Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » З надією на краще
12:05
З надією на краще
Про підсумки першого кола колективів вищої ліги Закарпаття, які зупинились неподалік вершини таблиці, дізнавайтесь далі

З надією на краще
Ще той «Медвідь»

Друзями з прагматизму хустян безумовно є клуб імені «Ференца Медвідя» із Нового Давидкова-Бобовища. Відомий у нашому краї фахівець Іван Ковач був змушений об’єднувати два колективи в один та доносити до багатьох своїх гравців, що таке вища ліга. І як уже стало зрозуміло за результатами першого кола, дещо все ж таки дійшло до мізків його підопічних, бо здобули трохи більше 57-ми % можливих залікових очок, що дозволило увійти до провідного квартету, якщо рахувати за здобутими балами. 

Особливо добре бобовищанці попрацювали вдома, де вибороли шалені 75 % можливих залікових пунктів і в таблиці домашніх матчів повноцінно випередити «Севлюш» та «Вільхівці». На виїзді було дещо складніше, однак і в таблиці виїзних матчів вдалось випередити «Вільхівці та «Поляну» й стати четвертими. 

Кращим їх матчем безумовно була домашня звитяга над «Бужорою». Не менше галасу наробила виїзна перемога над фіналістом цьогорічного кубка Закарпаття – «Середнім». Щодо найгіршого, то це безумовно домашнє фіаско від «Севлюша». У другому колі їм буде найважче у Іршаві. Нелегкі двобої очікують на них у Виноградові та Вільхівцях і вдома з «Хустом» та «Поляною». Якщо зуміють здивувати, то мають шанс стати елітними. 


Все складно, та не безнадійно ... 

Чи не головним розчаруванням першого кола став минулорічний суперчемпіон – «Севлюш». У порівнянні з минулорічними змаганнями команду залишили цілий ряд виконавців, особливо це стосується захисної ланки. Відтак, виноградівці здобули досить сором’язливі, як для свого статусу, трохи більше, ніж 61 % можливих залікових балів, що дозволило увійти до провідного квартету тільки якщо рахувати за втраченими балами.  

Незважаючи на фіаско в Іршаві, колектив Гибалюка все ж здобув на виїзді пристойні майже 75 % можливих залікових очок. Чого тільки варта їх серія виїзних перемог у два голи й більше. Однак, суперники на виїзді у них були слабші, ніж у другого в таблиці виїзних матчів «Хуста», тому можна вважати ці два клуби десь одинаково сильними на виїзді в першому колі. А от вдома у «севлюшців» усе дуже й дуже складно. 

Кращим матчем виноградівців була їх шалена звитяга в Новому Давикові. Не менш цінною була перемога в Рахові. До активу можуть вони внести й виїзну перемогу над «Середнім» та домашню бойову нічию з чемпіоному першого кола – «Хустом». А от програш у Іршаві був найгіршим поєдинком. Не менш прикрою була домашня нічия з «Вільхвцями». У другому колі найважче буде на виїзді в Поляні. Не легше буде грати й у Хусті. Ключовими стануть також домашні двобої з «Бужорою» та «Поляною» й виїзд у Вільхівці. Якщо там перевершать себе, а в інших двобоях візьмуть очікуване, то зможуть повернутись у боротьбу за найвищі позиції.    
 
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 676 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: