Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Ворскла" бере реванш у минайців (ВІДЕО)
19:59
"Ворскла" бере реванш у минайців (ВІДЕО)
В цю середу, 2 серпня, Минай зіграв повторний товариський поєдинок із фіналістом останнього Кубка України – полтавською «Ворсклою».

Гра відбулася на ужгородському «Авангарді». Місце спарингу обрали не випадково – саме на цьому полі нашій команді проводити домашні поєдинки в УПЛ.

Повторний спаринг виявися теж доволі корисним. Зрештою, ігри з такими суперниками на цьому етапі дуже важливі. Гравці потрохи звикають до рівня елітного дивізіону і розуміють, що цілком здатні в таких матчах боротися за позитивний результат.

Цього разу з перших секунд і «Минай», і його суперник грав практично основою. Це була підготовка в максимально бойових умовах. Гру більш активніше розпочали гості, проте господарі з тиском справилися. Команда Василя Кобіна дуже грамотно діяла за умов високого тиску суперника і вміло виходила з  оборони в атаку.  

Після стартового натиску наша команда швидко оговталася і забила в першому же моменті. На 13-ій хвилині гарна позиційна атака завершилася стандартом – м’яч пішов на кутовий. Кожанов його подав і Шиндер вдало заколотив м’яч головою – 1:0. Практично ідентичний гол забили у попередньому товариському матчі.

Хвилин через 10 Шиндер міг подвоїти рахунок. Хорватський оборонець Матіч обікрав футболіста «Ворскли», коли той розганяв їх атаку, та розрізною передачею розпочав атаку, яка закінчилася ударом Шиндера біля чужої штрафної. З пострілом справився голкіпер «Ворскли», а добивання від Кожанова заблокували захисники суперника. Ще через 10 хвилин Шиндер міг таки забивати дубль, але його удар після класного пасу Нурієва прийшовся вище воріт.

Атакувала ворота Андрія Поповича і «Ворскла». Був класний момент у захисника Альюна, але він не попав після подачі з флангу головою зовсім трохи – м’яч пролетів біля лівої стійки.

Проте перший тайм можна віднести саме у актив «минайців». На фоні більш досвідченого суперника наша команда виглядала дуже і дуже пристойно і могла забивати значно більше за один гол.

У другому таймі вийшов оновлений склад закарпатців із великою кількістю гравців на перегляді. Звісно, це вплинуло на сам хід матчу – відчувалася незіграність футболістів. Проте і у такому складі «Минай» міг забивати ще – Шиндер протаранив захист «Ворскли» на правому фланзі і віддав під удар Пиняшку, але Василь зовсім трохи не влучив – м’яч пройшов біля лівої стійки.  Ще за декілька хвилин Шиндер міг знову забивати, але після чергового швидкого прориву трохи затягнув з ударом.

Ближче до 50 хвилини, відчувши незіграність новачків, вже почала тиснути «Ворскла». І це принесло їй успіх. Одна з атак закінчилася тим, що Васін опинився на хорошій позиції на лівому фланзі і ударом прошив Каніболоцького – 1:1.

А ще через 13 хвилин через помилку наших оборонців при виході з оборони «Ворскла» організувала навалу на чужу штрафну і Кулач опинився сам-на-сам з нашим голкіпером – 1:2.

Варто відзначити, що ротація у складі «Минаю» була протягом всього другого тайму. І навіть за експериментального складу наша команда останні 15 хвилин буквально висіла на воротах суперника з УПЛ. Особливо старався Карноза, який мав щонайменше три хороші можливості зрівняти рахунок – не пощастило. Міг забивати Машталір, Сніжко, але рахунок у цьому товариському матчі залишився незмінним.

Тим не менше, ця гра дала чимало корисної інформації для тренерського штабу. Вже завтра «минайці» продовжать підготовку до старту в УПЛ. Перша гра, нагадаємо, відбудеться 13 вересня в Ужгороді на стадіоні «Авангард».


2 вересня, 2020, 17:00. Ужгород, стадіон "Авангард".

 "Минай" - "Ворскла" - 1:2

Голи: Шиндер, 13 - Васін, 58 Кулач, 70. 

"Ворскла" (1 тайм):  Ткаченко, Сапай, Альюн, Яворський, Пердута, Кане, Скляр, Пуцлін, Васін, Кулач, Степанюк.

(2 тайм): Ткаченко (Ісенко, 60), Опанасенко, Альюн, Яворський, Якубу, Татарков, Ребенок, Скляр, Пешич, Кулач, Васін.

"Минай" (стартовий склад): Попович, Мєліченко, Матіч, Маткобожик, Ткачук, Голодюк, Нурієв, Кожанов, Пиняшко, Шиндер, ГНП.
Інформаційний департамент ФК «Минай»
Фото і відео прес-служба ФК "Ворскла"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 672 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: