Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » У Сваляві відбудеться фінал Дитячо-юнацької футбольної ліги України
19:37
У Сваляві відбудеться фінал Дитячо-юнацької футбольної ліги України
Фінальний етап Дитячо-юнацької футбольної ліги України пройде наприкінці червня та на початку липня в західних регіонах країни.

Фінальний етап Дитячо-юнацької футбольної ліги України пройде наприкінці червня та на початку липня в західних регіонах країни.

Стали відомі дати фінальних матчів ДЮФЛ сезону 2012/13. Незважаючи на те, що чемпіонат ДЮФЛУ (U-14, U-15, U-16, U-17) зараз у самому розпалі, лідерами та головними претендентами в усіх своїх підгрупах є команди київського «Динамо».

Фінальний же етап Дитячо-юнацької футбольної ліги України пройде наприкінці червня та на початку липня в західних регіонах країни.

Першими фінальну стадію змагань розпочнуть «Динамо» U-14 (тренер Юрій Лень) та U-15 (тренер Валерій Кінашенко). Поєдинки цих вікових груп пройдуть із 24 до 29 червня. 14-річним доведеться грати у Сваляві, а 15-річним – у Львові.

Слідом за молодшими товаришами зіграють і старші хлопці – «Динамо» U-16 (тренер Сергій Беженар) та U-17 (Олексій Дроценко).

Фінальні ігри для цих команд пройдуть із 30 червня до 7 липня. Відповідно, як і молодші динамівці, 16-річним доведеться вирушити до Сваляви, а 17-річні виступатимуть у Львові.

Джерело

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1217 | Додав: Лобда | Теги: ДЮФЛ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: