Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вуль-хув-ці" чемпіон!
22:48
"Вуль-хув-ці" чемпіон!
У фінальному матчі чемпіонату області тячівська команда зуміла схилити шальки терезів на свою користь.


На вирішальний поєдинок Вячеслав Пінковський-старший не робив кардинальних змін, у порівнянні з попереднім матчем - залишився на лаві Зуб, а у старті вийшов Джанда.

У стартовому складі Вільхівців вийшло всього двоє закарпатців Лазар та Селещук. Тож було ясно, що саме легіонери тут на перших ролях.

Початок зустрічі пройшов на підступах до володінь обох команд та з часом тячівці почали значно більше контролювати м'яч. Однак у результативну площину реалізувати свій контроль вони все ніяк не могли.

Натомість підопічні Пінковського втілили у гол чи не першу свою нагоду - Джанда обікрав захисника суперника на лівому фланзі і відразу відправив 42-річного Соскиду віч-на-віч з голкіпером, Руслан обійшов Гумметова і закотив у пусті ворота - 1:0.

Вільхівці продовжували нарощувати тиск на ворота суперника і зуміли відповісти бодай чимось гострим лише наприкінці тайму, двічі загрожуючи воротам Славіка з середньої дистанції та Юрій зіграв надійно.

Другий тайм проходив за схожим сценарієм - медейці намагались збивати атакуючий порив вільховецьких гравців, шукаючи свого щастя в контратках.

З часом наставник гостей випускає більш габаритного нападника Куцина. Інтенсивність атак команди Бучка не зменшувалась, тож біля воріт Славіка ставало все гарячіше. На 65-ій хвилині захисник Мілєсін не зустрівши спротиву пішов вперед і завдав гострого удару з 25 метрів, але трохи не точно. Значно небезпечніше було після обвідного удару Проданова з краю штрафної - шкіряний влучає у поперечку, а добивання прийшлося у руки голкіперу.

Медея час від часу змушена була все глибше оборонятися, блокуючи удари суперника та на 77-ій хвилині не встигли накрити точний постріл Богдана Кірєєва з 14 метрів - 1:1.

Одразу ж згадався пенальтійний синдром Медеї, але вже за дві хвилини Кірєєв розвіяв ці думки ще одним влучним ударом після подачі з кутового - 1:2.

Двохвилинний нокаут від Вільхівців змусив тренера Медеї вносити корективи у гру та заміни не дали потрібного ефекту. Натомість тячівці мали можливість забити ще - після подачі зліва Бистрицький пробив головою та влучив у стійку.

За цим на полі стався всплеск емоцій, перепалки між гравцями з лави запасних, які на щастя не переросли у бійку. Під завершення гри Пінковський заробив другу жовту за зірвану атаку.

Вільхівці хоч і програвали більшу частину матчу, проте впродовж матчу володіли відчутною перевагою, яку змогли втілити ближче до завершення матчу. Змусивши радіти своїх фанів і ще більше кричати Вуль-хув-ці!

У ході церемонії нагородження приз кращого бомбардира отримав не старіючий Руслан Соскида.

Медея була дуже близькою до тріумфу, проте різниця у кадровому потенціалі на довгій дистанції матчу далася взнаки.


Удари
5 - 13

Удари у рамку
2 - 8

Кутові
4 – 5


ФК «Медея» (Оноківська ТГ) – «Вільхівці» 1:2

Голи: Соскида, 19 – Кірєєв, 77, 79.

Вільхівці: Гуметов, Мілєсін, Селещук (Куцин, 61), Лазар, Клюс, Меженський, Проданов, Полюга, Цуркан, Кірєєв (Лисаченко, 87) Бистрицький (Чонка, 90).
Запасні: Захарчук, Мадяр, Маркевич, Любка

Медея: Славік – Мукомела (Зуб, 84), Пінковський, Кобеляш, Капустей – Бакша (Ковач, 80), Вензенко, Козуб, Медведєв, Джанда (Семків, 72) – Соскида
Запасні: Манівчук, Симочко, Мастяк, Марюхнич, Геці, Пеняк

Вилучення: Пінковський, 90.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 493 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: