Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «Вовкове» з'їло «Радванку»
12:03
«Вовкове» з'їло «Радванку»
Визначився перишй фіналіст Кубка Ужгорода з футболу.

Визначився перишй фіналіст Кубка Ужгорода з футболу.

На фінішну пряму потроху, але впевнено виходить перший турнір в обласному центрі. Вчорашнє протистояння – матч, щонайменше, рівня чемпіонату краю.

Підопічні двох Юріїв – Мандича та Бучка – безаперечні фаворити. Вони чинні чемпіони Ужгорода, у Рандванці вдало поєднались досвід і молодість. Більше того вдома і стіни допомагають. Окрім стін до переваг додамо ще й багаточисельну аудиторію.

«Вовкове» - загадка для суперника. Президент тут добре відомий у футбольних кулуарах, амбітний Руслан Лютнянський. Плюс хороший підбір виконавців. А ще, як виявилось згодом, краща фізична підготовка.

У першому таймі ініціативою більше володіли господарі. Це висококласна зіграна команда. «Вовкове» ж бо – новачок у тутешньому чемпіонаті. Та «Радванці» явно бракувало точності під час завершальної фази атаки, а ще відміно захищав ворота Мирослав Лютнянський, хоч першим пропустив гол. Це була 36 хвилина зустрічі. Послідувала хороша передача з лівого флангу на лінії штрафного майданчика. Як наслідок – бездоганний удар від Юрія Дано.

До закінчення першої сорокап'ятихвилинки «Радванка», як мінімум, двічі повинна була розписатись у воротах суперника. Один раз схибив Соскида, інший – ворота рятує Лютнянський.

Стартові хвилини другого тайму знову за господарями. А далі – рівна гра рівних команд. На 72 хв. «Радванка» навіть подвоїла перевагу. Виважену передачу з правого флангу головою замкнув досвідчений Володимир Браїла. Краща фізична готовність «Вовкового» згодом взяла гору. На 79 хв. без шансів для кіпера пробив Віктор Сіка.

А наприкінці зустрічі паритет на табло відновив Герц. Митровський призначив стовідсоткове пенальті. Андрій холоднокровно його реалізував.

Основний час переможця не виявив, отже – серія одинадцятиметрових, які успішно парирував Лютнянський і транжирили господарі. «Вовкове» - у фіналі. Іншу путівку розіграють «Сонячна енергія» та «Автомобіліст».

Віталій Біровчак

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1011 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: