Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Всупереч прогнозам “Дротинці” відправили суперника в нокдаун
00:08
Всупереч прогнозам “Дротинці” відправили суперника в нокдаун
Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 5-го туру вищої ліги чемпіонату Виноградівського району серед основних складів.

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 5-го туру вищої ліги чемпіонату Виноградівського району серед основних складів.

Тур став найкращим для господарів, які за набраними очками повторили досягнення 3-го туру, а за середньою різницею голів встановили рекорд сезону – 3.75 гола за поєдинок (при середній різниці в чемпіонаті – 1.95 за матч), перевершивши попереднє досягнення 1-го туру – 2.75 мяча за гру.

Головною причиною такого досягненя місцевих стала сенсація в Дротинцях, де ми прогнозували мінімальну перемогу «Дружби». Та дебютна звитяга «Дротинців» виявилась дуже пристойною. Набагато більшого опору для «Зірки» ми очікували від «Локомотива». Найімовірнішою мала стати мінімальна перемога «Зірки», а за максимальної самовіддачі залізничники зберігали надію хоча б на нічию.

Поразку з трохи меншою різницею ми передбачали для «Чепи» та «Тиси». Клуб із Вилока діяв за правилом «Ви нам – скільки зможете, а ми вам – скільки захочемо!». Центральний матч на стадіоні в Фанчикові виявився менш конкурентним, ніж передбачалось (ми чекали перемоги господарів у 2 голи).

У поточній таблиці основних складів сталась єдина суттєва зміна: «Зірка» та «Дротинці» відтіснили «Чепу» з 6-го на 8-е місце. При цьому, клуб із Оноку вперше в сезоні піднявся вище сьомого місця, а парубки з Дротинців після двотижневого перебування в повному заду, нарешті залишили його тенета. Натомість, «Чепа» здійснила дебютне залягання на дно.

Результати 5-го туру: «Дротинці» – «Дружба» Вербовець – 5:2, «Фанчиково» – «Тиса» Чорнотисово – 3:0, «Зірка» Онок – «Локомотив» Королево – 3:0, «Болаж» Вилок – «Чепа» – 7:1.

Турнірне положення команд після 5-го туру: «Фанчиково» – 15 очок (різниця голів – 16:2), «Болаж» – 13 (17:2), «Тиса» Ч. – 6 (8:8), «Дружба» – 6 (10:11), «Локомотив» – 6 (6:11), «Зірка» – 6 (5:15), «Дротинці» – 4 (7:13), «Чепа» – 3 (8:15).


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 735 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: