Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Все головне сталось до буревію
16:04
Все головне сталось до буревію
Про один із центральних матчів недільного дня Західної зони дізнавайтесь далі.

Все головне сталось до буревію
Цей поєдинок цілком міг називатись головним у ігровому дні та загалом на вихідних, та в минулому турі, на жаль для спортивної громадськості, сталась подія, яка суттєво вплинула на його статус. Копняки для арбітра звичайно тимчасово винесли село Нижній Коропець, поряд із горезвісним Дубовим та Заріччям, на вершину інформаційного простору Закарпаття й це невеличка ложечка меду в бочці дьогтю, що надалі оточуватиме цей колектив як мінімум до завершення сезону. Покарання від ФФЗ із трьох домашніх матчів, кудись геть, уже даються взнаки, бо якби даний матч відбувався в Нижньому, то він був би найконкурентнішим і відповідно центральним у всій першій лізі, а так переможця спрогнозувати було набагато легше, тому й статус понизився й поступився рівнішому двобою в тожу ж таки Бобовищі. Утім, уболівальників у Іванівці прийшло й приїхало чимало з багатьох населених пунктів, бо зіркових гравців на полі вистачало.
 
Діючі суперчемпіони з перших хвилин намагалась нав’язати супернику свою гру, забрали контроль над центром і атакували позиційно й дуже широко, коли за допомогою діагоналей та середніх поперечних пасів змінювали акцент атак зліва направо й у зворотньому напрямку. Та досить довго, завдяки активним захисним діям суперника, на чолі з досвідченими Кундриком та Василем Маринцем, їм не вдавалось довести все до логічного завершального акцентованого удару. Номінальні господарі грали на контратаках, та спочатку теж не надто продуктивно. Захисти обох команд створили чимало результативних офсайдних пасток для нападників, доводячи їх до локальних нервових зривів.
 
Перший удар стався на восьмій хвилині. Ковач отримав м’яч по центру метрах у сорока від воріт і віддав середній пас уперед і трохи лівіше на Качура. Іван пробив із правої ноги підступно низом, та в метрі повз ліву стійку. Через п’ять хвилин на простріл із правого флангу від Качура на ближній стійці відгукнувся Ковач і метрів із шести пробив поруч із ближнім кутом. Ще через три хвилини Бобик прострілив із лівого флангу, з позиції недалеко від кутового прапорця, у штрафний майданчик. Качур відгукнувся й метрів із шістнадцяти пробив низом поруч із ближньою лівою стійкою.
 
На вісімнадцятій хвилині відбувся перший точний удар, коли Стець опинився на лівому фланзі, відгукнувшись на короткий пас Качура назад і трохи правіше, й метрів із двадцяти сильно пробив під поперечину. Моісеєнков перевів на кутовий. Через хвилину атака правим флангом і перший удар «Коропця». Попик віддав середній пас уперед на Сенька, а Василь коротко переадресував уперед і трохи лівіше на Йовбака. Та удар у Івана не вийшов, бо полетіло дуже повз праву стійку. Ще через хвилину Ковач підібрав мяч на правому куті карної зони, прострілив у центральну зону на Качура. Іван метрів із сімнадцяти влучив точно в лівий кут. Моісеєнков у падінні зачепив, перевівши на кутовий.
 
Ще через хвильку партнери шукали пасом Смагіна в чужій штрафній, та м’яч влучив у руку Гичці, який боровся проти Валентина. Дьордь показав на позначку. Мкртчян влучив низом під стійку. Нагорнюк вгадав, та не дістав – 1:0. Через сім хвилин номінальні гості на завершенні атаки по центру заробили штрафний за гру рукою метрах у вісімнадцяти від воріт. Пінджоля обвідним ударом цілив у ліву девятку, та полетіло над поперечиною. Трохи згодом на подачу з правого флангу відгукнувся Ільницький і метрів із восьми переправив у сітку трохи ближче до правого кута – 1:1.
 
Через хвилину Стець якісно подав із лівого флангу на протилежний край штрафного майданчика. Пінджоля замкнув головою метрів із шести повз ближню стійку. Ще через дві хвилини Бобик перехопив м’яч метрах у тридцяти від чужих воріт і віддав на Пінджолю. Олександр коротко повернув на Сергія і той пробив із лівого краю штрафного майданчика в ближній кут, та стійка врятувала Моісеєнкова від голу.
 
На тридцять дев’ятій хвилині Качур прострілив на Ковача. Михайло намагався з розвороту метрів із чотирьох влучити в правий кут, та олетіло трохи повз. Через три хвилини атака по центру за участю Попика, Кундрика, Мкртчяна та Йовбака. Генріх пробив метрів із двадцяти двох в півметрі над правою дев’яткою. Ще через дві хвилини простріл із лівого флангу Гички на центр штрафного майданчика, де Стець пробив із ходу метрів із восьми повз праву стійку. За мить Пінджоля метрів із дванадцяти практично розстрілював ворота, намагаючись влучити в лівий кут. Моісеєнков зумів дотягнутися й перевести на кутовий. Ще через хвилину Бобик пробив зі штрафного з лівого флангу з прицілом трохи ближче до ближнього верхнього кута, та поперечина врятувала суперника від голу.
 
Перед виходом на поле команд почався дощик, який поступово посилювався, не даючи демонструвати техніку. При цьому «Колосу» вдалось забити «гол із роздягальні», коли Качур віддав направо на Ковача, а Михайло прострілив на центр на Стеця. Перший його удар метрів із чотирнадцяти в лівий верхній кут Моісеєнков відбив, та Юрій метрів із семи додав м’яч у той же кут – 1:2.
 
Через хвилину Кундрик пробив метрів із двадцяти і мяч, рикошетом від захисника, полетів у лівий кут. Нагорнюк вдало обрав позицію й забрав. Далі Кузьма вигриз мяч від Артура Маринця й віддав на Ільницького, а Мирослав переадресував на Качура. Іван обігрався з Пінджолею й із ділянки перед лівим краєм штрафного майданчика влучив у ближню дев’ятку – 1:3.
 
Через три хвилини атака по центру за участю Кундрика, Йовбака та Сенька. Юрій був готовий метрів із семи завершити, та опонент постелився в підкаті й виніс. Ще через пять хвилин м’яч влучив у руку гравцю «Коропця» на лівому краї штрафного майданчика й Дьордь показав на позначку. Герц влучив у правий кут. Моісеєнков вгадав, та не дістав – 1:4.
 
Через дві хвилини після цього Дьордь був змушений припинити гру в звязку зі стихією, яка накрила стадіон, на дванадцять хвилин. Після поновлення команди боролись не стільки один із одним, як із мокрим полем, яке то притишувало, то пришвидшувало політ м’яча. Із огляду на це, не дивним виглядало те, що до фінального свистка було створенно один момент на дві команди. На сімдесят сьомій хвлині в атаці по центру Валентин Смагін заробив право на штрафний. Мкртчян пробив у лівий верхній кут. Нагорнюк відбив і забрав.
 
Дьордь вирішив не додавати жодної хвилини до такого борсання в калюжах і фінальним свистком дав командам можливість зігрітись у роздягальнях.
 
 
Арбітр – Назарій Дьордь
Асистенти – Юрій Бобаль та Юрій Шимон
Делегат ФФЗ – Іван Головко
 
7 липня, с. Іванівці, стадіон «Колос», хмарно, грім, вітер, злива, + 21 градус, 500 глядачів
 
«Нижній Коропець» – «Колос» Іванівці – 1:4 (1:1)
 
Голи: Мкртчян, 22 (з пенальті) – Ільницький, 32, Стець, 47, Качур, 51, Герц, 60 (з пенальті).
 
«Нижній Коропець»: Дмитро Моісеєнков, Василь Маринець, Артур Маринець, Василь Сабов (Олександр Лановенко, 66), Крістіан Попик, Сергій Кундрик, Іван Йовбак, Валентин Смагін, Генріх Мкртчян, Дмитро Манчик, Василь Сенько.
Запасні: Олександр Лановенко, Віктор Смагін, Михайло Трухан.
старший тренер – Віктор Гей.
 
«Колос»: Юрій Нагорнюк, Олександр Пінджоля (Золтан Клочанка, 64), Мирослав Ільницький, Сергій Клочанка, Юрій Стець (Віктор Савчинець, 75), Іван Качур, Олександр Кузьма, Михайло Ковач, Сергій Бобик, Сергій Гичка, Андрій Герц.
Запасні: Василь Гудивок, Євген Кукрі, Олександр Чикаловський, Юрій Чечур, Сергій Морон.
тренер – Андрій Герц.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.uа»
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 821 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: