Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "Вопак" робить камбек у фіналі Кубку Ужгорода (ФОТО)
21:17
"Вопак" робить камбек у фіналі Кубку Ужгорода (ФОТО)
Сьогодні, 27 квітня, відбувся вирішальний матч у боротьбі за Кубок Ужгорода.

Фінальна гра розпочалася у розміреному темпі. Господарі грали у формі господарів стадіону, надіючись що вона стане фартовою для них. На трибунах викладачі та студенти активно підтримували Славіст.
 
Саме вони одразу заволоділи ініціативою і час від часу створювали гольові нагоди. Анатолій Павліш прострілив справа, та Іван Павліш трохи не встиг до м’яча. Хміль пробив з 20 метрів. Але над воротами. Впродовж гри зелено-чорні обстрілювали ворота Лагоцького з різних дистанцій, але безрезультатно.
 
Наприкінці тайму гості занесли у свій актив перший удар, це Федьо вийшов на ударну позицію та не поцілив у рамку з 22 метрів. У відповідь Павленко отримав м’яч у штрафній і пробив з 13 метрів та воротар грає надійно.
У перерві Яворів випускає Сурмача, який через три хвилини після появи на полі організував гол. Віталій пронісся по лівій бровці, увійшов у штрафну, зіграв у стінку з Павленком і пробив повз кіпера – 1:0. Святкуючи гол Сурмач підбіг до кутового прапорця, став на четвереньки і підняв задню ногу, тим самим наслідуючи святкування гравця Наполі Дріса Мертенса.
 
Славіст продовжував більше тримати м’яч і володіти територіальною перевагою. Після подачі з лівого флангу Павліш пробив з 6 метрів, але вище. На 56-й хвилині господарі заробили право на штрафний з 22 метрів, який ідеально виконав віце-капітан команди Михайло Хміль – 2:0.
 
У Вопака мало що вдавалось попереду, довгі передачі на Олашинця рідко доходили до нападника. З часом гравці Славіста скинули оберти, чим зразу скористався суперник. На 73-й хвилині після навісу зліва Анатолій Лукачина пробив у падінні з семи метрів. Дитюк парирує та Олександр Лукачина був першим на добиванні і пробиває голкіпера – 1:2.
 
Підопічні Яворіва мали дві нагоди, щоб зняти питання про переможця. Спочатку Сурмач змістився зліва у центр і пробив з 18 метрів, але не точно. Далі Сівак підібрав відскок і пробив з 12 метрів, також вище. На 85-й хвилині вопаківці провели ще одну разючу атаку – Ходаковський подав зліва, Олександр Лукачина на іншом краї штрафної прийняв і відкинув під удар свіжому Фенцику, який потужно пробив з 10 метрів – 2:2.
 
По закінченню матчу вболівальників очікувала серія пенальті. Перший удар Боднара по центру Лагоцький відбив. Роман Плиска реалізував свій удар – 0:1. Удар Крив’яника також відбив голкіпер у лівому куті. Яролсав Рущак збільшує розрив – 0:2. Удар Шимона пройшов повз рамку та арбітр попросив перебити через ранній вихід воротаря і з другої спроби Олександр забив – 1:2. Фенцик пробив мимо. Папарига не зумів переграти Лагоцького. Тарас Плиска забив переможний пенальті – 1:3.
 
Вопак здійснив камбек спочатку відігравши два голи, а потім переміг в серії одинадцятиметрових, завдяки чудовій грі Анатолія Лагоцького. Футболісти з Лінців продемонстрували самовіддану гру в захисті, подекуди навіть жорстку, яка тим не менш принесла результат. Славіст практично всю гру контролював хід зустрічі і завдяки голам мукачівців був дуже близьким до перемоги.

В ході нагородження фіналісти отримали грамоти та медалі з рук в.о. міського голови Олександра Білака та голови федерації футболу Ужгорода Віктора Качура. Головний приз - кубок отримав капітан Вопака Ярослав Рущак.
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Денис Дудаш, Мирослав Горгош
Делегат матчу – Йосип Шитєв
Інспектор матчу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 60
 
ФК «Славіст» - ФК «Вопак» 2:2 (по пен. 1:3)
 
Голи: Сурмач, 48, Хміль, 56 – О. Лукачина, 73, Фенцик, 85.
 
Славіст: Володимир Дитюк, Петро Крив'яник, Юрій Боднар, Михайло Микуланинець,Сергій Кундрик (Владислав Варцаба, 65) Іван Павліш, Анатолій Павліш (Віталій Сурмач, 46), Олександр Шимон, Михайло Хміль, Роман Папарига, (Олександр Сівак, 70), Антон Павленко (Олександр Дячук, 73).
Запасні: Вадим Тарасов, Віталій Магдинець.
Тренер – Олег Яворів
 
Вопак: Анатолій Лагоцький, Василь Рущак, Анатолій Лукачина, Роман Плиска, Тарас Плиска, Микола Муранський, Юрій Федьо (Віталій Фенцик, 62), Ярослав Рущак, Віталій Ходаковський. Олександр Лукачина, Василь Олашинець.
Тренер – Валерій Вудмаска.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1928 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Вітаю всіх знайомих гравців "Вопака" з ПЕРЕМОГОЮ!!! Особливо радий за Віталіка Фенцика, який зрівняв рахунок. Вітаю Олександра Пецу!!! Його кепка на фарт, як чорний "кульок" Йосипа Микуланинця. Також радий і за п.Романа Сарая... Лінці не обпийтеся - в неділю виїзд в Есень..:))))

الاسم *:
Email *:
كود *: