Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » З другої спроби перемогли (ФОТО)
21:51
З другої спроби перемогли (ФОТО)
Повторна зустріч середнянців та бужорців принесла зовсім інший результат.

З другої спроби перемогли (ФОТО)
За тиждень у обох команд сталися не значні зміни у складі: у господарів були відсутні Гулович, Чокнадій та Баркасій. У іршавців дискваліфікований Бандурович пропускав звітний матч та поза грою був Предчук.
 
По ходу матчу юнацьких складів на Середнє насунула велика злива, тож гру було зупинено, відповідно дорослі розпочали пізніше на добре підмоченому газоні.
 
Перша половина тайму проходила у невдалих намаганнях створити щось гостре біля обох воріт. На 25-ій хвилині Ломага навісив зі штрафного з правого флангу, Гречка зіграв на виході вибивши м’яч кулаком, однак прямо на Кормоша, який з 15 метрів не влучив у пусту рамку воріт.
 
А от господарі свій перший по-справжньому гострий момент використали на всі сто. На 29-ій хвилині Гальчак на правому краї штрафної відкинув Ролі, який технічним ударом з 15 метрів у дальній кут відкриває рахунок у грі – 1:0.
 
Біло-зелені володіли територіальною перевагою і доволі легко переводили гру на чужу половину поля. На 34-ій хвилині Мадяр віддає вперед на Яковлєва, який у падінні пробиває з 16 метрів, Русин забирає. За хвилину Бобик пробиває справа з 19 метрів у ближній кут, голкіпера переводить за межі поля. Після подачі з кута поля Ломага завдав потужного удару з 20 метрів, Гречка відбиває.
 
На 43-ій хвилині Роля не використав чистий вихід один в один з Русином, який зіграв надійно. Ще до перерви Пахомов бив головою після подачі корнера, але не точно. Та Кормош з 22 метрів пробив трохи вище воріт.
 
У другій половині гри дощ припинився, після чого господарі зміцнили свою перевагу. Спочатку Яковлєв прорвався до воріт та з семи метрів пробив вище. На 57-ій хвилині Яковлєв асистує Гальчаку у карній зоні і Микита влучно пробиває з 12 метрів – 2:0.
 
На 66-ій хвилині Роля виводить Мадяра на одного воротаря та Віталій пробив повз рамку. На 80-ій хвилині свіжий Дячук протягнув м’яч правим краєм і прострілив у воротарський майданчик, де Роля вже чатував – 3:0.
 
Довершив розгром лівий захисник середнянців Павлик. Передувало цьому вихід Гальчака сам на сам, Русин відбиває та Валентин підхоплює шкіряного і з 32 метрів відправляє м’яч у порожні ворота – 4:0.
 
Друга перемога у сезоні піднімає Середнє одразу на дві позиції, а новий тандем тренерів у другому матчі поспіль здобуває очки. Бужорі без потрібного підсилення, хоча б лави запасних, важко буде залишити останнє місце у Вищій лізі.
 
 
Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Мирослав Гала, Віталій Лофинець
Делегат матчу – Іван Кампов
 
смт Середнє, глядачів 150
 
ФК «Середнє» - ФК «Бужора» Іршава 4:0
 
Голи: Роля, 29, 80, Гальчак, 57, Павлик, 88.
 
Середнє: Ерік Гречка (Станіслав Кисіль, 90), Адріан Мігалко, Руслан Куртанич, Іван Ільчук, Валентин Павлик, Анатолій Павліш, , Микита Гальчак, Богдан Колодка (Дмитро Іванов, 85), Віталій Мадяр (Олександр Дячук, 81), Валерій Роля (Олександр Дячук, 79), Владислав Яковлєв (Андрій Зовдун, 66 (Ростислав Микла, 76)).
Тренер – Михайло Стегура, Анатолій Деревлянка.
 
Витязь: Василь Русин, Євген Костик, Олександр Пахомов, Іван Костак Іван Бровдій, Андрій Ломага, Василь Кормош, Іван Ільницький, Назар Бобик, Мирослав Ломага, Артур Продан (Михайло Бізіля, 34), Іван Кормош.
Тренер – Віктор Цогла.
 
Попередження: Куртанич, 70 – Пахомов, 11, Кормош, 64.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 841 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: