Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «Вопак» вибиває «Радванку» з Кубку (ФОТО)
21:22
«Вопак» вибиває «Радванку» з Кубку (ФОТО)
У першій, і єдиній чвертьфінальній грі Кубку Ужгорода, підопічні Вудмаски переграли діючого володаря Кубку.

«Вопак» вибиває «Радванку» з Кубку (ФОТО) Після майже річної перерви команда Юрія Мандича знову вийшла на поле рідного стадіону. В минулому році «Радванка» розгромила супермаркетівців 5:2.

На початку гри команди не форсували події, раз пораз б’ючи з середньої дистанції.

Лише ближче до середини тайму гості створили по справжньому гострий момент. Машталір з лівого краю віддав в штрафну на Нергеша, який опинився сам перед воротарем. Та Ковач вийшов з воріт і відбив удар Едуарда.       

Червоно-чорні ніяк не могли налагодити гру в атаці, захисники Вопака зупиняли всі намагання суперника. Нергеш виконав подачу з правого флангу, Готра не влучив по м'ячу намагаючись пробити зльоту з 10 метрів, а Машталір пробив вище з 15 метрів.

Лише одного разу Грицкевич пройшов до воріт, але затягнув з ударом і захисник наздогнав його. Наприкінці першого тайму вопаківці були близькими до голу. Після подачі корнера Пустовіт підбирає шкіряного перед штрафною, технічно розвертається і б'є під перекладину. Та Ковач грає надійно.

У другій сорокап'ятихвилинці гра проходила за відчутної переваги підопічних Вудмаски. Та перша небезпека відбулась біля воріт Ваша. М'яч після прострілу з лівого флангу після відскоку від газону влучив у перекладину.

Надалі гості почали системно обстрілювати ворота Ковача. Нергеш пробив сильно і точно, голкіпер з другої спроби забрав. Пребуш вистрілив з дальньої дистанції, мимо. Дудаш здійснив хороший прохід правим краєм і прострілив вздовж воріт. Роман Плиска якимось дивом не забив з трьох метрів, йому всіляко заважали захисник та воротар. І вже на 56-ій хвилині Віталій Ходаковський точним пострілом з 15 метрів виводить свою команду вперед. 0:1.

Вопак провів багато замін, які згодом дали результат. Чульба відкинув під удар Роману Плисці, який потужно пробив від перекладину. Ковач з великими труднощами відбиває.

На 77-ій хвилині жовто-чорні розгорнули атаку лівим краєм. Чульба здійснив рейд, по ходу обігравшись з Нергешом, вже біля чужої штрафної віддав Дудашу, який прострілив і на дальній стійці набіг Обдирко, якому не склало труднощів переправити м’яч у пустий кут воріт. 0:2.

Довести рахунок до розгромного міг той таки Обдирко, який після чудового пасу Романа Плиски зіткнувся з воротарем, який вийшов за межі штрафної, у боротьбі за м’яч, але піднявся і пробив вже у пусті ворота з правого краю, але влучив у ближню стійку.

Гра йшла до впевненої перемоги Вопака. Але за п’ять хвилин до завершення гри Грицкевич повернув інтригу на короткий відрізок часу. Після навісу з центру поля у штрафну Олександр головою скинув собі під удар і з шести метрів перекинув воротаря. 1:2.

До фінального свистка команди більше нічого небезпечного не створили. «Вопак» крокує далі, де зустрінеться з «ЕКО». В іншому півфіналі зійдуться «Зідан» та «Трансвуд».
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Денис Дудаш, Ілля Вовчанський
 
м. Ужгород, стадіон СШ №7
 
ФК «Радванка» - ФК «Вопак» 1:2

Голи: Грицкевич, 86 – Ходаковський, 56, Обдирко, 77.

Радванка: Іван Ковач, Володимир Товт, Мирослав Скрип, Олександр Яхимець, Євген Бізяєв, Юрій Мандич, Іван Чіприч, Юрій Мушка, Олександр Грицкевич, Нуцу Арделан, Михайло Міговк.
На заміну виходили: Володимир Кардач, Степан Савко, Веніамін Савчин.
Тренер – Юрій Бучок.

Вопак: Андрій Ваш, Анатолій Лукачина, Василь Рущак, Віталій Пребуш, Анатолій Сегедій, Артем Пустовіт, Віталій Ходаковський, Сергій Машталір, Едуард Нергеш, Михайло Дудаш, Едуард Готра.
На заміну виходили: Ярослав Рущак, Роман Плиска, Тарас Плиска, Юрій Чульба, Євген Обдирко.
Тренер – Валерій Вудмаска.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1248 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: