Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Втрачений камбек
10:29
Втрачений камбек
Молодіжка Минаю відіграла відставання у два голи, але пропустила на останніх хвилинах.

Втрачений камбек
У недільній грі на стадіоні Авангард підопічні Балажинця зустрічались із Дніпро-1, який йде в середині турнірної таблиці. У зимову перерву саме туди перейшов екс-капітан минайців центральний захисник Олексій Авраменко. Що ж до складу закарпатців, то були відсутні двоє гравців основи - захисник Лєднєв та плеймейкер Караман.

Гості розпочали гру впевненіше з контролю мяча і зовсім скоро змогли вийти вперед завдяки  реалізованому пенальті за гру рукою - 0:1.

На 30-ій хвилині дніпровці подвоїли свою перевагу після стрімкої атаки правим флангом - Хан класним пасом врозріз кинув у прорив правим флангом Жданова, простріл якого буквально вніс у ворота Баденко - 0:2.

Господарі після цього дещо активізувалися і зуміли провести гол у роздягальню - на 43-ій хвилині Максимець протягнув мяч до штрафної з правого краю і віддав у центр на Голуба, який пробив під поперечку - 1:2.

А згодом послідував у гол із роздягальні - подачу з кутового завершив влучним ударом Кондратюк - 2:2.

Ось тепер «Минай» вже перехопив ініціативу і провів декілька небезпечних атак, заробив ще низку стандартів. Минув тривалий час, перш ніж «Дніпро-1» почав знову тиснути на ворота суперників. І на 89-ій хвилині минайці пропустили чергову швидку атаку суперника і Жданов оформив дубль у цьому матчі - 2:3.

Закарпатці втрачають нічию, яка була дуже близько і тепер готуються до виїзду в Одесу. 


«Минай» – СК «Дніпро-1» – 2:3

Голи: Гаджиєв (17, пен, 89), Баденко (30), Голуб (43), Кондратюк (47)

«Минай»: Росул, Кецук, Цибик, Махінка, Калінець, Волошин (Каганець, 46), Диянчук, Кондратюк (Цигак, 90+1), Голуб (Скрипник, 64), Дурдас (Саврій, 64), Максимець (Попович, 75)
Запасні: Савченко, Постемський, Штефанюк, Вовкунович
Головний тренер – Рудольф Балажинець

СК «Дніпро-1»: Крапивцов, Свистун, Авраменко, Терещенко, Варжау, Єршов (Шолупець, 62), Раско (Рустамов, 62), Хан, Гаджиєв, Жданов, Баденко
Запасні: Макаренко, Цимбал, Гаража, Джасім, Леонардо
Головний тренер – Імад Ашур

Попередження: Єршов (21), Махінка (21), Свистун (42), Диянчук (45+1), Гаджиєв (74), Саврій (76), Кондратюк (86)

Фото СК "Дніпро-1"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 242 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: