Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ​Впевнена перемога повернула підопічних Тара в боротьбу на найвищі місця
20:24
​Впевнена перемога повернула підопічних Тара в боротьбу на найвищі місця
Про те як юнаки «Берегова» сповна реабілітувались за втрату очок у попередньому поєдинку читайте далі.

​Впевнена перемога повернула підопічних Тара в боротьбу на найвищі місця Поєдинок був не надто конкурентним, однак все компенсувала його видовищність і з цього безсумнівно виграли місцеві нечисленні фани, які прийшли на стадіон о 15.30. Мало хто з них сумнівався, що їх улюбленці з перших хвилин захоплять центр поля, що й сталось. Уже на 6-й хвилині Пушкаш якісно прострілив зі штрафного з лівого флангу на центрального захисника Бедєва, який підключився до атаки, та його на якусь мить випередив Смолига й ліквідував небезпеку.

Через три хвилини Лендєл розігнав атаку іншим краєм. На її завершенні Маргітич влучно пробив. Воротар правильно обрав позицію й зреагував. Та вже в наступній атаці, по центру зі зміщенням до лівого флангу, й він був безсилий щось вдіяти. Цю комбінацію ударом в ближній кут завершив Кенийз – 1:0.

Не менш небезпечно було через п’ять хвилин, коли Пушкаш на правому фланзі на швидкості обіграв кількох опонентів і віддав у центр на Маргітича, який потужно цілив у ліву дев’ятку. На щастя для ужгородців круглий полетів у сантиметрах над поперечиною. В одній з наступальних операцій, лівим флангом зі зміщенням до центру, господарям таки вдалось змусити сумувати команду з обласного центру. Маргітич чудовою передачею вивів Кенийза на воротаря й Андріан спрямував круглого повз Смолигу – 2:0. Тільки після другого пропущеного голу червоно-біло-зелені, на 27-й хвилині, загострили ситуацію біля чужих воріт. Скрипич навісив з правого флангу в штрафний майданчик, а Черевка пробив у напрямку воріт. Бадак зреагував.

Через дві хвилини біля його брами було ще небезпечніше. Підопічні Мальованця прорвались по центру. Чучвич віддав на правий край штрафного майданчика на Скрипича, та Владислава випередив Шляхта й скидав воротарю. Однак нападник не виключився з боротьби, прискорився й міг вийти віч-на-віч з голкіпером, та Бадак самовіддано кинувся в ноги Скрипичу й заволодів м’ячем. На 31-й хвилині фортуна вже була на стороні гостей. Після пострілу Маргітича з 35-ти метрів у лівий кут м’яч влучив у стійку, від якої рикошетом полетів за спиною воротаря вздовж лінії брами до правого кутового прапорця, зберігши «Спартакус» від розгрому за підсумками першого тайму.

Початок другого тайму був менш жвавим, ніж старт першої половини. На 47-й хвилині господарі прорвались по центру. Пушкаш замкнув навіс від Гоздага влучним ударом,та Смолига вдало обрав позицію й заволодів круглим. Суперники відповіли через п’ять хвилин загостренням правим флангом, на завершенні якого Скрипич пробив повз ближню стійку. Ще через три хвилини гості створили свій найнебезпечніший момент у матчі. На завершенні атаки по центру центральний захисник Майор підключився до наступу й заробив право на штрафний із 38-ми метрів. Сам постраждалий пробив точно в правий верхній кут. Бадака від вірного голу врятувала поперечина воріт.

Далі на 61-й хвилині хет-трик міг оформити Кенийз, коли завершив атаку по центру пострілом повз праву стійку. Та наступне аналогічне загострення по центру призвело до остаточної розв’язки матчу. Шпілка середнім пасом знайшов  на лівому краї штрафного майданчика Маргітича й Василь пострілом у дальній кут довів справу до логічного завершення – 3:0.

Рахунок міг бути ще більшим, якби господарі реалізували свій останній шанс на 69-й хвилині. На завершенні атаки лівим флангом Маргітич прострілив у штрафну. Кенийз намагався пробити, та не зміг влучити й долею випадку м’яч зрикошетив на правий край карної зони до Лендєла. Марк пострілом із правої ноги цілив у дальній кут. На щастя для воротаря, який не міг зреагувати, круглий полетів у сантиметрах повз стійку, зберігши його команду від суттєвішого розгрому.      
 
 
Арбітр – Анатолій Гал
Асистенти – Юрій Яцкович та Євген Дубровка
4-й арбітр – Петро Котубей
Делегат ФФЗ – Георгій Жбора
 
м. Берегово, стадіон «Дружба», +22 градуси, 100 глядачів
 
«Берегово» – «Спартакус» Ужгород – 3:0
 
Голи: Кенийз, 10, 23, Маргітич, 67.
«Берегово»: Даніель Бадак (Марк Габор, 67), Бейло Пушкаш, Федір Шляхта, Балінт Бедєв, Томаш Мішкай (Віталій Кобаль, 36), Марк Гоздаг, Марк Лендєл, Василь Маргітич, Річард Талпа, Андріан Кенийз, Артем Блох (Давід Шпілка, 45).
Тренер – Людвіг Тар.

«Спартакус»: Денис Смолига, Віталій Ковтан, Владислав Скрипич, Роман Черевка (Олександр Сокач, 46), Олександр Семків, Артур Павлина, Микола Долгош, Андрій Мерцин, Юрій Чучвич, Віталій Булина, Денис Майор.
Запасні: Василь Коштура, Олександр Ребриш, Віталій Бедьо, Павло Дудка,
Тренер – Тиберій Мальованець.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 814 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: