вбачав порушення.
 
У відповідь Олашинець пробивав з 10 метрів, але мимо. В останній атаці Лукіяник пробив з 23 метрів та від поперечки м’яч вискочив у поле. Далі гравців очікувала серія пенальті.
 
Найдосвідченіші гравці команд Роман Плиска та Сергій Прокопець реалізували свої удари – 1:1. Ярослав Рущак також забив – 1:2. Віталій Медведєв пробив точно – 2:2. Удар Тараса Плиски відбив Марко. Владислав Андрусь виводить свою команду вперед – 3:2. Юрій Федьо забив – 3:3. Едвін Берсенев пробив вище. Ходаковський пробив кіпера – 3:4. Марко пробив по центру – 4:4. Фенцик також забив – 4:5. Щербанич вирівнює результат – 5:5. Анатолій Лукачина реалізовує пенальті – 5:6. Ярослав Костик не промахнувся – 6:6. Василь Рущак забив свій удар – 6:7. Євген Колобов пробив під перекладину – 7:7. Олаг б’є в ціль – 7:8. Капітан біло-червоних Лукіяник не зміг переграти голкіпера.
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Валерій Шкура, Денис Дудаш
Делегат матчу – Федір Варга
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 10
 
ФК «Зінедін» - ФК «Вопак» 0:0 (по пен. 7:8)
 
Зінедін: Костянтин Марко, Владислав Андрусь, Михайло Янцо (Станіслав Уста, 64), Сергій Прокопець, Євген Колобов, Євген Бібіков (Максим Гопко, 78), Сергій Щербанич,Євген Лукіяник, Ярослав Костик, Віталій Медведєв, Олександр Гряділь (Едвін Берсенев, 58).
Запасні: Мар’ян Гончарук, Давід Дьордяй.
Тренер – Рудольф Балажинець.
 
Вопак: Анатолій Лагоцький, Василь Рущак, Анатолій Лукачина, Роман Плиска, Тарас Плиска, Микола Муранський (Віталій Фенцик, 62) Юрій Федьо, Ярослав Рущак, Віталій Ходаковський. Олександр Лукачина, Василь Олашинець.
Тренер – Валерій Вудмаска.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1446 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Тарасику дякуємо за фотку

الاسم *:
Email *:
كود *: