Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "Славіст" здобуває дебютну перемогу (ФОТО)
21:24
"Славіст" здобуває дебютну перемогу (ФОТО)
Або як молодість переграла досвід.

Або як молодість переграла досвід.

Номінальні господарі перший тур провели успішно, перегравши «Фаворит» з рахунком 6:2. Цього не можу сказати про «Славіст». Футбольний функціонер, він же наставник студентів Східно-Європейського слов’янського університету Степан Селменський з різних об’єктивних причин зібрав лишень 9 гравців. А суперник в нього не простий – «ЕКО» з Концгазо. Тож у стартовій меншості поступився з аналогічним рахунком 2:6.

Нинішнє протистояння обіцяло бути цікавим. У «Славіста» ледь не повна обойма, «Вопак» зіграний, досвідчений боєць ще й старожил міського чемпіонату. Отже, молодість проти досвіду.

На 5 хвилині міг відзначитись Ряшко. Він пробивав з-за меж штрафного. М’яч просвистів біля стійки. Згодом Сергій Машталір впритул підібрався до воротаря і метрів з 5-ти пробивав. Кут був доволі гострий, тож страж з ударом впорався. На 15 хвилині хорошу нагоду марнує «Славіст». Віктор Ряшко зробив витончений навіс на Богдана Павлича. Останній головою по м’ячу влучив, чого не скажеш про ворота. «Вопак» відповів дальнім гарматним пострілом зі штрафного. Удар Анатолія Сегедія голкіпер парирував на кутовий. Подачу з корнера замикав Ярослав Рущак. Вище. Перший тайм закінчився сухою нічиєю. А в другому глядачів потішила справжня гольова злива.

На 50 хвилині відзначається «Вопак». Віталій Пребуш отримав хороший пас зліва і пробивав майже у порожні ворота. Перед описанням взяття воріт «Славістом» варто відзначити вдалу заміну від Селменського. На поле вийшов молодий Барта, який згодом зробив три гольові передачі і сам розписався у воротах Михайла Лесовича.

Отже, 64 хвилина. Ференц віддав хороший пас Варваринцю. Останній розвів м’яч і кіпера в різні кути. 1:1. Другий гол себе чекати довго не змусив. Віктор Гей знову ж після передачі Барти виходить на рандеву з воротарем. Молодий гравець групи атаки – переможець очної зустрічі. На 67 хвилині Ференц Барта зробив сольний прохід правим флангом і відпасував на забутого захисниками Гея. Віктор розстріляв ворота «Вопака». Ще через 13 хвилин відзначається сам Барта. Ференца у штрафній суперника захисники зупинили із порушенням правил. Потерпілий реалізував пенальті. 4:1. Господарі один гол зуміли відквитати на 82 хвилині після дальнього удару, а на більше не вистачило якраз фізичних кондицій. Як підсумок, 4:2.


Стадіон «Сокіл» (с. Кінчеш)
Оцінка поля – 3

Рефері – Ігор Гарлач
1-ий асистент арбітра – Ілля Вовчанський
2-ий асистент арбітра – Евгеній Зан

"Вопак" - "Славіст" 2:4

«Вопак»: Михайло Лесович, Євгеній Обдирко, Ярослав Рущак, Анатолій Лукачина, Юрій Коштура, Анатолій Сегедій, Василь Рущак, Віталій Пребуш, Олег Дудись, Юрій Костик, Сергій Машталір.
Заміни: Мирослав Мурянський, Михайло Форкаш, Віталій Ковчар, Василь Дюгованець, Анатолій Лагоцький.

«Славіст»: Роман Демський, Олександр Ковчар, Юрій Костак, Віктор Ряшко, Сергій Мотринець, Віктор Гей, Богдан Павлич, Михайло Жмурко, Віталій Трачук, Костянтин Боднар, Іван Русин.
Заміни: Ференц Барта, Роберт Рипкович, Руслан Деяк, Володимир Варваринець, Олександр Попович, Богдан Ільков.

Віталій Біровчак

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 995 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: