Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "Вовкове" - володар кубка міста Ужгорода (ФОТО)
16:53
"Вовкове" - володар кубка міста Ужгорода (ФОТО)
Дві найсильніші команди міста на центральному полі стадіону «Авангард» визначали кому дістанеться цьогорічний кубок.

У вечір п’ятниці, коли Сполучені Штати відзначають День Незалежності, в Ужгороді пройшло своє футбольне свято.

Дві найсильніші команди міста на центральному полі стадіону «Авангард» визначали кому дістанеться цьогорічний кубок.

Можливо через перенесення матчу та звітний поєдинок не зібрав багату глядацьку аудиторію. Остання зустріч між цими командами в чемпіонаті міста завершилась бойовою перемогою Автомобіліста 3:2, тож очікування від цього матчу були великі. І команди не підвели, порадувавши голами вболівальників.

«Вовкове», або як її називають «збірна області», впродовж матчу ні на мить не дало засумніватися в своїй перевазі над суперником. Контроль м’яча і відмінна гра кращих хавбеків області Реплюка і Горського вже на старті принесла результат. Першим відзначився центральний захисник Куделко, який після подачі переправив головою м’яч в сітку воріт.

Щось протиставити на іншому кінці поля намагалися Скунзяк та Товт, але якщо індивідуально вони нічим не поступалися, то їх командна ефективність в атаці була на дуже низькому рівні. Захисту в свою чергу досить часто бракувало швидкості, і в одній з атак після красивої комбінації через центр, Горський уникає офсайду і забиває гол п’яткою – 2:0.

Здавалось, що номінальні господарі поля ще в першому таймі доведуть рахунок до непристойного та вже за 5 хвилин курйозний гол змінив їхні плани. Роберт Товт скориставшись непорозумінням Лютнянського із захисником повертає інтригу в матч. Та шансів, щоб зрівняти рахунок у гостей практично не було.

Другий тайм відбувався за таким же сценарієм. «Вовкове» намагалося взламати досвідчену оборону і дуже часто це в них виходило. І якщо в декількох моментах ворота від вірного голу рятували захисники, на 60 хвилині і вони провалилися не вгледівши за правим півзахисником Кузнецовим, який добре розібрався в цій гольовій ситуації.

В кінці матчу, коли темп гри впав до режиму догравання, свіжі гравці, які вийшли на заміну, записали свої прізвища до протоколу. Спочатку Сіка в ситуації, коли воротар Пуга і захисник не розібрались хто має винести м’яч, підібрав і закотив в пусті ворота. А на доданій хвилині Білошицький вдало відкрився, вийшовши віч-на-віч з Лютнянським – 4:2.

Закономірна перемога господарів, які як здається, з таким підбором гравців, ще не показали свій максимум. «Автомобіліст» в свою чергу не зміг знову повторити кам-бек, та від них наврядчи цього хтось чекав з таким грізним суперником.

Вовкове – Автомобіліст 4:2

Голи: Куделко, 7, Горський 33, Кузнецов 60, Сіка 85 – Товт 37, Білошицький 90.

Вовкове: Мирослав Лютнянський, Михайло Медведєв, Василь Куделко, Артьом Путовіт, Андрій Герц, Едуард Стецьо, Ігор Кузнецов, Василь Горський, Євген Добровольський, Богдан Тимочук, Михайло Реплюк.

Автомобіліст: Олександр Пуга, Роберт Товт, Іван Скунзяк, Сергій Товтин, Анатолій Пеца, Богдан Добоні, Іван Вейгеш, Василь Фекете, Едуард Сотніков, Михайло Микула, Андрій Гаврилів.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Тарас Галушка






Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1090 | Додав: Лобда | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: