Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Впевнена перемога СДЮСШОР U15 над "Нікою" U15 (ФОТО)
11:36
Впевнена перемога СДЮСШОР U15 над "Нікою" U15 (ФОТО)
Слідом за старшими гравцями на поле вийшли молодші, а саме предствники вікової категорії U-15.

Впевнена перемога СДЮСШОР U15 над
Нагадаємо, що у турнірній таблиці СДЮСШОР Ужгород посідає 7-ме місце, а гості з Франківщини останнє 10-те. Очевидно, що фаворитами зустрічі були господарі і саме тому їм була потрібна тільки перемога.
 
Матч розпочався спокійно. Ігрова перевага з початку гри не належала будь-якій з команд. Ужгородці явно не спішили атакувати і "Ніка" в цьому бажанні відповідала господарям взаємністю. Перший момент вартий уваги стався на 17-й хвилині. Бакша Мартін, який, забігаючи наперед був в цьому поєдинку дуже активним, з 25-ти метрів чудово пробив, але м'яч влучив у перекладину. Після цього пострілу господарі наче отримали заряд енергії і побігли активно створювати гольові можливості.
 
Спочатку Швиденко Денис мав стовідсотковий шанс забити гол. Він з лівого краю опинився на ударній позиції перед голкіпером, але пробив мимо воріт і влучив у зовнішню сторону сітки. У наступному моменті гравці Ужгороду забили заповітний для себе гол. Коваль Станіслав на 28-й хвилині краще всіх зіграв на другому поверсі і головою забив гол. Не дивлячись на повну територіальну перевагу ужгородці пропустили необов'язковий гол. Григорів Іван на 31-й хвилині з 35 метрів феноменальним ударом вирівняв паритет на табло. Цей гол трохи деморалізував дії СДЮСШОРівців і небезпечних атак до кінця першого тайму більше не було.
 
У другому таймі ужгородці проявили всю свою волю до перемоги. Вони не давали собі та противнику час на розігрів і вже з перших хвилин побігли на ворота противника. Така агресивна тактика дала свій результат. На 36-й хвилині Бакша Мартін з 7 метрів розстріляв голкіпера франківчан Малиновського Романа і вивів своїх партнерів вперед – 2:1.
 
Після пропущеного голу гості пробували йти в атаку. До прикладу Дуленчук Артем в середині другого тайму виходив на ударну позицію, але на висоті себе проявив воротар господарів Кашка Дмитро. А на 53-й хвилині СДЮСШОР забив ще один м'яч. Швиденко Денис прекрасним обвідним ударом у дев'ятку воріт суперника ввігнав круглого у сітку воріт – 3:1.
 
Після цього голу гра зовсім заспокоїлась. Ужгородці в атаку більше не бігли, адже їх повністю влаштовував даний результат, а "Ніка" банально нічого не могла створити в атаці. Тренери повипускали на поле всіх запасних гравців і матч потихеньку рухався до свого закінчення.
 
Як підсумок, впевнена перемога на класі гравців СДЮСШОРа з рахунком 3:1.
 
 
Арбітр: Горошко Богдан
Асистенти арбітра: Притула Василь, Котов Андрій.
Інспектор: Каліта Ігор
 
СДЮСШОР Ужгород – «НІКА» Івано-Франківськ 3:1
 
Голи: Коваль, 28, Бакша, 36, Швиденко, 53 – Григорів, 31.
 
СДЮСШОР Ужгород: Кашка Д, Томашуч М, Мігалко А, Дзоф В, Роботишин В, Митро О, Бакшо М, Швиденок Д, Коваль С, Мердєєв В, Дочинець Р.
Запасні: Луцьо І, Зізич А. Герзанич О, Шелемончак Р, Борис Д, Ганич Д, Пеца Д.
 
«НІКА» Івано-Франківськ: Малиновський Р, Когут А, Трощук Д, Шевчук К, Василів А, Григорів І, Передрук В, Деренько О, Голендир , Дуленчук А, Яцишинець М.
Запасні: Кушлик О, Рещук Д, Сергійчук В, Ушко В, Пазюк О, Гриньків Т, Карабінович С.
Панченко Артем
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 842 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: