Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Закарпатці стали переможцями Міжнародного кубку «Карпатський простір»
11:17
Закарпатці стали переможцями Міжнародного кубку «Карпатський простір»
У Хусті завершився Міжнародний студентський турнір з футболу «Карпатський простір».

Закарпатці стали переможцями Міжнародного кубку «Карпатський простір» Цьогоріч захід зібрав 6 команд із трьох країн – Литви, Молдови, України. Цікаво, що вперше, крім чоловічих команд, у ньому взяли участь і жіночі студентські команди. Загалом за кубок змагалися команди Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, Національного університету «Львівська політехніка», Клайпедського університету (Литва), Державного університету фізичного вихавання і спорту (Республіка Молдова) та збірна студентів Закарпаття.

У неділю, 24 жовтня, на хустському стадіоні «Карпати» відбулися фінальні поєдинки на здобуття престижного кубку.

Так, серед жіночих команд перемогу з рахунком 3:2 у надвидовищному матчі святкувала команда Національного університету «Львівська політехніка», обігравши команду Закарпаття.

А ось фінал серед чоловіків проходив за участю збірної команди Закарпаття та студентів Державного університету фізичного виховання і спорту Республіки Молдови. Українці досить впевнено провели зустріч і спромоглися забити три м’ячі у ворота суперників, на що у опонентів не знайшлося відповіді. У підсумку – 3:0 і кубок «Карпатського» дістається представникам Закарпаття. До складу нашої збірної входили гравці обласних команд - Калай, Зуб, Капустей, Козуб («Медея»), Минайленко («Вільхівці»), Лютнянський («Севлюш»), Повхан («Хуст»), Семків («Сокіл» Кінчеш).
Прес-служба КФВС МОН

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 704 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: