Головна » Усі публікації » на Закарпатті » XI турнір з міні-футболу пам'яті Анатолія Гули (ФОТО)
15:02
XI турнір з міні-футболу пам'яті Анатолія Гули (ФОТО)
У неділю, 27 серпня, відбувся турнір на Кубок пам'яті колишнього гравця місцевої команди Анатолія Гули, який трагічно загинув внаслідок ДТП.

XI турнір з міні-футболу пам'яті Анатолія Гули (ФОТО)
Це вже 11-й турнір, який кожного року організовують футболісти, голова та жителі села Лінці. Турнір пройшов на штучному майданчику села Середнє, так як в селі Лінці тривають роботи по реконструкції центрального футбольного поля. В турнірі прийняли участь такі команди: “Зірка-1”, “Зірка-2” (обидві с.Лінці), команда “Худльово”, команда “Кибляри”.
 
Матчі пройшли у цікавому та хорошому темпі. Кожна команда демонструвала хорошу та віддану гру на полі, яку підтвердили великою кількістю голів. За перше місце боролися команди “Зірка-1” та команда “Худльово”, спочатку ініціатива була на стороні худлівчан, які і вели в рахунку, але потім досвід команди “Лінці-1” зняв всі сумніви, щодо переможця. В матчі за 3 місце долю переможця визначили тільки серія пенальті, де сильнішими та влучнішими виявились гравці команди “Кибляри”.
 
Після матчів відбулось нагородження команд, яке провів голова села Пеца О.В. Команди були нагороджені грамотами, а команді переможниці був вручений традиційний кубок. Голова подякував всім командам за участь і за видовищний футбол, за надання майданчику для проведення турніру, а також спонсорам Юрію Текілію, Михайлу Фединцю, Грабу Івану, Ковачу Василю та іншим, без яких організувати свято було б неможливо. Також до привітань приєдналася мама Анатолія Гули, яка побажала всім міцного здоровя та “Божої Благодаті”. Футболісти села Лінці відвідали цвинтар, де похований Анатолій Гула, запалили свічки, принесли вінок та квіти, помолилися і вшанували його пам’ять.
 
Після офіційної частини всі команди були запрошені до будинку культури с.Лінці на бограч та хорошу гостину, де відбувся третій тайм та розбір польотів. Варто також відзначити Юрія Жироша, який зварив дуже смачний бограч, маму та сестру Анатолія Гули, їхні сім’ї, а також жінок футболістів, які вболівали та допомагали в організації свята.
Анатолій Лукачина
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 732 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: