Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Закарпатці дізнались суперників у фінальних турнірах ДЮФЛУ
10:45
Закарпатці дізнались суперників у фінальних турнірах ДЮФЛУ
У понеділок, 10 червня, відбулось жеребкування фінальних турнірів Дитячо-юнацької футбольної ліги України сезону-2018/2019.

Закарпатці дізнались суперників у фінальних турнірах ДЮФЛУ Не встигли вгамуватися емоції після матчів-відповідей плей-офф чемпіонатів ДЮФЛУ, як уже було проведено жеребкування фінальних турнірів.

Найтрагічніша історія сталася в Ужгороді. Там місцева СДЮСШОР U14 по грі розбила школу Блохіна-Бєланова 3:0. Голи забивали Назар Юришинець, Андрій Вільховий та Віталій Геці. Враховуючи виїзну перемогу (2:0), закарпатці більш, аніж упевнено пройшли у фінал. Та, як з’ясувалося згодом, за цю гру СДЮСШОР було зараховано технічну поразку, 0:3 (на полі знаходився гравець, який не мав право брати участь у цій грі), тож за сумою двох матчів до наступного раунду потрапила саме ВОДЮСШ, і вже навіть дізналася суперників по фінальній групі. 

Ужгородський СДЮСШОР U15 зіграє в смт Щасливе, що на Київщині, в одній групі з Карпати Львів, Динамо Київ та Чорноморець Одеса. Стартує фінальна серія 23 червня, а завершиться фіналом 30 червня.

МФА U17 проведе свої матчі у Чернівцях, звідки вони тільки приїхали з матчів плей-оф. У півфіналі, 22 червня, їх очікує зустріч із КОЛІФКС м. Костопіль.

Закарпатські вболівальники зможуть спостерігати за фінальними баталіями у категорії U17 Вищої ліги ДЮФЛУ на стадіонах Сваляви та Поляни. Адже саме тут можна побачити майбутніх зірок українського футболу, підтвердженням чого є фінал чотирирічної давнини, саме тоді глядачі мали змогу спостерігати за грою Андрія Луніна, Владислава Кучерука, Юхима Коноплі, Валерія Бондара, Олексія Кащука, Дениса Попова, Олексія Хахльова, Кирила Дришлюка та Віталія Миколенка (на фото нижче). Всі є гравцями молодіжки U20, яка сьогодні зіграє у півфіналі чемпіонату світу з Італією, крім Миколенка, який є основним гравцем дорослої збірної і вже увійшов у двадцятку кращих молодих талантів Європи. 

1

2

3

4

5

6

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 745 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: